Ya neden korkutanları dinliyorsun? Herhangi bir olayda bile durum kişiden kişiye göre değişmiyor mu? Fikirler bile farklıyken deneyimlerin farklı olduğuna neden inanmıyorsunuz?Burada oldugu gibi bi sezeryan bi normal diom bende. Yarın çatı muayenem var inşlah zor olmaz onun içinde korkutan oldu. Bakalım normal dogum için ne diyecek .. Ama gitgide sezwryana adapte olmaya başladım ..
Yaaa ozaman ben ikikere yarımımYaa gerçektenmi .. Karar aşamasındayım ya on gün sonra seEryan olacam tabi normal dogurmazsam. Yada beklicem hergünüm bi yıl gibi geliyor. Ama iyice korkutuyor özellikle büyükler.. Amelyat yarım adam eder vs .. Oyuzden koktum iyice
5 gun once normal dogum yaptim kesinlikle oneririm sadece sanci kismi biraz zor dogum kolay hatta ben epiduralsiz dogurdum dusun artik :)37+1 günlük hamileyim . Son ayın ağustosa denk gelmesini ancak benim gibiler anlar . Ayaklarımın yanması ağrısı uykusuzluk sıcak nefes darlığı bel ağrısı derken ,uykuya hasrtim .normal dogum 30 agustosu gösteriyor sezeryan ise 20 agıstos dedi doktorum .. Buarada daha önceden panikatak için tedavi olmuştum ve biraz korkuyorum normalden .. Sizce seZeryan olmalımıyım , çok mu büyük fark var ki herkes normal doğum yap diyor
İnşşalahh . Orda doktorumun yanında calışan asistanı doktor gelmeden önce bence sezeryan ol en fazla iki üç gün az bişe agrın olur. Normaldede kesiolar zaten dediOhh cok sukur :) bu rahatlığın darısı doguma insallah
bebegini kucagina alicagini dusun ataklari kolay atlatirsin dayanilmayacak olani 2 saatii neredeyse ama inanki ideali normal dogum cabuk toparlanirsin hemde ikiniz icinde en sagliklisi o hatta bana suni sanci verdiler 2 paket bak nasilda dayandim :)) Allah bir avazda kurtarsin inşallahYaa süpermişş kaç saat çektin sancı ne kadr sürdü dayanaılmayacak kadar zor olan sancı kısmı kaç saatti? Evet ya o an atak gelirse ben en iyisi sezerhan olayımüff Allah yardım etsin hangisi hakkımda hayrlısı ise o olsun ben karar veremyecem
Maşallahhhh diyorummm iştw gerçek bir annee :) böle olumlu şeyler duymak insanı motive ediyorAminnn insallah. Iki hafta daha beklerse 3.500 u bulur sanırım. Ilk oğlum son bir ayda 1.250 kg alıp 4.250 doğmuştu dusun artık ben onu bile normal doğurdum