- Konu Sahibi Bismilhayrun
-
Benimde istmosel im var çok kütü bir durumMerhaba kızlar sezeryan sonrası nişi olup gebe kalan varmı? Niş, dikiş hattı iç kısımda bie potlaşma demek oluyormuş. Hekimlerin çok farklı görüşleri var bu konu hakkında. Kafa ksrıştırıcı bir mevzu gerçekten..
3 kadının 1 inde oluyor muş fakat kontrolünü 6ayda bir yaptırmayan pek farkında olmuyor..
Nasıl peki durumunuz gebe kalabildinizmi istmosel sonrasında bilgi verirmisiniz? Maalesef bu konu çok yaygın değilBenimde istmosel im var çok kütü bir durum
Evet gebe kaldım skar gebelik geçirdim 6 haftalık kürdaş oldumbebek sezeryen yerine yerleşmişti kesi yerine 3 aydır kürdaş olalıNasıl peki durumunuz gebe kalabildinizmi istmosel sonrasında bilgi verirmisiniz? Maalesef bu konu çok yaygın değil
7 ay oldu gebe kalmadım henüz canım sen yenisin galiba geçmiş olsunKizlar gebe kalan yada ameliyat olan oldu mu istmoselden?
Laporaskopi mi histeroskopi mı oldunuz?7 ay oldu gebe kalmadım henüz canım sen yenisin galiba geçmiş olsun
Hayır ameliyat olmadı gerek yok dedi doktorumLaporaskopi mi histeroskopi mı oldunuz?
Benim arkadaşım da ameliyat olmadi bu ay aşılama olacak doktor öyle önermiş. Siz neler yaptınız üzerinden baya zaman da geçmiş merak ettim.Hayır ameliyat olmadı gerek yok dedi doktorum
Ben şuanda gebelik için dememeler yapıyorum bir kaç gün önce doktora çıktım tekrar ve istmoselin sorun olmiyacağını söyledi bakalım bekliyoruz canımBenim arkadaşım da ameliyat olmadi bu ay aşılama olacak doktor öyle önermiş. Siz neler yaptınız üzerinden baya zaman da geçmiş merak ettim.
Arkadaşımn 5 yıl olmuyor ama daha da bekleyemem demişti. Aşılama yaptı zaten sonucu bu hafta belli olacak. Kim istiyorsa da ona nasip olsun inşaallah.Ben şuanda gebelik için dememeler yapıyorum bir kaç gün önce doktora çıktım tekrar ve istmoselin sorun olmiyacağını söyledi bakalım bekliyoruz canım
Farklı sebeplerden de olmiyabilir canım istmosel kanıtlanmış başlı başına sebep değildir.. istmosel ile çok gebe kalan da var inşaallah isteyen herkes kalırArkadaşımn 5 yıl olmuyor ama daha da bekleyemem demişti. Aşılama yaptı zaten sonucu bu hafta belli olacak. Kim istiyorsa da ona nasip olsun inşaallah.
İnşaallah.Farklı sebeplerden de olmiyabilir canım istmosel kanıtlanmış başlı başına sebep değildir.. istmosel ile çok gebe kalan da var inşaallah isteyen herkes kalır
Merhaba benimde sorunum bu istmesol malesef gebe kalmayi zorlastirdigi gibi gebelikte riskli olusuyor bi dusugum oldu ve gectigimiz gebe kaldim ama skar gebelikti dikise tutunmstu bebek ve malesef doktorlar aldirmami soylediler ve aldirmak zorunda kaldim yani oyle basit bisey deil bu once istmesol tedavisi olup sonrasinda hamile kalan cok kadin var ben simdi bu sorunu cozmeden gebelik dusunemiyorum cunku cok zor seyler yasadim allahim bi daha yasatmasin biraz uzun oldu ama vakit kaybetmeden tedavisine baktirin derim tabi ki kendiniz icin en iyisini siz bilirsiniz.Farklı sebeplerden de olmiyabilir canım istmosel kanıtlanmış başlı başına sebep değildir.. istmosel ile çok gebe kalan da var inşaallah isteyen herkes kalır
Merhaba siz istmesolunuzu duzelttirdiniz mi malesef bende yasadim skar gebeligi 1 ay olacak hala toparlanamadim cok zor sonrasindaki gebelikleriminde oraya takilacagini soyledi doktor ve ameliyat dedi banaEvet gebe kaldım skar gebelik geçirdim 6 haftalık kürdaş oldumbebek sezeryen yerine yerleşmişti kesi yerine 3 aydır kürdaş olalı
Canım öncelikle çok geçmiş olsun çok üzüldüm ve haklısın istmoselin hakkında henüz çok fazla bilgi de yok aslında. Ben kendim ebeyim ve bu durum için tam 6 doktor gezdim 3ü prof du. Korkutmak istemem ama ameliyat da tam çözüm değil biliyormusun? İstmosel topiklerinden yaşayan arkadaşlardan da ameliyat olup yine aynı problemi yaşayan yibe o nişi veya fıtıklaşmayı görenler var. Yer ettiği için o kısım kapalı ameliyat 100de100 sonuç vermiyebilir. Açık ameliyat da çok riskli çünkü bir sezeryan kadar ağır bir işlem.Merhaba benimde sorunum bu istmesol malesef gebe kalmayi zorlastirdigi gibi gebelikte riskli olusuyor bi dusugum oldu ve gectigimiz gebe kaldim ama skar gebelikti dikise tutunmstu bebek ve malesef doktorlar aldirmami soylediler ve aldirmak zorunda kaldim yani oyle basit bisey deil bu once istmesol tedavisi olup sonrasinda hamile kalan cok kadin var ben simdi bu sorunu cozmeden gebelik dusunemiyorum cunku cok zor seyler yasadim allahim bi daha yasatmasin biraz uzun oldu ama vakit kaybetmeden tedavisine baktirin derim tabi ki kendiniz icin en iyisini siz bilirsiniz.
Anladim siz isin icinde oldugunuz icin tabiki daha dogru bilgi almissinizdir.ben daha cok yeni tanistim bu sorunla istmesolum ne kadar bakilamadi henuz cok yeni skar gebelik gecirince suan rahmin toparlanmasini bekliyoruz ozaman ogrenecegim ne derecede.ben baska sitelerde de bikac kadinla gorustum ve istmesolden kaynakli dusukleri olmus sonra histeroskopi ile duzeltilmis ve gebe kalmislar dogumlarida olmus tabiki bu biraz da sans meselesi ameliyat olupta istmesolleri gecmeyende var ama bu sekilde de tekrar gebe kalmak benim acimdan cok riskli olur bakalim mevlam bilir elbet bi cikar yolu vardir ve o hayirli kapiyi acar elbet zaman gerek benim acimdan.Canım öncelikle çok geçmiş olsun çok üzüldüm ve haklısın istmoselin hakkında henüz çok fazla bilgi de yok aslında. Ben kendim ebeyim ve bu durum için tam 6 doktor gezdim 3ü prof du. Korkutmak istemem ama ameliyat da tam çözüm değil biliyormusun? İstmosel topiklerinden yaşayan arkadaşlardan da ameliyat olup yine aynı problemi yaşayan yibe o nişi veya fıtıklaşmayı görenler var. Yer ettiği için o kısım kapalı ameliyat 100de100 sonuç vermiyebilir. Açık ameliyat da çok riskli çünkü bir sezeryan kadar ağır bir işlem.
Umarım rabbim güzel bir şekilde sağlıkla bir evlat daha nasip eder bizlere.
Ama istmosele rağmen gebe kalıp normal şartlarda sıkıntısız gebeliğini geçiren de çok. Umut olsun inşaallah :) kendim bizzat tanıyorum ve doktorlarım da söylediler.
Skar gebelik istmosel olmasa bile her sezeryanlıda olabilecek bir durum.. düşük de aynı şekildeçok üzüldüm gerçekten ama ben de bu konuyu danıştım hemde çok fazla kez.
Belkide sizinki daha büyüktür benimki çok ufak ve hiç ara kanama vesayre yapmıyor
Amin kardeşim rabbim şifamızı göndersin ama şu kesin birşey ki gerçekten istmosel çok geniş bir konu değil yıllarca bunun sebebi bulunamamış YouTube da da bir kaç doktor buldum dinledim oradan da bakabilirsinizAnladim siz isin icinde oldugunuz icin tabiki daha dogru bilgi almissinizdir.ben daha cok yeni tanistim bu sorunla istmesolum ne kadar bakilamadi henuz cok yeni skar gebelik gecirince suan rahmin toparlanmasini bekliyoruz ozaman ogrenecegim ne derecede.ben baska sitelerde de bikac kadinla gorustum ve istmesolden kaynakli dusukleri olmus sonra histeroskopi ile duzeltilmis ve gebe kalmislar dogumlarida olmus tabiki bu biraz da sans meselesi ameliyat olupta istmesolleri gecmeyende var ama bu sekilde de tekrar gebe kalmak benim acimdan cok riskli olur bakalim mevlam bilir elbet bi cikar yolu vardir ve o hayirli kapiyi acar elbet zaman gerek benim acimdan.
Hayır beninde daha düzelmedi canım benimde 6 ay olacak skar gebelik geçirdim onun üstüne hiç gebelik geçirmedim geçen ay ganol f 900 lük kullandım hiç yumurtam bile olmadı iptal oldu skardan daha kötüMerhaba siz istmesolunuzu duzelttirdiniz mi malesef bende yasadim skar gebeligi 1 ay olacak hala toparlanamadim cok zor sonrasindaki gebelikleriminde oraya takilacagini soyledi doktor ve ameliyat dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?