sezeryan olan annelere bir sorum var

neden yapmış anlamadım keşke doktorunuza hemen o saatlerde sorsaydınız

Ayni seyi banada yaptilar malesef.daha yeni yataga koyduklari zaman.ve birde kum torbasi konuldu.o anda muayenede ettiler.ve ben tam kendime bile gelememisken.berbat birseydi.

Bana ilk sezeryan ameliyAtimda yapilmisti, dr kum torbasi koymustu ve cabucak iyilestigimi hatirliyorum. 2. Ameliyatimda ise yapilmadi ve gec iyilestim xiye hatirliyorum

yok hepsını vaktınde aldım ağrı kesıcılerın. ama fazla kılo sebep olmuştur belkıde 90 la doguma gırdım.bılemıyorum dedgınız gbı tuvalete bıle gıdemedım ben gıderken agladım. zor gunlerdı neysekı gectı.prensesıme degdı.ben sadece bılmedıgım ve duymadıgım ıçın bana yanlış muamele yapıldı sandım. ilginiz için tesekkurler.

Beni de doktor dediginiz gibi muayene etmisti.Dikis yerlerine bastiracagim biraz aciyacak demisti ve cok acimisti.
Aciklama olarakda dikisin tutup tutmadigini anlamak icin diye soylemisti.
Cok gecmis olsun.

aynı işlem banada yapıldı daha öncede duymuştum içerisi temizlensin dye yapılan bı işlem olduğunu söyledi hemşire

ıkı tane sezeryan ıle dogumum oldu aynı dr tarafında yapıldı
ıkısındede bu tarz br ıslem sozkonusu olmadı
5. Ve 40. Gun kontrolumde dr um kan pıhtısı vb kaldımı dıye usg ıle takıbını yaptı okadar

merhaba anne karninda.bebegin beslendigi.plasentada dogumda.cikartilir. plasentanin rahimle birlestigi yerdeki damar uclari plasenta ayrildiktan.sonra.acik kalir. rahim kasildiginda hem.kuculmeye baslar hemde.damar uclari kapanir. dogumdan sonra.rahimin kontrakte yani kasili bir sekilde kalmasi gerekir. bunun takibi yapilmak zorundadir. hemsire hanim yapmasi gerekeni yapmis. endiselenmeyin. butun dogumlardan sonra yapilmasi gereken bir kontrol. sezeryan buyuk bir.ameliyat bazi kisilerde boyle agri olabiliyor.

anladım tesekkur ederım.genede bırçok arkadasa yapılmamış.bana pıyango vurdu galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…