How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

sezeryan olalı 10 ay oldu ama:(

bonboncum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
26
0
86
Ankara
Merhaba,
Benim oğlum 19 aylık olmak üzere. Epidural sezeryanla doğum yaptım. Ağrılarım geçmiş gibiydi ama şimdi oğlum ağırlaştıkça onu taşıdığımdan mı bimiyorum ağrılarım yine başladı. Dikiş bölgemin üstünde çok rahatsız edici bir ağrı var. Belim de ağrıyor. Bu kadar zaman geçmesine rağmen ağrı şikayeti olan var mı yoksa ben tek miyim? Cevaplarınızı bekliyorum moralim çok bozuk...

mrb canım bende 5 ay önce epiduralle dogum yaptım bu güne kadar agrım olmadı görümcemde sezeryan dogum yaptı ve agır kaldırdıgımda zorlandıgımda agrı oluyor demişti 5 yıl olacak neredeyse sanırım agır kaldırmandan oluyor sezeryanda bir ameliyat sonucta dikkat etmek gerekiyor

cevabın için çok sağol ben de sadece ben mi bu kadar zaman olmasına rağmen ağrı çekiyorum diye düşünüyordum.

canım benim de 1,5 ay oldu kikislerimin üst bölgesinde dokununca değisik bir ağrı oluyor...ilk sezeryanımda böyle değildi bende meraklanıyorum

Back