Sanirim kisiden kisiye degisiyoooOlursun canim merak etme.Evet biz insanoglu hic birseyden memnun olmayiz
Evet kimi lohusaliktan hemen sonra oluyo kimide 1 senesonraSanirim kisiden kisiye degisiyooo
6. Aydayim resmen tik yok cok moralim bozuk bugun itibari ile yediklerime dikkat ederek baslicam rejime ve hala regl olmadim, gobek gobek degil sanki su torbasi ;(
Benim doktorumun sekreteride sezeryan ile dogum yapmis kiz da gobek denilen.hicbirsey yoktu siz kendi arzunuzlami sezeryan ile dogum yaptiniz?6. Aydayim resmen tik yok cok moralim bozuk bugun itibari ile yediklerime dikkat ederek baslicam rejime ve hala regl olmadim, gobek gobek degil sanki su torbasi ;(
Evet mecburen cunku ters donmustu o yuzden sezeryan oldum yoksa hedefim normal dogumdu tabikiBenim doktorumun sekreteride sezeryan ile dogum yapmis kiz da gobek denilen.hicbirsey yoktu siz kendi arzunuzlami sezeryan ile dogum yaptiniz?
Emziriyormusunuz?Slm arkadaslar ben yeni katildim araniza bende sezeryan dogum yaptim 4 ay once fazla kilo almadim ama su gobek isi beni deli ediyo karnım su torbasi misali sisiyo artik baslicam rejime
Ben emziriyorum ama henuz kilo veremedim ama diet falan yapmiyorum herkes 6.aydan sonra verirsin diyorlar ve regl olmadim 3 ayi yeni doldurdum bakalim bnmde gobek su kesesi gibiHayir malesef
Tesk.edrm ben cabuk kilo verirmde bi hasta olaydim diyorum..:)Ben oldun regl ikinci kez ama su siskinlik sinir ediyo beni pirinc lapasi kuru vardi bilmiyorum duydun mu onu denedim gercekten sislik iniyo ama cok igrenc benim midem kaldirmadi denemek istersen soyle 1 cay bardagi pirinci 3 cay bardagi suyla haslicaksin dibi tutmucak az miktar su kalcak sonra sogumaya birakcaksin sogudumu iki yemek kasigi yogurt yarim yagli olcak uzerine kirmizi biber nane sumak ekip afiyetle yiceksin ben 1 gun yapabildim bu kuru 2 gun yapcaksin 2 gun boyunca sadece bunu yiceksin aralarda meyve ve diyet kola yiyebilirsin 4 gun ara verip istersen tekrar yapabilirsin 1.5la 2 kg veriyosun
Benimde oğlum 6 aylık oldu sonra kilo verdim 4 ayda 12 kilo verdim regl oluncanda gidiyor zaten birde ekmek yemiyor şeker kullanmıyorumEkmek fazla yemiyorum ama emzirdikten sonra sekerli seyler cnm cekiyo yulafli biskuvi yiyorum gunde 3/ 3,5 lt su iciyorum dogumdan.sonra cok kanamam olmadi 55 kg ile hamile kaldim 72 kg doguma girdim suan 66 kg regli n zamn olurum acaba etraftan aldigim bilgiler 6 .aydan sonra kilo verirsin.diyorlar