- 14 Eylül 2014
- 1.715
- 3.246
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoo, insallah kınadığını yasar. Dogal seleksiyon der gecerim banane.İnşallah bu kadının başına gelmez bizim yaşadıklarımız.
Yoksa çocuğu karnında ölür gider muhtemelen kendi de.
Ne kadar haddini bilmezlerle aynı havayı soluyoruz
Hadi ya gerçekten mi? Ikınınca acılıyor mu vallahi sezeryan olanlara hemen haber verelim bu bilgiyi bilseler olmazlardı çok teşekkür ederiz. An itibari ile sezeryan doğum gerekliliği bitmiştir. Sizin saydığınız mükemmel iki sebep ile 1- ıkınınca açılıyor 2- gelip birinin bakması gerekiyor. Diyelim de kaldırılsınavrupa ülkelerine kıyasla çok fazla sezaryan doğum var insanın karnından dikişli olması korkunç
Normal doğumun risklerini yazarım ama üzülürsünGeçmiş olsun onun için herkese normal dogum tavsiye ederim
Çok geçmiş olsun. Her hastalığın ilk sebebi stres. Önce kendine odaklan. Bebeğe bakan birileri varmış ne güzel. Sen de kendine iyi bak streslenme. İnş çabucak iyileşir eskisinden daha sağlıklı olursunlütfen bildiği olanlar yazabilir mi çok kötü durumdayım morale ihtiyacım var
12 aralıkta sezeryan oldum her şey yolunda giderken 7. Günü bacaklarım şişmeye başladı. Derken çok şişti kan tahlili verdim genel olarak, enfeksiyon çok yüksek çıktı. Devlet hastanesine yatış verdiler. Şiş ayaklarıma ultrasonla baktıklarında EMBOLİ riski altında olduğumu her an ölebileceğimi söylediler. Yani bacak damarlarım sezedyan sonrası yıkanmış. Bu sefer başka bi kısma yatışım yapıldı. Biz doktor araştırırken yorum almaya çalışırken ani şekilde yayılmaya başladı pıhtı. Acil şekilde ameliyata alındım kızlar çok moralim bozuk küçücük bebeğim var. Ağlıyor kalkıp süt veremiyorum kalkamıyorum bile. Yardım ediyorlar annem kayınvalidem. Ben ne yapacağım. Geçecek Mi bu günler? Bacaklarım dev gibi. Tekrarlamasından da korkuyorum
Ya o Ema denen kadın 60 yaşında hep böyle tuhaf konuşan biri çok takmayın derim :)Yoo, insallah kınadığını yasar. Dogal seleksiyon der gecerim banane.
Sezaryenin ilk gecesi tuvalete gidicem derken serum hedesine takilip yere kapaklandim. Acilmadi valla dikis. Ameliyattan 2 saat sonrada ayaga kaldirdilar. O gun bugun ayaktayim. 5 sene olduHadi ya gerçekten mi? Ikınınca acılıyor mu vallahi sezeryan olanlara hemen haber verelim bu bilgiyi bilseler olmazlardı çok teşekkür ederiz. An itibari ile sezeryan doğum gerekliliği bitmiştir. Sizin saydığınız mükemmel iki sebep ile 1- ıkınınca açılıyor 2- gelip birinin bakması gerekiyor. Diyelim de kaldırılsın
Kinadigini yasama ihtimali yok diyorsun. ÜzdünYa o Ema denen kadın 60 yaşında hep böyle tuhaf konuşan biri çok takmayın derim :)
Sezaryenin ilk gecesi tuvalete gidicem derken serum hedesine takilip yere kapaklandim. Acilmadi valla dikis. Ameliyattan 2 saat sonrada ayaga kaldirdilar. O gun bugun ayaktayim. 5 sene oldu
Çorap giydiriyorkar kan sukandirici iğne yaziyoar sizde yapilmadimjlütfen bildiği olanlar yazabilir mi çok kötü durumdayım morale ihtiyacım var
12 aralıkta sezeryan oldum her şey yolunda giderken 7. Günü bacaklarım şişmeye başladı. Derken çok şişti kan tahlili verdim genel olarak, enfeksiyon çok yüksek çıktı. Devlet hastanesine yatış verdiler. Şiş ayaklarıma ultrasonla baktıklarında EMBOLİ riski altında olduğumu her an ölebileceğimi söylediler. Yani bacak damarlarım sezedyan sonrası yıkanmış. Bu sefer başka bi kısma yatışım yapıldı. Biz doktor araştırırken yorum almaya çalışırken ani şekilde yayılmaya başladı pıhtı. Acil şekilde ameliyata alındım kızlar çok moralim bozuk küçücük bebeğim var. Ağlıyor kalkıp süt veremiyorum kalkamıyorum bile. Yardım ediyorlar annem kayınvalidem. Ben ne yapacağım. Geçecek Mi bu günler? Bacaklarım dev gibi. Tekrarlamasından da korkuyorum
Herkese kan sulandırıcı yazılmaz. İki sezeryan oldum bana kan sulandırıcı verilmediÇorap giydiriyorkar kan sukandirici iğne yaziyoar sizde yapilmadimj