Tüylerin bittiği o bölgede oluyor bikinide görünmez ama 2. ve 3. ameliyatlarda karına kadar gidiyormuş. Belirgin bir iz ama beni hiç rahatsız etmiyor.
2,5 yıl oldu ben doğum yapalı iz kalmadı çok hafif göbeğimde eridi fakat haffi sarkma var tabii
tuhh yaa keske sarkma da olmasaydi...ama bunu bir cok kisiden duyuyorum...
yok cnm dikkat edersen ve doğumdan sonra sarabilirsen karınını kalmıyor ama hamilelikte dikkat etmen lazım çok kilo almaman lazım o zaman karın felan kalmaz ama tabi o eski gergin karna sahip olman için spor yapman lazım dikkat edilince herşey oluyor allahım sağlıkla almanı nasip etsin yavrunu bi doğurda ondan sonra düşünürsün
dikiş izi bikini giydiğinde gözükecek şekilde değil merak etme.benim göbeğim hiç kalmadı eskisi gibi dümdüz merak etme canım herkesin kalacak diye birşey yok
2. doğumunuzda 6 kilo mu aldınız???2 doğum yaptımilk haftalar normal olarak kalıyor biraz karın. gerçi bu aldığınız kiloya da bağlı. ben 2. doğumumda 6 kilo aldım, bebeğim 5 aylık olunca mekik çektim. ama sonradan kilo aldım maalesef bilmiyorumkismile sporu eksiltmezseniz karın falan kalmıyor..
2. doğumda aynı yerden kesip lazerle dikiş yapıldığı için kesinlikle rahatsız edici bir görüntü yok. :1closedeyes:
2. doğumunuzda 6 kilo mu aldınız???
süpermiş. ne güzel sadce bebek ve plesentası o kadar eder zaten.
2 doğum yaptımilk haftalar normal olarak kalıyor biraz karın. gerçi bu aldığınız kiloya da bağlı. ben 2. doğumumda 6 kilo aldım, bebeğim 5 aylık olunca mekik çektim. ama sonradan kilo aldım maalesef bilmiyorumkismile sporu eksiltmezseniz karın falan kalmıyor..
2. doğumda aynı yerden kesip lazerle dikiş yapıldığı için kesinlikle rahatsız edici bir görüntü yok. :1closedeyes:
4 ay önce doğum yaptım...İnce çizgi halinde bir iz var ama kesinlikle göbeğim kalmadı bünye ile alakalı olduğunu düşünüyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?