evet bır anlık dusunce ıste mesala arkadas 6 yıl gecmesıne ragmen yasamıs yıne cok korkutucuE daha 2 yil olmus boyle bi durumda acele etmeye ne gerek var.4 yil hatta 5 yil gecsin iyice toparlanin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bır anlık dusunce ıste mesala arkadas 6 yıl gecmesıne ragmen yasamıs yıne cok korkutucuE daha 2 yil olmus boyle bi durumda acele etmeye ne gerek var.4 yil hatta 5 yil gecsin iyice toparlanin
cok tesekkuer ederım pekı bu bolum ozelde bulunuyormu yoksa doktor yonlendşrmesi ilemi gıdılıyoçok geçmiş olsun bence riskli gebelik uzmanı (perinatoloji bölümü) na gidin,kontrollerinizi olun danışın gebe kalabilirsin derse kalın ve kontrollerinizi normal kadın doğum uzmanında değil perinatologta (bilmiyorum unvan doğru mu) yaptırın gebeliğiniz boyunca.
pardon eksık olmus ablanız normal dogum sancısı cektımı pekı yoksa sezeryanı olacagı bellşmşydi
evet bende sekilde yasadım rabbım yasatmasın bı dahaNormal doğum sancisiyla gitti doktoru yapamayacagini düşündü acil sezeryana aldılar
devlette var mı bilmiyorum ama özelde var hatta benim gebeliğimde eskişehirde çok iyi biri olduğundan söz etmişlerdi,akredite olmuş bir kaç kişiden biriymiş.adını hatırlamıyorum turgut mu turgay mı t ile başlıyordu adı.cok tesekkuer ederım pekı bu bolum ozelde bulunuyormu yoksa doktor yonlendşrmesi ilemi gıdılıyo
evet bende sekilde yasadım rabbım yasatmasın bı daha
ben mersınde yasıyorum bakalım gebelik oncesı gıdıp gorusım doktorum ne dıyecek tesekkur edrım cvp ıcındevlette var mı bilmiyorum ama özelde var hatta benim gebeliğimde eskişehirde çok iyi biri olduğundan söz etmişlerdi,akredite olmuş bir kaç kişiden biriymiş.adını hatırlamıyorum turgut mu turgay mı t ile başlıyordu adı.
evet haklısın baksana arkadas6 yıl sonra bıle yasamıs cok urkutucuAmin canım ama ikinci çocuk için acele etme
benim ilk doğumum sezeryandı rahim toplamadı ciddi kanama geçirdim.3 ameliyat oldum 7 sene önce şimdi ikzlere hamileyim tekrar olabilirmişte olmayabilirmişte bu drum kan hazırlıycakmış belli önlemleri alıcak bakalım .rahimi alıcaklardı öldürmeyen allah öldürmüyo işte şimdi ikizlerim olcak inşallahevet haklısın baksana arkadas6 yıl sonra bıle yasamıs cok urkutucu
Evet aynen bende rahmim alınıyordu nerdeyse allah yardımcımız olsun ikizleriniz tedavi ilemi doğalımbenim ilk doğumum sezeryandı rahim toplamadı ciddi kanama geçirdim.3 ameliyat oldum 7 sene önce şimdi ikzlere hamileyim tekrar olabilirmişte olmayabilirmişte bu drum kan hazırlıycakmış belli önlemleri alıcak bakalım .rahimi alıcaklardı öldürmeyen allah öldürmüyo işte şimdi ikizlerim olcak inşallah
Hm klomenmi tüp bebekmitedaviyle oldu