canım aynı şeyleri yaşamışız ben de 19 kasımda yattım suni sancıyla normal doğum yapabilmek için ama bebişin kalp atışları yavaşlamaya başlayınca meltem hanım suyumu patlatmak istedi doğumu hızlandırmak için ben o şişleri görünce direk sezeryan diye bağırdımmmm :)))) aynı şekilde benim için de çok zor oldu , duygular karman çorman , 9 ay boyunca hep normal doğum istemiştim , bir de sezeryandan çıkışım çok kötü oldu , ameliyathanede ayıldım , inanılmaz acım vardı , 6 gün oldu ama hala dikişlerim çok acıyo , oturup kalkamıyorum , herkesin bünyesi farklı tepki veriyormuş sezeryana , ben fazla dayanamadım maalesef
neyse oğlum sağlıklı ya gerisi hikayeee :))) canım sen topuk testi sonucunu öğrenebildin mi? hastane bilgi vermiyo dimi bu konuda ??
canım valla hatırlamıyorum ki nasıl olduğunu sadece doktor geldi herşeyi normal dedi bizde başka bişey sormadık. benim suyumu patlattılar, ama nasıl patlattıklarını neyle ben görmedim. ama çok altüst oldum.neyse dediğin gibi çok şükür atlattık ve yavrularımıza kavuştuk.sen bebeişini kime götürüyorsun bizi lale hanıma yönlendirdiler, 2 kere gittik ama hizmet hast bize uzak o yüzden bizim burada özel bi hastaneye başladık, bakalım.
canım ben de Lale hanıma götürddüm , hastane bana çok yakın herhalde orda devam edicem gerçi biraz soğuk bi bayan ama ben her aradığımda cevap veriyor büyük bir sabırla :)) bide bana dün sağlık ocağından geldiler 10.gününde tekrar topuktan kan alıcaklarmış cumartesi gitcez bakalım oraya da :)
Bugün 15.gün ve hala ağrı çekiyorum. Hem de bir çok şeyi hatırlıyorum. Genel anestezi olmasına rağmen hemen bayılmadım. Solunum durdu ve beni kesmeye başladılar ama ben bir süre ayıktım ve anestezist solunumumu sağlıyordu. Sonra Erken uyandım ve nefesborumdan solunum için takılan hortum çıkarılıyordu uyandığımda. Kabus gibiydi adeta. Bayılırken kesinlikle uyanabileceğimi düşünmüyordum. o kadar korkmuştum ki ameliyat masasından sedyeye geçmeme yardım etmelerine izin vermedim. Sanırım bu hareketim ameliyat yaramı zedeledi ve hala kendime gelemedim. Ağrım o kadar fazlaydı ki bebeği sormak bile gelmedi aklıma ilk şoku atlatana kadar.Tek avunduğum şey bebeğimin sağlıklı olması ve istesem de normal doğum yapamayacak kadar pelvis darlığımın olması. Bu arada bu söylediklerim kimseyi ürkütmesin. Herkesin durumu ve acı eşiği farklı. Benimacı eşiğim de çok düşük.. Herkese geçmiş olsun..
canım ben de Lale hanıma götürddüm , hastane bana çok yakın herhalde orda devam edicem gerçi biraz soğuk bi bayan ama ben her aradığımda cevap veriyor büyük bir sabırla :)) bide bana dün sağlık ocağından geldiler 10.gününde tekrar topuktan kan alıcaklarmış cumartesi gitcez bakalım oraya da :)
iyi canım yakınsa orda devam etmen mantıklı, arkadaşım duygu hanımdan çok memnun, sağlık ocağından nasıl geldiler anlamadım???oraya da kayıt mı yaptırmak lazım?bilgi verirsen sevinirim canım.
Çok çok çok geçmiş olsun arkadaşım..a.s.
Ben de sezeryanla yapmıştım ilk doğumumu ama anında bayılmışım.Gözümü açtığımda odamdaydım ve kzımı emzirmeye çalışıyorlardı.Şimdi mecburen sezeryanla doğacak oğlum da..İlkinde ben de bir hafta kadar ağrı çektim,fazla bir sıkıntım olmadı çok şükür.:Saruboceq:
Ama şimdi senin yazdıklarını okuyunca korku filmi gibi geldi.Neden hemen bayılamadın ki sen?
Ayrıca bayılmadığın halde seni nasıl kesmeye başladılar aklım almadı.benneyaptımki
arkadaşlar topuk kanı ilk 3 günün içinde alınması gerekiyor dr umuz tekrardan bahsetmedi bence araştırın
oğluşum Mustafa Bartu 12 günlük elinizden öperrr
hastane sağlık ocağına doğum yapanları bildiriyormuş , sağlık ocağından iki hemşire geldi , beni görmek istediler , sağlığımı sordular , sonra bebeğin aşılarını bedava yaptıklarını söylediler , aşılarda onlara götürücem bende.. bide topuk kanını söylediler 10.günde tekrar alınması gerekiyo diye , ben de lale hanımı arayıp sordum aldırın dedi o yüzden yarın gidicez sağlık ocağına , yarın anlatırım yine neler olduğunu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?