Söyledikleriniz doğru ama bir tanesinde genelleme yapmamak lazım, 22 kilo almıştım 3 ayda eski kiloma döndüm( sezaryen ile doğum yaptım)Öncelikle bir düzeltme yapayım sezeryan değil sezaryen olacak.
Anladığım kadarıyla siz hamilelikte çok kilo almışsınız. Sezaryenle çok ilgisi yok durumunuzun. Kaç kişi tanıyorum sezaryen olup 3-5 ayda incecik olan. Ama hamilelik süresince 10-12 kilo almış insanlardı bunlar hep. Ne kadar çok kilo alırsanız o kadar zor veriyorsunuz. Hamilelikten önceki kilonuza en geç bir yıl içinde dönersiniz dikkat ederseniz diye tahmin ediyorum.
bence de. cok sezaryenli taniyorum karni dumduz oldu. bebek emdikce toparlanacaksin. surekli surekli emzir. o seni sekle sokar.Sezaryen olunca icinde bir seyler kaliyor normal doğum yaparsan hepsi akip gidiyor ve gobegin de kalmiyor diye bir sey yok tamamen halk efsanesi, olsa olsa normal dogum esnasindaki kasilmalar vs ile karin kaslari daha cabuk toparlaniyor ama bunun etkisinin yarattigi fark da kisa surede kapanacak bir sey. Dert ettigine dwgmez.
Sezeryan göbek bırakmıyor göbekli olanların bahanesi bu
2 sezeryan oldum ağrım sızım olmadı
enfeksiyon kapmış olabilir misiniz ?
Sezaryen olunca icinde bir seyler kaliyor normal doğum yaparsan hepsi akip gidiyor ve gobegin de kalmiyor diye bir sey yok tamamen halk efsanesi, olsa olsa normal dogum esnasindaki kasilmalar vs ile karin kaslari daha cabuk toparlaniyor ama bunun etkisinin yarattigi fark da kisa surede kapanacak bir sey. Dert ettigine dwgmez.[/
Hanımefendi konunuz 'evcil hayvanlar' bölümüne açılmıştı!hakikaten ya editor arkadaş ne yaptın sen?; ayrıca benim konum bir derdim var bölümünde durmalı çünkü benim derdim bu.. illaki eşle kv kavgamı olmalı lütfen yani her seferinde konuları bir yerlere taşımayın içeriğe bakmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?