Sezeryan karinda morluk

Aylakkadin

Bahar, bir insanla gelebilir insana 🕊
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
7.259
17.453
198
Arkadaşlar merhaba
kardeşim sezaryan ile yeni doğum yapti. Pansuman yapmamı istedi. Banti actigimda karninin morardigini gordum. Fakat ben daha önce kendimde ya da baskasinda boyle bir morluk gördüğümü hatırlamıyorum. Doktoruna yazdik fakat henuz dönüş yapmadı.

normal mi arkadaşlar? Cidden en dise lendim.

Damar acimta kalmistir,dikis hatasi ,doktorunuz pabsuman ve antibiyotik verir buyuk ihtimal ,baska bir doktorada gorunun, doktorunuzu arayin

Arkadaşlar merhaba
kardeşim sezaryan ile yeni doğum yapti. Pansuman yapmamı istedi. Banti actigimda karninin morardigini gordum. Fakat ben daha önce kendimde ya da baskasinda boyle bir morluk gördüğümü hatırlamıyorum. Doktoruna yazdik fakat henuz dönüş yapmadı.

3 sezeryan oldum morluk falan hatırlamıyorum umarım önemli bi durum degildir
Hayırlı olsun bu arada Allah analı babalı buyutsun

Arkadaşlar merhaba

Bende de son sezeryanda oldu. Doktorum önrmli değil demişti. Ama bunun ağrısını daha çok hissettim

özelden fotoğraf yollayabilme şansınız var mı? bir bakayım tam olarak nasıl bir morluk :)

bende sezeryanla oldum. ilk başlarda dikisin etrafında az Bi morluk oluşmuştu normalden fazla Bi ağrım olmadığı için onemsemedim ben ve zamanla geçmişti. ağrısı çok değilse çok endişelenmeyin bence ama yine de Bi doktorunuza danışın isterseniz.

bende sezeryanla oldum. ilk başlarda dikisin etrafında az Bi morluk oluşmuştu normalden fazla Bi ağrım olmadığı için onemsemedim ben ve zamanla geçmişti. ağrısı çok değilse çok endişelenmeyin bence ama yine de Bi doktorunuza danışın isterseniz.
Evet ağrı normal

Back