Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de aynı böyle olmuştu kocamandı parça gibi bişeydiinanin bilmiyorum, ben sadece vajinal yoldan kan pihtisi olan birsey düsürdüm, yani telefonla aradik hemsireyi normal dedi. birden kendiliginden olmustu, öncesinde varligini bilmiyordum. ayni sey degil galiba sizinle
İnşallah gerek kalmaz. Kürtaj ve doğum yasaklandı rahim inceliğinde dolayı. Sanırım bu da bir nevi kürtaj oluyor.bir tanesi yasak dedi diğeri almamız lazım karından alacaz dedi.İçe doğruydu, rahim duvarında. Elle bastılar patlamayınca ameliyat oldum. Ameliyat kolaydı, hiç korkmayın, sizi sezaryen yerinden açmazlar tekrar, büyük ihtimalle vajinal yolla temizlerler ama bence ona bile gerek kalmayacak
İnşallah Allah razı olsunGeçmiş olsun insallah kolayca atlatırsınız. Ben sezeryan olmuştum doğumdan çıkınca karnima bastirarak masaj yaptırmislardi kan pıhtısı olmasin diye cok aci verici bişeydi demek bu yüzdendi
Amin sağolun Allah razı olsunÇok geçmiş olsun inşaallah kolaylıkla atlatirsiniz ameliyata ya da bir operasyona gerek kalmaz. Amin.
Sagalon Allah razı olsun. Valla bende bihaberdim. Geldi buldu.benimki zor ihtimaldi. Korkmayın. Herkeste olacak birşey değil.2_3 oranında rastlaniyormusCok gecmis olsun. 13 gun once sezeryan oldum, boyle seylerden bihaberim Allah korusun korktumda simdi
Insallah bi an once sagliginiza kavusursunuz.
Allah razı olsun sağolun. Ameliyat oluncakmiş emilim olmazsa.Çok geçmiş olsun cnm tedavisi falan var sanırım endişelenme
Olsun canım en azından tedavisi mümkün olan bir şey sevdiğim bi tanıdığımm var kanser ve çok ağır doktorlar yapacak bir şey Yk diolarAllah razı olsun sağolun. Ameliyat oluncakmiş emilim olmazsa.
Allah şifa versin inşallah. Allah'tan umut kesilmez. Ananeme de zamanında kansermiş bir ay ömür vermişler 36 yaşındaymış. Geçenlerde 82. Yasgününü kutladık.Olsun canım en azından tedavisi mümkün olan bir şey sevdiğim bi tanıdığımm var kanser ve çok ağır doktorlar yapacak bir şey Yk diolar☹
ya bende sez oldm 27 agustosta be kanamam olmadi gibi bisey . bu hematom nedir acaba ondanmi olur bende sonra.Kanamanız ne kadar sürdü? Bende sezaryen oldum ama böyle bir şey olmadı. Bir de Doğumdan hemen sonra bir masaj yapıyorlar, dikiş yerinize bastırıp. Size yaptılar mı?
bebde be kanamam olmadi bu hematom denilen sey nefirki basil anlasilirCok gecmis olsun. 13 gun once sezeryan oldum, boyle seylerden bihaberim Allah korusun korktumda simdi
Insallah bi an once sagliginiza kavusursunuz.
Şiddetli karnında acı oluşuyor bastırınca. Korkma çok zor ihtimal. Kontrolde ultrasonda da görünüyorhematom nedir nasil anlasilir. bende sez oldum 27 agustosta be kanamam olmadi gibi bisey .
Allah razı olsun. İç kanama olmuş kesilmiş. Kan birikimi kalmış vücut kendi kendine emiyormuş normalde. Ama zaman uzadı dedi. Emmezse ameliyat olacakmış.simdi bekliyor. Boyutunda küçülme olacak mı diyeÖncelikle Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi. Hoş gelmiş dünyaya.
Konu hakkında hiç bilgim yok. Geçmiş olsun. İnşallah en sıkıntısız şekilde atlatırsınız.
Doktorunuz ne dedi ki tam olarak? Kendiliğinden geçmesini mi bekliyorsunuz, yoksa operasyon şart mıymış?
Allah şifa versin. Umarım kendi kendine geçer.Allah razı olsun. İç kanama olmuş kesilmiş. Kan birikimi kalmış vücut kendi kendine emiyormuş normalde. Ama zaman uzadı dedi. Emmezse ameliyat olacakmış.simdi bekliyor. Boyutunda küçülme olacak mı diye
Geçmiş olsun zorr.. tekrar ameliyat olunuyor diye duymuştum temizliyorlar kapatıyorlar.İyi geceler hanımlar. Sezeryan oldum 2 ay önce. Ameliyattan rahmimde hematom yani kan birikintisi oluşmuş. Böyle bir şey yaşayıp atlatan var mı? İkinci kez ameliyat olan var mı? Üç çocuğum var ben gidersem onlara kim bakacak diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Dua edin bana lütfen![]()
Ameliyatı zor bir ameliyat mı bilginiz var mı acabaGeçmiş olsun zorr.. tekrar ameliyat olunuyor diye duymuştum temizliyorlar kapatıyorlar.
O konuda bilgim yok .. olan biri yle karşılaşmıştım hastanede hamileyken profosyonel.olmayan bir elde sezaryen olmuştu ondan sonra başına geldi ..Ameliyatı zor bir ameliyat mı bilginiz var mı acaba