- 25 Temmuz 2018
- 6.425
- 8.263
Bende ilk bebeğimi kaybettim seni çok iyi anliyorum çok ama çok acı bir durum rabbim nasip etsin inş. Benimde erken doğum ve sezeryanla oldu vefat etti...
1. Ben 6 ay sonra gebe kaldım istiyordum ama beklemiyordum.nasibinde vardı oldu
2.yanı şuan hamileyim 14 haftalık cok-da zor değil gibi sadece arada ameliyat yerinde sancılanma oluyor.yanma oluyor
3.doktor 1 yıl sonra gebe kal dedi bana ama 6 ay 9 ay sonrada gebe kalan gördüm dedi sağlıkla doğdu bebekleri perinatolojiye sordum gebeyim diye skt olurmu hayr dedi..
4. Benim kırkımin çıktığı gün oldum
5.valla venimdeen az senin kadar zorluydu ben 3 ay sonra herşeyi rahat yaptım hiç ağır kaldırmadım temizlik yapmadım biseyler silkelemedim siperce atmadım sadece bu süreçte yemek çay dinlendim..
Teşekkür ederim cnm, Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Geçmiş olsun canım cennette 2 evladın var artık, üzülme. Rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli bir evlat kucağına almayı nasip eder tez zamanda. benim ilk doğumumdan sonra (süt korur mantığıyla cahillik işte) 2 ay sonra hamile kaldım ilkim de sezeryandı doktor çok sinirlenmişti alalım filan dedi ama istemedim ablasından 11ay küçük (sanırım bu bir rekor) ikinci kızım oldu. Çok zorlandım hamileliğin son haftalarında, tam iyileşmemiş dikişler çok ağrı yaptı ama şükürler olsun geçti 4 yıl sonra tekrar hamile kaldım tabii o zaman çok rahattım ağrı filan yoktu
Benim doktorum da karşı o kadar yakına, bir hastasının da 3. Ayda olmuş almışlar.
Rabbim bana da anne olacağım günleri gösterir inşallah
Merhaba 2006 Ağustos ayında Oğlumu sezeryanla doğurdum. Ardından bir kez korunmadık 3 ay sonra bir kez daha hamile kalmışım. Demem o ki hemen hamile kalmanız mümkün. 7 haftalikken fark ettim hamile olduğumu kalp atışları başlamıştı. Tüm risklere rağmen 1 yıl sonra 2007 Ağustos ayında ikinci oğlumu doğurdum.
Yanlız sizin nedenlerin araştırılması gerekiyor. İlk bebeğinizin de kalbi durmuş. Araştırmadan sonra 3. Denemeyi yapmanızı öneririm
Benim ilki enfeksiyondan kayıptı 7 saat kanama ve sancıdan sonra doğdu bebek ama canlı doğmadı zaten. İkinci doğumum canlı, yeni erken doğanlarda beyin kanaması oluyormuş zaten ama bebeğimin kanaması durmadı doğumdan sonra 3. Günün sonunda da kanamadan dolayı kalbi durdu.
Yani iki gebelik çok farklı, ilkinde saatlerce kanama ve sancım bardı enfeksiyondan (plasenta patolojiye gönderilmişti) ikinci gebelikte ise doğum kasılmalarını son ana kadar hissedemedim... Günü yokmuş yavrumun diyorum o minicik hareketleri hisset ama doğum sancısını kasılmasını hissedeme işte...