• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryanda dikis izleri

hiranur8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2008
796
6
96
Diğer
arkadaslar ben 23 haftalik hamileyim.saglik durumumdan dolayi buyuk ihtimal dogumum sezeryan olacak..oysa ki kendimi hep normal doguma hazirlamistim.yine de bir umut var icimde ama hayirlisi.sezeryanla ilgili aklima takilan seyler var.dikis izi tam nerede oluyor?cok belirginmi? bikini giydigimizde falan gozukurmu? birde sezeryandan sonra gobek kaliyor diyorlar.bu dogrumu??

Tüylerin bittiği o bölgede oluyor bikinide görünmez ama 2. ve 3. ameliyatlarda karına kadar gidiyormuş. Belirgin bir iz ama beni hiç rahatsız etmiyor.

dikiş izi düşük bel bir iç çamaşırı giysen dahi gözükmez canım.genital bölgeye çok yakın

bu şekildeki gibi bir yerde. izin kalmaması için contractubex diye bir krem var onu kullanırsın. karın çıkması oluyor ama dikkat edersen ve birazda sporla geçer merak etme.

2,5 yıl oldu ben doğum yapalı iz kalmadı çok hafif göbeğimde eridi fakat haffi sarkma var tabii

Tüylerin bittiği o bölgede oluyor bikinide görünmez ama 2. ve 3. ameliyatlarda karına kadar gidiyormuş. Belirgin bir iz ama beni hiç rahatsız etmiyor.

ikinci sezeryanda da ayni yerden kesilmiyormu?ozaman ust uste 2 farkli iz olacak ikinci kez dogum yaparsak.

dikiş izi düşük bel bir iç çamaşırı giysen dahi gözükmez canım.genital bölgeye çok yakın

bu şekildeki gibi bir yerde. izin kalmaması için contractubex diye bir krem var onu kullanırsın. karın çıkması oluyor ama dikkat edersen ve birazda sporla geçer merak etme.

tesekkur ederim cevabiniz icin.

tuhh yaa keske sarkma da olmasaydi...ama bunu bir cok kisiden duyuyorum...

o çoğu kişide kalıyo malesef aksi mümkün değil çünkü ama katnım hiç çatlamadı bebek gibi hafif bi çıkıntı var o kadar avonun vitaminli vücüu kremini kullandım tüm hamileliğim boyunca herkese tavsiye ediyorum ben kullannalarda memnun kaldı pahalı kremlerden daha iyi bide sezaryen estetik olunca iz zamanla geçiyo görümcem devlette sezaryen oldu iple dikmişler çok kötü duruyo hala izi var kaç yıl oldu benim lazerle olmuştu belli belirsiz

yok cnm dikkat edersen ve doğumdan sonra sarabilirsen karınını kalmıyor ama hamilelikte dikkat etmen lazım çok kilo almaman lazım o zaman karın felan kalmaz ama tabi o eski gergin karna sahip olman için spor yapman lazım dikkat edilince herşey oluyor allahım sağlıkla almanı nasip etsin yavrunu bi doğurda ondan sonra düşünürsün

dikiş izi bikini giydiğinde gözükecek şekilde değil merak etme.benim göbeğim hiç kalmadı eskisi gibi dümdüz merak etme canım herkesin kalacak diye birşey yok

yok cnm dikkat edersen ve doğumdan sonra sarabilirsen karınını kalmıyor ama hamilelikte dikkat etmen lazım çok kilo almaman lazım o zaman karın felan kalmaz ama tabi o eski gergin karna sahip olman için spor yapman lazım dikkat edilince herşey oluyor allahım sağlıkla almanı nasip etsin yavrunu bi doğurda ondan sonra düşünürsün

amin canim.insallah...

dikiş izi bikini giydiğinde gözükecek şekilde değil merak etme.benim göbeğim hiç kalmadı eskisi gibi dümdüz merak etme canım herkesin kalacak diye birşey yok

cok sanslisiniz gobeginiz kalmadigi icin. :nazar:..insallah benimde oyle olur... boshayallersmile

2 doğum yaptım :nazar: ilk haftalar normal olarak kalıyor biraz karın. gerçi bu aldığınız kiloya da bağlı. ben 2. doğumumda 6 kilo aldım, bebeğim 5 aylık olunca mekik çektim. ama sonradan kilo aldım maalesef bilmiyorumkismile sporu eksiltmezseniz karın falan kalmıyor..

2. doğumda aynı yerden kesip lazerle dikiş yapıldığı için kesinlikle rahatsız edici bir görüntü yok. :1closedeyes:

2 doğum yaptım :nazar: ilk haftalar normal olarak kalıyor biraz karın. gerçi bu aldığınız kiloya da bağlı. ben 2. doğumumda 6 kilo aldım, bebeğim 5 aylık olunca mekik çektim. ama sonradan kilo aldım maalesef bilmiyorumkismile sporu eksiltmezseniz karın falan kalmıyor..

2. doğumda aynı yerden kesip lazerle dikiş yapıldığı için kesinlikle rahatsız edici bir görüntü yok. :1closedeyes:
2. doğumunuzda 6 kilo mu aldınız???
süpermiş. ne güzel sadce bebek ve plesentası o kadar eder zaten.

2. doğumunuzda 6 kilo mu aldınız???
süpermiş. ne güzel sadce bebek ve plesentası o kadar eder zaten.

evet zaten doğum yaptıktan sonra eski kilomdaydım a.s ama ondan sonra aldım biraz, o da işim yüzünden bilmiyorumkismile

4 ay önce doğum yaptım...İnce çizgi halinde bir iz var ama kesinlikle göbeğim kalmadı bünye ile alakalı olduğunu düşünüyorum....

masallah yalnizca 6 kilo almak mucize gibi:nazar:

4 ay önce doğum yaptım...İnce çizgi halinde bir iz var ama kesinlikle göbeğim kalmadı bünye ile alakalı olduğunu düşünüyorum....

boyle yorumlari okuyunca icim rahatliyor..

Back