- Konu Sahibi Bismilhayrun
-
Amin cumlemize şifalar versin rabbim isteyen herkese saglikli hayirli dogum ve evlatlar versin.youtube de bakiyorum 2 aydir deli gibi arastiriyorum kafayi bozmak uzereyim :)Amin kardeşim rabbim şifamızı göndersin ama şu kesin birşey ki gerçekten istmosel çok geniş bir konu değil yıllarca bunun sebebi bulunamamış YouTube da da bir kaç doktor buldum dinledim oradan da bakabilirsiniz
Peki tiroit degerleriniz nasil d vitamini b12 vitami leri bunlarda cok onemli tiroit degerlerim duzelince ben hemen kalmistim tabi skar gebelik oldu oda cok zor sonra da o gebelikten kurtulmak icin ugrastim valla artik sasirdim bende hayirlisini versin rabbim cok zorHayır beninde daha düzelmedi canım benimde 6 ay olacak skar gebelik geçirdim onun üstüne hiç gebelik geçirmedim geçen ay ganol f 900 lük kullandım hiç yumurtam bile olmadı iptal oldu skardan daha kötüoldum
Canım bende 12 ay oldu hiç gebe kalmadım şimdi tedavideyim onu söylemeyi unuttum. Reglimi bekliyorum klomen tedavisi yapıcak doktorum yumurtlama tembelliği çıktı şimdi de... Doktorum istmosel engel olmaz dedi işte en son doktorum istmoselli çok gebellerim var dedi, sadece bir hafta daha erken alıyoruz bebeği dediPeki tiroit degerleriniz nasil d vitamini b12 vitami leri bunlarda cok onemli tiroit degerlerim duzelince ben hemen kalmistim tabi skar gebelik oldu oda cok zor sonra da o gebelikten kurtulmak icin ugrastim valla artik sasirdim bende hayirlisini versin rabbim cok zor
Canım bende 12 ay oldu hiç gebe kalmadım şimdi tedavideyim onu söylemeyi unuttum. Reglimi bekliyorum klomen tedavisi yapıcak doktorum yumurtlama tembelliği çıktı şimdi de... Doktorum istmosel engel olmaz dedi işte en son doktorum istmoselli çok gebellerim var dedi, sadece bir hafta daha erken alıyoruz bebeği dedi
Hangi sehirdesiniz ben istanbuldayim.zeynep kamile gidiyorum suan oradaki doktorum dedi bana niş var sezeryan yerinde bu skae gebelikle teyit oldu cunku bebek dikise tutunmustu ve adetim 3 gun suruyordu ve sonrasinda camur gibi lekem oluyordu evet gebe kaldim ama ters pozisyon denedim ocak ayinda muhtemelen o sekilde kaldim diye dusunuyorum 7 sene sonra cunku oraya bi sekilde o pozisyonda sperm ulasip dollendi ama iste sonu husran oldu malesef isterseniz sizde deneyin belki faydasi olur o sekilde iliskinin.Canım bende 12 ay oldu hiç gebe kalmadım şimdi tedavideyim onu söylemeyi unuttum. Reglimi bekliyorum klomen tedavisi yapıcak doktorum yumurtlama tembelliği çıktı şimdi de... Doktorum istmosel engel olmaz dedi işte en son doktorum istmoselli çok gebellerim var dedi, sadece bir hafta daha erken alıyoruz bebeği dedi
Gülüm ben d vitamini kullanıyorum folik asit kullanıyorun tiroit ilacıda kullanıyorum benim tiroit tim 5 .5 biraz düştü ama yumurtlama yok bende üç 4 aydır tedavi görüyorum letu kullandım Prof dr lara gittim istmosel engel degil diyorlar ama skar olma ihtimali yüksek yaniPeki tiroit degerleriniz nasil d vitamini b12 vitami leri bunlarda cok onemli tiroit degerlerim duzelince ben hemen kalmistim tabi skar gebelik oldu oda cok zor sonra da o gebelikten kurtulmak icin ugrastim valla artik sasirdim bende hayirlisini versin rabbim cok zor
Sağolun bilgi için arkadaşım. Ben sakaryadayım aslen de doğma büyüme Belçikalıyım orada bile doktora çıktım ve bu şekilde gebe kalınabilir denildi ameliyatı önermediler bana ama çok farklı görüşler var çıktığım başka bir doktor da ölürsün böyle gebe kalırsan dedi günlerce ağladım ozaman başladım doktor doktor gezmeye.. eğer ki istmosel için ameliyat düşünürsem bile kocaeli üniversitesi hastanesine giderim (umuttepe) diye geçen oradaki proflar çok iyilerHangi sehirdesiniz ben istanbuldayim.zeynep kamile gidiyorum suan oradaki doktorum dedi bana niş var sezeryan yerinde bu skae gebelikle teyit oldu cunku bebek dikise tutunmustu ve adetim 3 gun suruyordu ve sonrasinda camur gibi lekem oluyordu evet gebe kaldim ama ters pozisyon denedim ocak ayinda muhtemelen o sekilde kaldim diye dusunuyorum 7 sene sonra cunku oraya bi sekilde o pozisyonda sperm ulasip dollendi ama iste sonu husran oldu malesef isterseniz sizde deneyin belki faydasi olur o sekilde iliskinin.
evet kalirsaniz tekrar skar olabilir allah korusun ben acikcasi dikisler duzelmeden bi daha cesaret edemem cok zor seyler yasadim hastane surecim sonrasi kurtajim cok riskliydi doktor bile korkmus yaparken hala gidip geliyorum sizi korkutmak istemem tabi yine skar olacak deil .bikac arkadas da edindim skar gebelik yasayan biri 28.haftasinda biri 10.haftasinda ama cok zor seyler yasiyorlar inan gebe kalsan bi turlu kalmasan bi turlu hep soru isareti dolu bi durumGülüm ben d vitamini kullanıyorum folik asit kullanıyorun tiroit ilacıda kullanıyorum benim tiroit tim 5 .5 biraz düştü ama yumurtlama yok bende üç 4 aydır tedavi görüyorum letu kullandım Prof dr lara gittim istmosel engel degil diyorlar ama skar olma ihtimali yüksek yani
Kuzum rabbim acil şifa versin bana da şöyle demişti doktorum o konuyu: normal bir sezeryanlıda skar gebelik ikinci hamilelikte nekadar oranda olabilirse istmosel de de aynısı yani istmosel onu etkilemez ondan korkma demiştiGülüm ben d vitamini kullanıyorum folik asit kullanıyorun tiroit ilacıda kullanıyorum benim tiroit tim 5 .5 biraz düştü ama yumurtlama yok bende üç 4 aydır tedavi görüyorum letu kullandım Prof dr lara gittim istmosel engel degil diyorlar ama skar olma ihtimali yüksek yani
Sakaryadan bi bayanla yazistim gecen face te buldum saolsun cevao verdi sakarya egitim arastirmada prof.yapmis istmesolunu ve sonra hamile kalip kizini almis kucagina histereskopoki ile olmus oncesinde 3.5aylik kaybi olmus istmesol yuzunden kanama yapiyor cunku iyice arastirim derim ben cok zor gunler yasadim allahim birda bana ve kimseye yasatmasin gebelik istiyosunuz sonra plasenta var onun yerlesimi de dikisteydi cok zor kurtuldum cok acayip gunler yasadim tabiki sizde yada baskasinda olacak diye bisey yok bir baksa doktor da bana istmesolunu duzelttir mutalak ama gebe kalma dedi yone risk olur dedi ama doktorlar olasi riskleri soyler ne olacagini rabbimiz bilir tam tersi hicbirseyde olmayabilir sende demistin istmesol cok karisik bi durum kesinlesmis birsey yok henuzSağolun bilgi için arkadaşım. Ben sakaryadayım aslen de doğma büyüme Belçikalıyım orada bile doktora çıktım ve bu şekilde gebe kalınabilir denildi ameliyatı önermediler bana ama çok farklı görüşler var çıktığım başka bir doktor da ölürsün böyle gebe kalırsan dedi günlerce ağladım ozaman başladım doktor doktor gezmeye.. eğer ki istmosel için ameliyat düşünürsem bile kocaeli üniversitesi hastanesine giderim (umuttepe) diye geçen oradaki proflar çok iyiler
Canım elinde ultrason resmi varmı istmoselline dair? Benim vardı yarın bulursam atarım buradan merak ettim farkıSakaryadan bi bayanla yazistim gecen face te buldum saolsun cevao verdi sakarya egitim arastirmada prof.yapmis istmesolunu ve sonra hamile kalip kizini almis kucagina histereskopoki ile olmus oncesinde 3.5aylik kaybi olmus istmesol yuzunden kanama yapiyor cunku iyice arastirim derim ben cok zor gunler yasadim allahim birda bana ve kimseye yasatmasin gebelik istiyosunuz sonra plasenta var onun yerlesimi de dikisteydi cok zor kurtuldum cok acayip gunler yasadim tabiki sizde yada baskasinda olacak diye bisey yok bir baksa doktor da bana istmesolunu duzelttir mutalak ama gebe kalma dedi yone risk olur dedi ama doktorlar olasi riskleri soyler ne olacagini rabbimiz bilir tam tersi hicbirseyde olmayabilir sende demistin istmesol cok karisik bi durum kesinlesmis birsey yok henuz
Ben henuz ultrasonda baktiramadim suan kurtajim daha cok yeni baska sorunlarim oldu onlar duzelsin cektiricem bende merak ediyorum derecesini cektirince sana da gonderirim tabi verirlerse devlete gidicem sonrasinda ozele gidicem bikac gorus alip o sekilde karar vericem yasim 39 oldu zaman kaybetmek istemiyorumCanım elinde ultrason resmi varmı istmoselline dair? Benim vardı yarın bulursam atarım buradan merak ettim farkı
Bende aynı problemi yaşadım.4 sene önce açık ameliyat oldum fakat şuan tekrar yeniledi bebek sahibi olamamamın sebebi bu olduğunu düşünüyorum.Doktorum bile ikinci kez ameliyat olmamda bile emin olamadı ve doktorlar ile görüşüp net sonuç verecekler Allah yar ve yardımcımız olsunCanım öncelikle çok geçmiş olsun çok üzüldüm ve haklısın istmoselin hakkında henüz çok fazla bilgi de yok aslında. Ben kendim ebeyim ve bu durum için tam 6 doktor gezdim 3ü prof du. Korkutmak istemem ama ameliyat da tam çözüm değil biliyormusun? İstmosel topiklerinden yaşayan arkadaşlardan da ameliyat olup yine aynı problemi yaşayan yibe o nişi veya fıtıklaşmayı görenler var. Yer ettiği için o kısım kapalı ameliyat 100de100 sonuç vermiyebilir. Açık ameliyat da çok riskli çünkü bir sezeryan kadar ağır bir işlem.
Umarım rabbim güzel bir şekilde sağlıkla bir evlat daha nasip eder bizlere.
Ama istmosele rağmen gebe kalıp normal şartlarda sıkıntısız gebeliğini geçiren de çok. Umut olsun inşaallah :) kendim bizzat tanıyorum ve doktorlarım da söylediler.
Skar gebelik istmosel olmasa bile her sezeryanlıda olabilecek bir durum.. düşük de aynı şekildeçok üzüldüm gerçekten ama ben de bu konuyu danıştım hemde çok fazla kez.
Belkide sizinki daha büyüktür benimki çok ufak ve hiç ara kanama vesayre yapmıyor
Adetlerin düzenli mi? Bende rahim filmi çekildi temiz çıktı eşimden tahlil yapıldı temiz çıktı ama pcos var bende ve ana kaynak budur dedi doktorum. İstmosel değildir dedi. Umarım öyledir çünkü istmosel biraz umutsuz vaka gibi geliyor banaBende aynı problemi yaşadım.4 sene önce açık ameliyat oldum fakat şuan tekrar yeniledi bebek sahibi olamamamın sebebi bu olduğunu düşünüyorum.Doktorum bile ikinci kez ameliyat olmamda bile emin olamadı ve doktorlar ile görüşüp net sonuç verecekler Allah yar ve yardımcımız olsun
Kendisi riskli gebelik uzmanı perinatolog ve bu ameliyatı yapıyorKızlar bir doktor buldum geçenlerde şimdi ona bilgi amaçlı msj gönderim. Cevap gelirse buraya paylaşacağm. İstmosel hakkında düşüncelerini istedim. Ben istmosel olmama rağmen bu konuyu kafamda kapatmıştım dün su yüzüne çıkınca içim rahat etmedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?