Sezeryan olalı 6. Gun. Ayaklarım halâ davul gibi, benim ile ayni durumu yasayan oldu mu ? Cozumu nedir

Valla bol su diyolar ama benimki maydonoz kaynatıp içerek düzeldi. Ayrıca bebek kilo vermedi ishal de olmamıştı

Valla bol su diyolar ama benimki maydonoz kaynatıp içerek düzeldi. Ayrıca bebek kilo vermedi ishal de olmamıştı
Soru da bebek ile ilgili soru sormamiştim acaba başka soru ile mi karıştırdınız? ♡ benim de bebeğim kilo vermedi ama 7. Gününde sadece 60 gram almış bilmiyorum iyi mi kötü mü? Maydanoz deneyeceğim mutlaka

Maydonoz ödem attırırken bebeği de etkiler bebek zayıflar demişlerdi onun için demiştim. Benim ödem gitmişti

Maydonoz ödem attırırken bebeği de etkiler bebek zayıflar demişlerdi onun için demiştim. Benim ödem gitmişti
Çok teşekkür ederim şu an ayak ödemim gitti ama vücudumun çoğu yeri hâlâ ödemli, maydanoz suyunu deneyeceğim, idrar yolu enfeksiyonu olduğumda içmiştim yıllar önce iyi gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…