• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryan ile doğum yapanlar ve tuvalet ihtiyacı

eternetim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2010
39
0
86
Ankara
sezeryanla doğum yapan arkadaşlar ..doğumdan sonra alaturka tuvaleti kullanmakta zorlandınız mı.dikişlerle eğilip kalkmak kolay oluyormu? Bizde alafranga yok bizimkiler tutturdu eğilip kalkamazsınmadikalcilerden hastaların kullandıklarından alalım diye..kullanan var mı ? ikiz hamilesiyim simdi bile çömelemiyorum sizce gerekli mi fisfisfis fisfisfis

canım bana neler neler dedıler hep korkuttular boşuna hep kaygılar yasamısım sezeryan oldum tek basıma wc ye gırdım hıc agrım sızım olmadı dr verdıgı agrı kesıcılerı bıle hıc ıcmedım eve gelıncede bebısımı hep kendım gıydırdım temızledım altını degıstırdım devamlı gezındım evın ıcınde, herkes baktı kımseye ıhtıyacım yok 3 gun sonra gıttıler evıne:1: alafranga tuvaletı olmayan bır arkadasım şöyle yapmıstı salondakı yemek masasının sandalyesının oturulan yerını cıkarmıslar sandalyeyı wc nın ustune koymuslar hem sandalyenın kenarlarından tutunmus destek almıs oluyordu cok rahat ettım dıordu

şahsen ben o güne kadar alafranga tuvaletin büyük bi nimet olduğunu ogün anladım. o olmasaydı yapamazdım şahsen çünkü insan eğilip kalkamıyo ilk zamanlar bana göre gerekli

ben sezeryanı 14 yıl önce oldum eve geldiğimin 2. günü ayakta geziyordum haftasına cam sildim
sezeryan sonrası anlatıldığı gibi değil amaaaa canın naz yapmak ister o başka yapabildiğin kadar yap

Kişiye göre değişir belki ama,ben özellikle ilk bir iki hafta alfranga tuvalet olmasaydı çok zorlanırdım,çünkü eğilip kalkarken dikiş yerleri ağrıyor..

ben sezeryanı 14 yıl önce oldum eve geldiğimin 2. günü ayakta geziyordum haftasına cam sildim
sezeryan sonrası anlatıldığı gibi değil amaaaa canın naz yapmak ister o başka yapabildiğin kadar yap

kadınlar kadınlara acımasın değilmi. herkesin ağrı eşiği aynı değildir. tıpkı her espiriye aynı oranda gülmemek gibi anlatabiliyormuyum.

doğumdan hemen sonraki gün iyi ki alafranga tuvalet varmış dedim. yoksa ilk günlerde çok zor oluyo. evimizde alaturka tuvalet vardı. ama ben hiç zorlanmadım

Teşekkürler arkadaşlar tavsiyeleriniz için.İnş. ihtiyaç olmaz. Benim evde var normalde ama annemde kalacam 40 çıkana kadar iki bebek olunca.Ayrı şehirlerdeyiz maalesef.Onlarda kaygılanıyor şimdiden ağrılarım olunca. Daha fazla çekmemem adına. Sorun yaşamayan arkadaşlar rahatlattınız beni.Çünkü kimseye eziyet etmek istemiyorum. Tekrar teşekkürler tavsiyeleriniz için.

evimde alaturka tuvalet vardı ilk günler eşim yardımcı oldu bi kaç gün sonra da kendim gidebildim. yoksa şart değil

kadınlar kadınlara acımasın değilmi. herkesin ağrı eşiği aynı değildir. tıpkı her espiriye aynı oranda gülmemek gibi anlatabiliyormuyum.

yalnış anlaşıldım galiba sezeryan sonrasının abartılacak bir şey olmadığını belirtmek istedim
normal doğum sonrası dikişler alt tarfta olunca çok zorlanılıyor bırak alatukayı alafrangaya oturamıyordu arkadaşlarım

hiç endişelenmeyin, doğum sonrası alaturka tuvaletle ilgili bir sorununuz olmayacak. dikiş yerlerinin ağrısı kesinlikle dayanılabilecek bir ağrı .

sezeryanla doğum yapan arkadaşlar ..doğumdan sonra alaturka tuvaleti kullanmakta zorlandınız mı.dikişlerle eğilip kalkmak kolay oluyormu? Bizde alafranga yok bizimkiler tutturdu eğilip kalkamazsınmadikalcilerden hastaların kullandıklarından alalım diye..kullanan var mı ? ikiz hamilesiyim simdi bile çömelemiyorum sizce gerekli mi fisfisfis fisfisfis
Selam canım ben iki oğlumu da sezeryan doğurdum. İlk oğlumda hastanede kaldık yoğun bakımdaydı ve ben dikişli halimle mecbur yer tuvaletlerine gittim en başta çok korktum ama orda tabi tutunma yeri var sonra alıştım hiç canım yanmadı. Hatta bence daha bile iyi yer tuvaletleri.

Selam canım ben iki oğlumu da sezeryan doğurdum. İlk oğlumda hastanede kaldık yoğun bakımdaydı ve ben dikişli halimle mecbur yer tuvaletlerine gittim en başta çok korktum ama orda tabi tutunma yeri var sonra alıştım hiç canım yanmadı. Hatta bence daha bile iyi yer tuvaletleri.
Bende klozete oturamiyorum yer tuvaletine aliskinim dogum yapcam yakinda.buyuk tuvalet yapinca teherat yapmasi kolay oluyomu canim haliyle dikislerden nasil eristin,?

Bende klozete oturamiyorum yer tuvaletine aliskinim dogum yapcam yakinda.buyuk tuvalet yapinca teherat yapmasi kolay oluyomu canim haliyle dikislerden nasil eristin,?
Canım açıkçası ben hastane tuvaletinde sadece küçük abdestimi yaptım erişmek zor olmadı çünkü tutunma yeri vardı ama bence evde de o kadar zorlanmazsın

Back