Bende sezeryan ile 3 ay önce dogum yaptım.50 kiloyla hamile kaldım şimdi 52 kiloyum.ama gobegim hamile gibi şiş.zayifladikca top gibi ortaya çıktı.yanlarda hiçbirsey yok dikişin üstünde göbek deliğiyle arasında sanki yarım top var gibi.kilo vermekle gitmiyor mekik falan çekmek cok zor ve kimbilir ne kadar uzun sürede işe yarar.iki çözüm geliyor aklıma.biri bölgesel zayıflama digeri powerplate.sen ikisinide denemissin ne kadar ise yaradı?emzirme döneminde yapilabiliyormu?
annem komsumuza solemişti ordan biliyorum hamilelikten sonra göbeğin sıkıca sarılması gerekliymiş o sumu artık neyse anca öyle gidiyormus bayanlar haberiniz olsun
MERHABA ARKADAŞLAR,,
benimde göbeğimde ve bir çok bölgemde çatlaklar mevcut.doğum yapalı 17 ay oldu ama hala geçmedi tabi 20kg fazlalığım hala daha duruyo,diyetisyen e başlayacağım...
görümcem yeni doğum yaptı,kendisi BİO OİL isimli bir jel kullanıyormuş önceki ve doğumda oluşan çatlaklarını gidermiş.
ben de kullanıyorum, almanya dan arkadasım gelirken getirdi sağolsun ,
bakalım nasıl etki edecek bana :)
ayrıca sarkmış göbeğin sebebi bence doğumdan hemen sonrA korse takmamak
canım ben mekiği total care mekik aletiyle çektim inanılmaz kolay oluyor bir oturuşta 80 ile 100 arası mekik çekebiliyrdum
hatta oturma odamda tv ünitesinin önüne koymuştum her fırsatta tv izlerken kitap okurken bebeğimle oynarken çekebiliyorum
power plate +kavitasyon+lenf drenaj hepsini birlikte yapıyordum,emzirme döneminden sonra bu paketi aldım
bu işlemler sırasında loreal perfeck slim adında sıkılaştırıcı krem de kullandım onun faydasını çok gördüm
Mekikle ne kadar sürede toparlanmaya başladı karnın?cok uzun zaman almazmı?ben normalde 2 mekik zor çekiyorum bu aletle yapabilirmiyimki?
kızlar ben doğum yapalı bir yıl oldu tüm hamileliğim boyunca 13 kilo aldım doğumdan sonra göbeğime baktıgımda ağlamak istedim çatlak yoktu hiç bir tane bile sürdüğüm yaglar işe yaramıştı ama çok şekilsizdi karnım cildim sünmüş gibiydi çok üzüldüm bişeyler yapmam gerekti süt vermenin emziren anneleri zayıflattıgını öğrendim benimde çok fazla sütüm vardı ve bebeğim çogunu ememiyordu insan vücudu bir ml süt üretebilmek için 7 kalori harcarmış yani hesapladım küçük bir biberon 350 kalori buda 1 saat spora denk geliyo
kızlar bütün zamanım süt yapsın diye sıcak sular içmek yeşillikler yemek ve süt sağmakla geçti sağdım sağdım dışardaki kedilere verdim onlarda nasiplendiler doğuma 63 kiloyla girdim ertesi gün 57 oldum bir hafta sonra 54 ve 40. günümde 48 kiloydum göbeğimde kendini toparladı insan vücudu çok ilginç.fakat benim tek problemin esneyen derim dışardan bakıldıgında hiçbir görüntü bozuklugu yok ama ben tutup çektiğimde alabildiğince sünüyo
2 ay önce doğum yaptım doktor 4 ay spor yok dedi. korse giyme dedi.herkese merhaba,
benim 2,5 yaşında kızım var.Hamileliğimde 30 kilo aldım.Normalde 34-36 beden kıyafet giyerdim.Çocuk doğdu sadece 10 kilom gitti.diğer kilolarda göbek bölgemde olduğu gibi duruyordu.6 ay kadar öyle gezdim nerdeyse 6.aydan sonra şişliklerim gitmeye başladı.kızım 1 yaşına geldiğinde de kilo vermeye başladım.Kilo verdikçe göbeğim sarkmaya ve çatlaklarım çıkmaya başladı.Ama öyle böyle bir göbek değil.yaklaşık 2 aydır spor egzersizlerimi düzenli yapıyorum.ve şu anda göbeğimde nerdeyse baklavalar oluşacak.Günde 100 tane mekik üst karın bölgesi için ,20 tane bacakları kırmdan kaldırım indirme hareketi alt karın için.Bu hareketleri vakit buldukça yapın.Vaktim yok demeyin.Bende çalışan bir anneyim.hiç olmazsa çocuk uyuduktan sonra tv izlerken yapıyorum ama yinede yapıyorum.Yanlız bu hareketleri yaparken mideniz boş olsun.en az 4 saat önce yemek yemiş olun.Sonrasınıda kafanıza takmayın düzeldiği kadar düzelsin bize yeter:)
bende 21 gün önce sezeryanla doğum yaptım.ilk bebek olduğu için hamilelikte bilinçsiz şekilde beslendim ve 22kilo aldım doğumdan sonra 10 kilosu gitti fakat diğer 12 kilo olduğu gibi duruyo özelliklede göbiişdikişlerimden dolayı korse giyemiyorum henüz sporda yapamıyorum bu kiloları acayip kafama taktım hiçbir kıyafetim olmuyoo.emzirdikçe kilo kaybı olur diyolar ama 21gündür 1kilo bile veremedim.nasıl gidicek bu kilolalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?