canım aynı şeyleri yaşamışız ben de 19 kasımda yattım suni sancıyla normal doğum yapabilmek için ama bebişin kalp atışları yavaşlamaya başlayınca meltem hanım suyumu patlatmak istedi doğumu hızlandırmak için ben o şişleri görünce direk sezeryan diye bağırdımmmm :)))) aynı şekilde benim için de çok zor oldu , duygular karman çorman , 9 ay boyunca hep normal doğum istemiştim , bir de sezeryandan çıkışım çok kötü oldu , ameliyathanede ayıldım , inanılmaz acım vardı , 6 gün oldu ama hala dikişlerim çok acıyo , oturup kalkamıyorum , herkesin bünyesi farklı tepki veriyormuş sezeryana , ben fazla dayanamadım maalesef![]()
neyse oğlum sağlıklı ya gerisi hikayeee :))) canım sen topuk testi sonucunu öğrenebildin mi? hastane bilgi vermiyo dimi bu konuda ??
canım valla hatırlamıyorum ki nasıl olduğunu sadece doktor geldi herşeyi normal dedi bizde başka bişey sormadık. benim suyumu patlattılar, ama nasıl patlattıklarını neyle ben görmedim. ama çok altüst oldum.neyse dediğin gibi çok şükür atlattık ve yavrularımıza kavuştuk.sen bebeişini kime götürüyorsun bizi lale hanıma yönlendirdiler, 2 kere gittik ama hizmet hast bize uzak o yüzden bizim burada özel bi hastaneye başladık, bakalım.