sezeryan sonrası rahım kanaması yasayanlar oldumu

cok tesekkuer ederım pekı bu bolum ozelde bulunuyormu yoksa doktor yonlendşrmesi ilemi gıdılıyo

cok tesekkuer ederım pekı bu bolum ozelde bulunuyormu yoksa doktor yonlendşrmesi ilemi gıdılıyo
devlette var mı bilmiyorum ama özelde var hatta benim gebeliğimde eskişehirde çok iyi biri olduğundan söz etmişlerdi,akredite olmuş bir kaç kişiden biriymiş.adını hatırlamıyorum turgut mu turgay mı t ile başlıyordu adı.

ben mersınde yasıyorum bakalım gebelik oncesı gıdıp gorusım doktorum ne dıyecek tesekkur edrım cvp ıcın

evet haklısın baksana arkadas6 yıl sonra bıle yasamıs cok urkutucu
benim ilk doğumum sezeryandı rahim toplamadı ciddi kanama geçirdim.3 ameliyat oldum 7 sene önce şimdi ikzlere hamileyim tekrar olabilirmişte olmayabilirmişte bu drum kan hazırlıycakmış belli önlemleri alıcak bakalım .rahimi alıcaklardı öldürmeyen allah öldürmüyo işte şimdi ikizlerim olcak inşallah

Evet aynen bende rahmim alınıyordu nerdeyse allah yardımcımız olsun ikizleriniz tedavi ilemi doğalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…