takma canım hepsi gidiyor hamur işi falan fazla yeme zaten kuzun bi hareketlensin hepsi gidiyor bol bol su iç hem süt yapar hem ödem atar daha çok erken kiloyu takman için 1 yılda eski haline dönersin hem regl olunca daha hızlı gidiyor kilolarUff mutsuzum.kilolardan nasil kurtulacagim diyet fln yapamiyorum emziriyorumda 2 ay oldu ama dogum.yapali regli olsam gobusum gider mi acaba?sizler n zamn regli olup nasil kilo verdiniz??
Ekmek fazla yemiyorum ama emzirdikten sonra sekerli seyler cnm cekiyo yulafli biskuvi yiyorum gunde 3/ 3,5 lt su iciyorum dogumdan.sonra cok kanamam olmadi 55 kg ile hamile kaldim 72 kg doguma girdim suan 66 kg regli n zamn olurum acaba etraftan aldigim bilgiler 6 .aydan sonra kilo verirsin.diyorlartakma canım hepsi gidiyor hamur işi falan fazla yeme zaten kuzun bi hareketlensin hepsi gidiyor bol bol su iç hem süt yapar hem ödem atar daha çok erken kiloyu takman için 1 yılda eski haline dönersin hem regl olunca daha hızlı gidiyor kilolar
benim çok kanama oldu cnm doğumdan sonra bi de kanamam 45 gün sürdü ama 6 ay sonra regl oldum regl olduktan sonra hızla kilolarım gitti ayrıca bnm kızımın gaz sancıları vardı herşeyi yemeye yemeye kilo diye bir şey kalmadıEkmek fazla yemiyorum ama emzirdikten sonra sekerli seyler cnm cekiyo yulafli biskuvi yiyorum gunde 3/ 3,5 lt su iciyorum dogumdan.sonra cok kanamam olmadi 55 kg ile hamile kaldim 72 kg doguma girdim suan 66 kg regli n zamn olurum acaba etraftan aldigim bilgiler 6 .aydan sonra kilo verirsin.diyorlar
kesinliklee katılıyorum buna bnde emzirmeyi çok özlüyorum :)Benim 7 ay oldu hala tik yok... tiroid bezime baktilar yuksek cikti o yuzden veremiyormusum ama 2 ay daha cok yenisin 1 sene bekle bebegini emzirmenin keyfini çıkar
tesk.ederim cnm yaBenim 7 ay oldu hala tik yok... tiroid bezime baktilar yuksek cikti o yuzden veremiyormusum ama 2 ay daha cok yenisin 1 sene bekle bebegini emzirmenin keyfini çıkar
Bnm kizimin gaz sorunu yoktu ama gecen iki gun once cikaramadi saglik ocagindaki ebe bi damla onerdi cok iyi tavsiye ederim.hala dewam ediyorsa sorununuzbenim çok kanama oldu cnm doğumdan sonra bi de kanamam 45 gün sürdü ama 6 ay sonra regl oldum regl olduktan sonra hızla kilolarım gitti ayrıca bnm kızımın gaz sancıları vardı herşeyi yemeye yemeye kilo diye bir şey kalmadı(
yok cnm kızım büyüdü artık 2.5 yasında ama o dönemde denemediğim kalmamıştı bir fayda etmiyordu şükürler olsun geçti gitti :) ama bnde 2. cocuk fikrinden soğuma hissi bıraktı tabi bakalım hayırlısı :)Bnm kizimin gaz sorunu yoktu ama gecen iki gun once cikaramadi saglik ocagindaki ebe bi damla onerdi cok iyi tavsiye ederim.hala dewam ediyorsa sorununuz
Ah bende veremedim kilolarimiUff mutsuzum.kilolardan nasil kurtulacagim diyet fln yapamiyorum emziriyorumda 2 ay oldu ama dogum.yapali regli olsam gobusum gider mi acaba?sizler n zamn regli olup nasil kilo verdiniz??
emziriyor musun cnm pekiAh bende veremedim kilolarimi14 ay oldu dogum yapali.Adetimi de 40 im cikti kanamam bitti.3 gun sonra oldum.
Yok canım 3.5 ay emdi zaten sutumde azdi mama iciyor hala ek gida yediremiyorum.emziriyor musun cnm peki
o zmn diyet falan yapabilirsin cnm bnm annemin meshur diyeti 7 den sonra yemek yemez su ve çay içer bi de sabah ılık su içine bi kaç damla limon damlatır ac karnına içer baya zayıfladı bunu deneyebilrsinYok canım 3.5 ay emdi zaten sutumde azdi mama iciyor hala ek gida yediremiyorum.
bir yıldan önce spor yapamayacagından cnm dediğim gibi akşam 7 den sonra tabi emzirmiyorsan yemek yemicen dabah ac karnına ılık limonlu su içeceksin baya etkili tabi hamur işi yasakBende sezaryanla doğum yaptım ve bian önce kurtulmak istiyom kilolardan ne yapabilirim ya
Tesekkur ederim canim o ilik suya limonu cok kisiden duydum hic denemedim.Deniycem en kisa zamandao zmn diyet falan yapabilirsin cnm bnm annemin meshur diyeti 7 den sonra yemek yemez su ve çay içer bi de sabah ılık su içine bi kaç damla limon damlatır ac karnına içer baya zayıfladı bunu deneyebilrsin
62=gun oldu ama daha tik yokAh bende veremedim kilolarimi14 ay oldu dogum yapali.Adetimi de 40 im cikti kanamam bitti.3 gun sonra oldum.
Emziriyorsan 1 yila kadar olmamasi normal canim.Teyzemde sezeryan dogum yapti 7 ay sonra adet oldu.62=gun oldu ama daha tik yok
Ah biz insan oglu kizken su hastalik bi bitseydi derdim simdi ise 4 gozle bekliyorummm:)Emziriyorsan 1 yila kadar olmamasi normal canim.Teyzemde sezeryan dogum yapti 7 ay sonra adet oldu.
Olursun canim merak etme.Evet biz insanoglu hic birseyden memnun olmayizAh biz insan oglu kizken su hastalik bi bitseydi derdim simdi ise 4 gozle bekliyorummm:)