Esra hanım merhaba....
bende ayın 26 sında sezeryanla ameliyat oldum. 10 gün sonra bende de bardak bardak birden ağrısız kan akmaya başladı. gözlerim karardı, kulaklarım çınladı. titremeye başladım. acilen hastaneye götürüldüm. doktorlar böyle birşeyi ilk kez gördüklerini söylediler. düşün bir gün öncede doktor kontrolüne gitmiştim. olacak varmış işte, ben bunu yaşayacakmışım. neyse doktorlar rahim duvarın çatlamış dedi. kan az az gelmesi gerekirken birden gelmiş. benden de kocaman bir kan pıhtısı çıkardılar. 3 serum yedim. karnıma kum torbaları koydular. ilaçlar verdiler. 2 gün hastanede kaldıktan sonra tekrar eve geldim. şuan hep yatıorum. ama çok korkuyorum. sürekli pedime bakıyorum. kan geliyor mu, kesildi mi diye.
google a yazdım sezeryan sonrası kanama diye senin yazına ulaştım. acaba sen normal doğum mu yaptın, nasıl tedavi gördün, senin doktorların başka neler dediler,kanamanın azalması mı lazım, yoksa akması mı.... valla bana yardımcı olursan yaşadıklarını benle paylaşırsan çok sevinirim. yarın doktor kontrolüm var tekrar. ama gerçekten çok korkuyorum. ölümden değil de aslında bebeğimi annesiz bırakmaktan. zaten kan felan gelirken hep aklıma bebeğim geldi.
yardımların için şimdiden çok teşekkür ediyorum.