Sezeryan olmalı mıyım yardımm :(

Az önce geldim doktordan catı muayenimizi olduk . Çok da zor değilmiş abartıldıgı gibi , ben sezeryan için gün verir derken doktorum catın musait normal doguma bence sen yapabilrsin dddi :) tüm fikrim deişti alt üst oldu yine yeni yeniden normale adapte olmaya çalışıyorum :)
Ay bende normal dogumdan korkmuyorum cati muaynesinden korktugum kadar.biraz bilgi verebilirmusiniz hem korkuyorum hemde utaniyorum o_O

Ay bende normal dogumdan korkmuyorum cati muaynesinden korktugum kadar.biraz bilgi verebilirmusiniz hem korkuyorum hemde utaniyorum o_O
Bende aslında cok korkagımdır böle şelerde gidip otrdugumuz o çatal koltuk zaten ürkütücü , ama kendimi kasmamam gerekti ona odaklandım . Doktorumda cok hızlıydı zaten öyle anlatıldıgı gibi elini yok yumrugunu vs sokmuyor . Bir iki parmakla kemiklere bakıyor en fazla dört bes saniye sürdü ..huylanma cekinme dısında öle acısı falan olmuyor,,keşke dogumda böyle olsaaaa

Bende aslında cok korkagımdır böle şelerde gidip otrdugumuz o çatal koltuk zaten ürkütücü , ama kendimi kasmamam gerekti ona odaklandım . Doktorumda cok hızlıydı zaten öyle anlatıldıgı gibi elini yok yumrugunu vs sokmuyor . Bir iki parmakla kemiklere bakıyor en fazla dört bes saniye sürdü ..huylanma cekinme dısında öle acısı falan olmuyor,,keşke dogumda böyle olsaaaa
Dogumda nasi olsa heycandan acidan anlamicam die pek korkmuyorum ama su cati muaynesi beni tedirgin ediyor.saol canim hayirli dogumlar

Doğum sancısı neye benziyor acaba ? Azıcık karnım agrısa adet sancısı gibi hemen korkmaya baslıom , yada belim de bi sancı olsa hemen acaba mı diyorum . Ben doğumun başladıgını nasıl anlayacam

Korkma arkadaşım bende 2 ay önce sezeryanla doğum yaptım. Spinal sezeryan çok güzel. Bebeğini ilk sen görüyorsun. O gün biraz acı oluyor tabiki. Ama bebeginle ilgilenmekten acı falan aklına gelmiyor bile. Hiç korkma hakkında hayırlısı olsun :)

Canım dogum sancıları uzun sürer 50 saniye kadar ve 10 dk ara ile tekrarlar. Hem suyun gelmeye baslar yavas yavas. Benim ilk doğumda su ile birazda kan gelmişti oyle anlamıştım doğumun başladığını.

Canım dogum sancıları uzun sürer 50 saniye kadar ve 10 dk ara ile tekrarlar. Hem suyun gelmeye baslar yavas yavas. Benim ilk doğumda su ile birazda kan gelmişti oyle anlamıştım doğumun başladığını.
Hemen o an dr a gitmem gerekiyor mu sancının sıklaşmasını mı beklicemö

Dr unu yada hastaneyi arar gidersin canım. Ben suyum geldikten birkaç saat sonra gitmiştim.

Burada oldugu gibi bi sezeryan bi normal diom bende. Yarın çatı muayenem var inşlah zor olmaz onun içinde korkutan oldu. Bakalım normal dogum için ne diyecek .. Ama gitgide sezwryana adapte olmaya başladım ..
Bence akışına bırak canım. Vajinismus atlatmış olamam rağmen alttan muayenelerimde çok rahattım 5 defa oldum ama bebeğim çok büyüktü sancım suyum gelmedi suni sancıyla bile sancım olmadı mecbur sezeryan oldum. Çok hazırlamıştım kendimi normale ama nasip olmadı. Önemli olan sağlığınız. Bence normal yada sezeryan seçimini sen değil doktorun yapmalı bebeğinin durumuna göre.

Evet haklısınız ama inanın sıcaklar artk nefes aldırmıyo uyutmuyor son ana kadar bekleyip seZeryan olmakta var aksilik cıkınca. Bu kezde pişman olurum hem okadr bekledgme hem onsancıyı cekip kendimi yıprattıgıma.. Sezeryan olacaksam bi hafta snra olucaktm evlilik yıldönümüm oluyo.. Normali daha neladr beklerim Allah bilir

Hayırlısı olsun canım. Bu senin bebeğin ve senin doğumun. Kendini nasıl iyi hissedeceksen onu tercih edeceksin elbette. Korkak diye nitelendirme kendini. Moralini yüksek tut. Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun. Her ne sekilde olursa olsun doğumun, kolaylıklar versin insallah.

Hayırlısı olsun canım. Bu senin bebeğin ve senin doğumun. Kendini nasıl iyi hissedeceksen onu tercih edeceksin elbette. Korkak diye nitelendirme kendini. Moralini yüksek tut. Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun. Her ne sekilde olursa olsun doğumun, kolaylıklar versin insallah.
Canım benimm çok sağol çok tesekkür ederim desteğin için ama inan korkuyorum ya belkş pişman olacam bukadr bekledim bi hafta daha bekledeydim diyecem etrafımda herkes söylenecek büyükler özllkle . Aldgım 17 kilonun gitmesi daha zor olacak belki ama elimde değil

Son anda ne olacağını bilemeyiz ki canım. Belki o kadar bekleyip son anda da sezeryan olabilir. Büyükleri dert etme sen. Ona bakarsan benim annemde sezeryan ol diye baskı yapıyo. Kiyamiyo dogum sancıları çekmeme. Ama bende Sezaryandan korkuyorum. Sen hislerini dinle. Bide Dr unla konus bakalım o ne diyecek.

Konuştuk bugun bayagı doktorla o da sezeryan olmam tarafındaydı heleki panik atak için tedavi oldugumj duyunca .bu yuzden persembe günü sabahına inşlah dogum gercekleşecek .. İnşlah kolay dogum olur kurtuluruz kızımla cabucak saglıkla

38+4 te olmuş olacak bebişimiz . Zaman az değil demi ddim dr a beklersen normal in sancısı da tutabilir artk ddi gelişimidd ii ddi. 3260 gr kilosu . Bakalım nasıl olacak cok heyecanlıyım duanızı esirgemeyin

Insallah icin biraz daha rahatlamıştır canım. Allah'ın izniyle sag salim kavuşacaksın insallah bebeğine. Sen rahat ol ki bebeğin de yaşamasın o stresi. Perşembeden sonra kizinla geçireceğiniz guzel zamanlar bekliyor sizi. Bunu dusun motive ol

Yok canım kilosu iyi Dr unda haklı bu strsle dogum sancısı tutabilir. Dualarım seninle Allah bebisin ve senin yardımcınız olsunn

Aminn cnm bnm aynen seninde Allah yardmcn olsun . Cok merak ediom nsı bişe kime benzio çirkin bi kızmı güzel bi kız mı :)) tabi en önmlisi saglıklı olsun da inşalah ,amelytn sancısından cokta korkmuyom .. Sütüm gelir umarım benim hamilelgm boyuncada hic göğsümden süt gelmedi

:) aminn insallah once sağlıklı olsunlar tabiki. Rabbim yaratmışsa guzel yaratmıştır nasıl olsa. Bahtları guzel olsun. Benimde sütüm gelmedi hamileyken. Ama ilkinde de gelmemişti. Doğumdan sonra baya bi uğraştık süt gelsin diye. Oglusum biraz ac kaldı ama yine de mama verdirtmedim bi daha emmez diye. Zaten guclu de bi bebekti zorlaya zorlaya kendi getirdi sütü :))

X