arkadaslar merhaba.gunlerdır aklıma takılan bırşey var.yardımcı olursanız sevınırım. 6 ay once bebeğimi dunyaya getırdım.ters dönmesı sonucu spınal anestezi ile sezeryana alındım.doktruma tavsıye uzerıne gıtmıştım ve çokta memnun kaldım. gelelım soruma....
şimdi ben doğumdan çıktım 2 saat gectı artık uyuşmanın etkısı gecmeye basladı acı ve agrı başladı doğal olarak bır hemşire geldı yanıma.şimdi karnına ( dıkış olan yere doğru) bastırmak zorundayım dedı bır bastırdı tahmın edersınız kı ben cığlık attım acıdan. daha yenı amelıyat olmuşum öluyom sandım. "ben bunu yapmak zorundayım yoksa içerde parça kalabılır kurtajla kazımak zorunda kalırlar "dedı.bır daha bastırdı ama ben bagırmaktan yaptırmadım okadar canım yandıkı gözumden yaş geldı
.hemşirede "ıyı benden sonra gelen hemşireler benım kadar merhametlı davranmaz yapmak zorundalar "dedı ve gıttı.daha sonra bırkaç hemşıre daha kontrole geldı vede doktorum geldı.hıçbırı ne boyle bırşeyı sordu nede yaptı.benımse sureklı aklımdaydı ama korkudan soramadım hanı unutmuşlarsa hatırlatmayayım dıye:26: düşünün çektıgım acıyı.velhasıl taburcu oldum amma velakın tam 2 hafta boyunca acıdan yataktan kalkamadım.Sezeryan olan bırçok arkadaşım en fazla bırkaç gunde kendıne gelırken ben yataktan kalkarken dıkış yerlerıme bıçak batıyodu adeta. tam 2 hafta surdu bu durum.yataktan kalktıkça ağladım.hatırlamak bıle ıstemıyorum.gelelım soruma.arkadaslarımla bu konuyu paylaştıgımda hıçbırıne boyle bır uygulamının yapılmadıgını öğrendım.hanı bırkışı bıle evet banada yapıldı demedı
acaba bana oyle yapıldıgı içinmi ben tam 2 hafta boyunca acılar cektım.arkadaslar sızlere boyle uygulama yapıldı mı???yapıldıysa nıye herkese yapılmıyo.sezeryan acılarınız yataktan kalkamadıgınız sure benım gbı 2 hafta surdu mu
cevaplayan arkadaslara şimdiden tesekkur ederim