ben sezeryanı 14 yıl önce oldum eve geldiğimin 2. günü ayakta geziyordum haftasına cam sildim
sezeryan sonrası anlatıldığı gibi değil amaaaa canın naz yapmak ister o başka yapabildiğin kadar yap
kadınlar kadınlara acımasın değilmi. herkesin ağrı eşiği aynı değildir. tıpkı her espiriye aynı oranda gülmemek gibi anlatabiliyormuyum.
kadınlar kadınlara acımasın değilmi. herkesin ağrı eşiği aynı değildir. tıpkı her espiriye aynı oranda gülmemek gibi anlatabiliyormuyum.
Selam canım ben iki oğlumu da sezeryan doğurdum. İlk oğlumda hastanede kaldık yoğun bakımdaydı ve ben dikişli halimle mecbur yer tuvaletlerine gittim en başta çok korktum ama orda tabi tutunma yeri var sonra alıştım hiç canım yanmadı. Hatta bence daha bile iyi yer tuvaletleri.sezeryanla doğum yapan arkadaşlar ..doğumdan sonra alaturka tuvaleti kullanmakta zorlandınız mı.dikişlerle eğilip kalkmak kolay oluyormu? Bizde alafranga yok bizimkiler tutturdu eğilip kalkamazsınmadikalcilerden hastaların kullandıklarından alalım diye..kullanan var mı ? ikiz hamilesiyim simdi bile çömelemiyorum sizce gerekli mi fisfisfis fisfisfis
Bende klozete oturamiyorum yer tuvaletine aliskinim dogum yapcam yakinda.buyuk tuvalet yapinca teherat yapmasi kolay oluyomu canim haliyle dikislerden nasil eristin,?Selam canım ben iki oğlumu da sezeryan doğurdum. İlk oğlumda hastanede kaldık yoğun bakımdaydı ve ben dikişli halimle mecbur yer tuvaletlerine gittim en başta çok korktum ama orda tabi tutunma yeri var sonra alıştım hiç canım yanmadı. Hatta bence daha bile iyi yer tuvaletleri.
Canım açıkçası ben hastane tuvaletinde sadece küçük abdestimi yaptım erişmek zor olmadı çünkü tutunma yeri vardı ama bence evde de o kadar zorlanmazsınBende klozete oturamiyorum yer tuvaletine aliskinim dogum yapcam yakinda.buyuk tuvalet yapinca teherat yapmasi kolay oluyomu canim haliyle dikislerden nasil eristin,?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?