sezeryan yapmış ama karnı dümdüz olan kimse yokmu aranızda ya?ben çok merak ediyorum bunu benim pek karnım yok ama dümdüz değil3 gündür egzersize başladım bakalım dümdüz olacakmı:44:umut varmı sizce olabilirmi bu mümkünmü?bu arada sarkma,buruşma,çatlak gibi hiçbirşey yok sadece ayva göbek diye tabir edilen hafif göbeğim var yani ama sezeryanlı olanla normal doğum yapan kişinin karnı illaki değişiyormu yoksa bu bizim elimizdemi onu çözemiyorum ben:44:
Yok imkansız yapamıyorum size helal olsun günde 30 kere kalmaz tabi göbek ben eşofmanımı tuta tuta anca kaldırdım ayağımı nasıl bi tembelse artık vücudum doğumdan önce 36 bedendim 2 ay oldu hiç bişey olmuyor şimdi napcam bilmiyorum :'(ben iki sezeryan geçirmiş bir anneyim elbette sizler gibi bende sarkmış çatlamış bir karınla karşılaştım,fakat yılmadım allahıma şükürler olsun ki şuanda karnım hemen hemen istediğim şekle geldi diyebilirim.Zaten sıfır kilometre bir karın bekleyemeyiz buna kim inanırki,ilk gebeliğimde 24 ikincide 13 kilo almıştım dünya tatlısı iki oğlumdan kalan sarkmış karnımı nasılmı toparladım anlatayım size;
öncelikle sürekli mekikten bahseden arkadaşlar var bu kesinlikle sezeryandan düşmüş kasları toparlamaz,alt karın kaslarını mekikle çalıştıramazsınız,alt karın kasları tek bir hareketle güçlenir sıkılaştırılır;
1-düz yatıp elleri başımız altına bağlayalım
2-dizleri kırmadan birleşik durumdaki bacakları kafanıza doğru çekip tekrar yere değdirmeden aşağıya indirin
3-yere değmeden topukları tekrar kırılmadan dizleri bacakları kaldırbildiğiniz kadar kaldırın
evet bu hareketi ben günde en az 30 kere yaptım,oldukça zor bir hareket fakat ben gözlerime inanamadım çektiğim mekikler boşaymış dedim,karnım resemn toparlandı sarkan bölge yukarı çıktı,tabiki sabah içtiğim elma sirkeli balı suyum,saunalarım,conturatubex jelim işimi kolaylaştırdı..............kesinlikle tavsiye ediyoruma.sa.s
Bir arkadaşım kulandi gerçekten ise yaradi bana apse kaptigim icin dr ancak 6 ay sonra kullanılabilir sin dedi ama ben cok kilo aldim malesef evde oturunca kilolar gitmedi yapisti ustume bebeğim i kendim buyutmek istedigim için işe ara verdim dogum vs kilolar göbek kaldi malesef gitmiyor :/elfff0kt: 44316854 .!.:Bende 4 gün önce sezeryan oldum arkadaşlar korse önerdiler kullanan varmı
Ben bebeğim iki aylık olunca zayıflama kemerine başladım faydasını da fördm cnm tavsiye ederimBir arkadaşım kulandi gerçekten ise yaradi bana apse kaptigim icin dr ancak 6 ay sonra kullanılabilir sin dedi ama ben cok kilo aldim malesef evde oturunca kilolar gitmedi yapisti ustume bebeğim i kendim buyutmek istedigim için işe ara verdim dogum vs kilolar göbek kaldi malesef gitmiyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?