Sezeryanla ne ilgisi var yahu iki sezeryan dogim yaptim birinde 30 digerunse 21 kg aldim abartmiyorum gobek adina hic bursey yokbugünlerde canım iyice sıkılıyor normal doğuma girmişken bebeğin kakasını yapması+kalp atışu düşmesinden dolayı sezeryan oldum. 92 kiloya dayanmışım şimdi 84 kilo oldum göbeğim yağ fıçısı gibi sallanıyor ve hala hamilelik kıyafetleri giyiniyorum. sezeryan sonrası birçok arkadaşım normal doğum yaptı ve şuan birinin daha normal doğum yaptığını duydum herkes mutlu mesut bense karnım ameliyatlı ağrım var herkes neden kilon gitmedi göbeğini bağlamadın mı o göbek kalır diyor ben bağladım ama olmuyor biraz önce anneannem aradı keşke normal olsaydı diyor içinde ne varsa akar giderdi ama sezeryanda olmuyor o kiloların ne olacak kızım dedi. iyice sinirlendim kv geçen gün milletin yanında durmadan göbeğime baktı evet evet evet kiloluyum ben ne yapayım ya göbeğim kalırsa ben mutlu mu olacağım niye herkes böyle yapıyor sezeryan olmak ne kötüymüş ve kilolu olmak... çok üzülüyorum bu tepkilere sonra 2. doğumu istesem de ameliyat olmak yani sezeryan olmaktan korkuyorum artık. acilen diyete gireyim diyorum bu seferde sütüm kesilirse diyorum. eşim fit vücutlu bense yanında yarmagül gibi duruyoeum herşey üstüme üstüme geliyor.
ağrım dış dikiş yerinde değil içinde yanma hissi var herkes iç dikişler iyileşirken böyle olur diyor bense iyice panikliyorum.Sezeryan göbek bırakmıyor göbekli olanların bahanesi bu
2 sezeryan oldum ağrım sızım olmadı
enfeksiyon kapmış olabilir misiniz ?
Ben yaşamadım 3.cü gün şimdiki halim gibiydimağrım dış dikiş yerinde değil içinde yanma hissi var herkes iç dikişler iyileşirken böyle olur diyor bense iyice panikliyorum.
27 gün oldu 75 kilo ile hamile kaldım hafif göbek vardı 90 lara çıktım çok kilo vermem lazım hem de çookkkBen yaşamadım 3.cü gün şimdiki halim gibiydim
bence doktorunuza sorun normal olup olmadığını
kaç gün oldu doğum yapalı ?
Neredeyse 1 ay olacak ağrı bana normal gelmedi27 gün oldu 75 kilo ile hamile kaldım hafif göbek vardı 90 lara çıktım çok kilo vermem lazım hem de çookkk
Bende sezeryan oldum ilk aylarda göbek vardı ama şimdi hic gram kalmadı sakin üzme kendini sezeryan diye göbek kalacak deme ben günde 3 lt su içiyordum süt yapıyor hemde kilo almıyorsunbugünlerde canım iyice sıkılıyor normal doğuma girmişken bebeğin kakasını yapması+kalp atışu düşmesinden dolayı sezeryan oldum. 92 kiloya dayanmışım şimdi 84 kilo oldum göbeğim yağ fıçısı gibi sallanıyor ve hala hamilelik kıyafetleri giyiniyorum. sezeryan sonrası birçok arkadaşım normal doğum yaptı ve şuan birinin daha normal doğum yaptığını duydum herkes mutlu mesut bense karnım ameliyatlı ağrım var herkes neden kilon gitmedi göbeğini bağlamadın mı o göbek kalır diyor ben bağladım ama olmuyor biraz önce anneannem aradı keşke normal olsaydı diyor içinde ne varsa akar giderdi ama sezeryanda olmuyor o kiloların ne olacak kızım dedi. iyice sinirlendim kv geçen gün milletin yanında durmadan göbeğime baktı evet evet evet kiloluyum ben ne yapayım ya göbeğim kalırsa ben mutlu mu olacağım niye herkes böyle yapıyor sezeryan olmak ne kötüymüş ve kilolu olmak... çok üzülüyorum bu tepkilere sonra 2. doğumu istesem de ameliyat olmak yani sezeryan olmaktan korkuyorum artık. acilen diyete gireyim diyorum bu seferde sütüm kesilirse diyorum. eşim fit vücutlu bense yanında yarmagül gibi duruyoeum herşey üstüme üstüme geliyor.
Canım doğum yapalı bir yıl oldu ama ben doğumdan 6 ay sonra 46 kiloya düştüm,sonrasında çok zayıfladım diye 2-3 kilo almaya çalıştım geri...tek tüketmediğim şey ekmek,tatlı şekerli şeylerbir soru sorabilir miyim ne kadar oldu doğum yapalı acaba?
Öncelikle bir düzeltme yapayım sezeryan değil sezaryen olacak.bugünlerde canım iyice sıkılıyor normal doğuma girmişken bebeğin kakasını yapması+kalp atışu düşmesinden dolayı sezeryan oldum. 92 kiloya dayanmışım şimdi 84 kilo oldum göbeğim yağ fıçısı gibi sallanıyor ve hala hamilelik kıyafetleri giyiniyorum. sezeryan sonrası birçok arkadaşım normal doğum yaptı ve şuan birinin daha normal doğum yaptığını duydum herkes mutlu mesut bense karnım ameliyatlı ağrım var herkes neden kilon gitmedi göbeğini bağlamadın mı o göbek kalır diyor ben bağladım ama olmuyor biraz önce anneannem aradı keşke normal olsaydı diyor içinde ne varsa akar giderdi ama sezeryanda olmuyor o kiloların ne olacak kızım dedi. iyice sinirlendim kv geçen gün milletin yanında durmadan göbeğime baktı evet evet evet kiloluyum ben ne yapayım ya göbeğim kalırsa ben mutlu mu olacağım niye herkes böyle yapıyor sezeryan olmak ne kötüymüş ve kilolu olmak... çok üzülüyorum bu tepkilere sonra 2. doğumu istesem de ameliyat olmak yani sezeryan olmaktan korkuyorum artık. acilen diyete gireyim diyorum bu seferde sütüm kesilirse diyorum. eşim fit vücutlu bense yanında yarmagül gibi duruyoeum herşey üstüme üstüme geliyor.
bugünlerde canım iyice sıkılıyor normal doğuma girmişken bebeğin kakasını yapması+kalp atışu düşmesinden dolayı sezeryan oldum. 92 kiloya dayanmışım şimdi 84 kilo oldum göbeğim yağ fıçısı gibi sallanıyor ve hala hamilelik kıyafetleri giyiniyorum. sezeryan sonrası birçok arkadaşım normal doğum yaptı ve şuan birinin daha normal doğum yaptığını duydum herkes mutlu mesut bense karnım ameliyatlı ağrım var herkes neden kilon gitmedi göbeğini bağlamadın mı o göbek kalır diyor ben bağladım ama olmuyor biraz önce anneannem aradı keşke normal olsaydı diyor içinde ne varsa akar giderdi ama sezeryanda olmuyor o kiloların ne olacak kızım dedi. iyice sinirlendim kv geçen gün milletin yanında durmadan göbeğime baktı evet evet evet kiloluyum ben ne yapayım ya göbeğim kalırsa ben mutlu mu olacağım niye herkes böyle yapıyor sezeryan olmak ne kötüymüş ve kilolu olmak... çok üzülüyorum bu tepkilere sonra 2. doğumu istesem de ameliyat olmak yani sezeryan olmaktan korkuyorum artık. acilen diyete gireyim diyorum bu seferde sütüm kesilirse diyorum. eşim fit vücutlu bense yanında yarmagül gibi duruyoeum herşey üstüme üstüme geliyor.
Yanma hissi 6 ay - 1 yıl mı????Allaha şükür sütüm iyi geliyor bebeğim emiyor bense normal yemek yiyorum aslında biraz daha dikkat edebilirim bol ol su içiyorum zaten emzirdikten sonra acaip susama hissi oluyor bende kilo veririm diye düşünüyorum 27 gün oldu doğum yapalı ama ben ki hiç takmayan biriyimdir bu sözleri. artık canım sıkıldı birde normal doğum yapan arkadaşlarımı duydukça kendimi ezik hissetmeye başladım hala kanımda yanma hissi var kimine göre 6 ayda kimine göre 1 yılda gidermiş yanmalar yürürken topallıyorum karnım ağrıyor diye bunu bile takar oldum. yeni doğum yapana hamileye hastaya moral verici konuşmak yapmak çok mu zor ya...
bende 3 ay oldu 9 kilo almıştım hamileliğimde 3 ayda vermişim eski kiloma dönmüşüm ama benim istediğim dahada vermek bende dikkat etmeye başladım ekmeğe tatlı şeylere.. teşekkür ederim cevabın için..Canım doğum yapalı bir yıl oldu ama ben doğumdan 6 ay sonra 46 kiloya düştüm,sonrasında çok zayıfladım diye 2-3 kilo almaya çalıştım geri...tek tüketmediğim şey ekmek,tatlı şekerli şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?