sezeryan sonrası rahım kanaması yasayanlar oldumu

figen56

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2017
385
183
28
kızlar atonı yanı dogum sonrası rahım toparlanmayıp kanama yasyıp ve nerdeyse olumle pencelesıp rahmı nerdeyse alınacak olup bu yoldan donenler varmı benım ıcın cok onwmlı lutfen yasayanlar varsa toplanalım

Yani 2 yavrum sezeryanla oldu Rabbim bağışlasın.
1-2 gün kanamam oldu sonra kesildi.
Doktorunuz ne diyor ?

Benim ablam yaşadı 6 ay önce atoni doktorlar herseye hazırlıklı olun dedi az kalsın hayatını kaybediyordu rahim masaji ve hemen mudahaleyle kurtuldu ama 48 saat rahim masajı yapıldı çok zor bi sürecti

Yani 2 yavrum sezeryanla oldu Rabbim bağışlasın.
1-2 gün kanamam oldu sonra kesildi.
Doktorunuz ne diyor ?
ya ben ıkı yıl once sezeyanım basarılı gectı cıktıktan sonra rahım toparlanmayıp yogun bakımına gırdım uc gun nerdeyse rahmım alınıyodu ve doktorum 3yıl gebelık yasakladı boyle olup tekrar yasayan varmı nekadar sure gectı onu merak ettım benım ıkı yıl oldu gebelık ıstıyorum ama korkuyorum tekrar yasarım dıye

Kontrol etmiolar mi rahmin ne kdr toparlandigini? Toparlanmazsa zamanlica mudahake edip destekleyici hap kullaniliyo diye biliyorum.. 6 hafta sonunda tamamen eski formuna kavusuyo normalde..

Benim ablam yaşadı 6 ay önce atoni doktorlar herseye hazırlıklı olun dedi az kalsın hayatını kaybediyordu rahim masaji ve hemen mudahaleyle kurtuldu ama 48 saat rahim masajı yapıldı çok zor bi sürecti
ha aynısını yasadım bızımkılerede hazırlıklı olun dendı masajla toparlandı pekı kac sene gebelık dusunmesın dendı

Kontrol etmiolar mi rahmin ne kdr toparlandigini? Toparlanmazsa zamanlica mudahake edip destekleyici hap kullaniliyo diye biliyorum.. 6 hafta sonunda tamamen eski formuna kavusuyo normalde..
yo hıc bır sey yapılmadı mahf oldum resmen halen o pıskolojı ıcerısındeyım

evet cok haklısınız burada okumustum yasaya
Lütfen sacmalamayın! En az 3 yıl beklemelisiniz denmis nasl riske atacaksınız cocugunuzun kardese deil anneye ihtiyaci var.
aynen cok haklısınız bu sayfada yasayanlar vardı ve onlar uymamıstı doktorlarına problem olmadı kac farklı doktora sordum bunun suresı belli degıl kesınde degıl yasayıp yasanmaması ve tedavısıde yok pekı ablanız hıc normal dogum ıcınmı gıttı sezeq

O ben degilim yanlis oldu sanirim

Bende aynı sıkıntıyı çektim tam tanı konacak kadar kötü durumda değildim şükür ama 4 saat masaj ve kontrol yapılarak travma odasında kaldım sonrasında yoğun bakımda 8 saat kaldım sonunda odama çıktım çok sıkıntılı ağrılı zor bi süreç kızınız çocuk seviyor diye bu riske bu kadar kısa zamanda girmeyi düşünmeniz büyük cesaret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…