sezeryan sonrası kanama

Kizlar mrb. Bi sorum olacak.
Ben 3 ay once sezeryan dogum yaptim.benim kanamam hep damla damla ve ilk haftadan sonra akıntı seklinde oldu.ilk zamanlar vajinada kurulugum vardi.iliski sonrasi pembe renkli lekelenmelerim oldu fakat bu durum hala iliski sonrasi devam ediyor. Ayni seyi yasayan varmi acaba icinizde?

Tatlm been doğum yapalı 9 ay oldu hala hissizlik sarkmış bi karın :KK43: sıkı çamaşırlar giymemeye çalış benim kanamam 25 gün filan sürdü .. Bu arada bebişimizi güzel büyüt :)

aman arkadaşlar kanama konusuna dikkat edin.
benim kanamam da adet kanaması gibi oldu 1 hafta,sonra azar azar oldu.doğumdan yaklaşık 20 gün sonra aşırı bir kanama başladı,musluktan akar gibi.doktorumun söylediğine göre ölümden dönmüşüm.
doğum sonrası dışarı akmayan kan içerde birikerek pıhtılaşmış,et gibi bi hale gelmiş.vücut onu dışarı atmak isteyip atamadıkça anormal kanamalr yapıyormuş.çok zor günler geçirdim,eğer ilaç tedavisine cevap vermeseydi tekrar hastaneye yatıp kürtaj olacaktım.bikaç gün hastanede yatmam gerekecekti.
çok şükür atlattım ama 3 ay oldu hala kontrollere gidiyorum.
herhangi bir şikayetiniz olmasa bile doğumdan 1 hafta ya da 10 gün sonra bi kontrole gidin,biçok doktor çağırıyormuş,benimki çağırmamıştı.

Merhaba acaba konuma bakar mısınız?
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kanama.1074748/

Mrb arkadaşlar 33 gün önce sezeryan oldum bebeğimi kaybettim😓benimde ilk hafta az bir iki damla kanamalırım oldu şimdilerde ise çoğaldı.Dr gidicem sizinde öyle olmuş çok korkuyorum.Rahmime bişey olurda bir daha çocuğum olmaz diye.İlk bebeğimdi kaybettim😓

X