bugünlerde canım iyice sıkılıyor normal doğuma girmişken bebeğin kakasını yapması+kalp atışu düşmesinden dolayı sezeryan oldum. 92 kiloya dayanmışım şimdi 84 kilo oldum göbeğim yağ fıçısı gibi sallanıyor ve hala hamilelik kıyafetleri giyiniyorum. sezeryan sonrası birçok arkadaşım normal doğum yaptı ve şuan birinin daha normal doğum yaptığını duydum herkes mutlu mesut bense karnım ameliyatlı ağrım var herkes neden kilon gitmedi göbeğini bağlamadın mı o göbek kalır diyor ben bağladım ama olmuyor biraz önce anneannem aradı keşke normal olsaydı diyor içinde ne varsa akar giderdi ama sezeryanda olmuyor o kiloların ne olacak kızım dedi. iyice sinirlendim kv geçen gün milletin yanında durmadan göbeğime baktı evet evet evet kiloluyum ben ne yapayım ya göbeğim kalırsa ben mutlu mu olacağım niye herkes böyle yapıyor sezeryan olmak ne kötüymüş ve kilolu olmak... çok üzülüyorum bu tepkilere sonra 2. doğumu istesem de ameliyat olmak yani sezeryan olmaktan korkuyorum artık. acilen diyete gireyim diyorum bu seferde sütüm kesilirse diyorum. eşim fit vücutlu bense yanında yarmagül gibi duruyoeum herşey üstüme üstüme geliyor.