37+1 günlük hamileyim . Son ayın ağustosa denk gelmesini ancak benim gibiler anlar . Ayaklarımın yanması ağrısı uykusuzluk sıcak nefes darlığı bel ağrısı derken ,uykuya hasrtim .normal dogum 30 agustosu gösteriyor sezeryan ise 20 agıstos dedi doktorum .. Buarada daha önceden panikatak için tedavi olmuştum ve biraz korkuyorum normalden .. Sizce seZeryan olmalımıyım , çok mu büyük fark var ki herkes normal doğum yap diyor
Okadar dayanmissin bence normal doğumunu bekle evet ssıcaklar çok zorluyo ama normal doğum gibisi yokBircansev .!.:Yaa gerçektenmi .. Karar aşamasındayım ya on gün sonra seEryan olacam tabi normal dogurmazsam. Yada beklicem hergünüm bi yıl gibi geliyor. Ama iyice korkutuyor özellikle büyükler.. Amelyat yarım adam eder vs .. Oyuzden koktum iyice
Sakın dinleme canım anneni bi sorun yoksa normal yap bana da öyle dediler ben normal için direndim ama olmadiBende ilk doğumumu normal yaptım hemde 4.250 gramdi oğlum kilolu olduğu icin cok zor oldu simdi ikinciye hamileyim herseye rağmen bu da normal olsun istiyorum ama annem surekli sezeryan ol o kadar sancıya değmez iki gune kalkarsın diyip aklımı karistiriyo