Hepizin gözu aydın Allah analı babalı buyutsun darısı basımıza insalah
Sezeryan cok mu zor oluyo ,Agrılar ne kadar zamanda gecıyo, tavsiye edıyomusunuz şididen tesekurler
annelik süper :))) ama sezeryan felaket(
Allahtan oğlum kucağımda , onun için herşeye değer ama bugün 5.günüm hala çok ağrım var , tuvalete çıkamadım , gazımı çıkaramadım , oturup kalkamıyorum , herşeyin doğalı en güzeli... oğlum için herşeye değer ama keşke normal doğurabilseydim yavrumu , şu anda daha enerjik olur , herşeyine kendim yapardım , emzirmek dışında hiçbirşey yapamıyorum şu anda
canım üzülme;
moralini yüksek tutarak daha kolay iyileşeceksin. herkesin bünyesi farklı, 1 hafta sonra sen de daha bi toparlanmış olacaksın. zaman lazım biraz daha.
bunalınca bebişimin yüzüne bakıp şöyle bi kokluyorum ben her şeyi unutuyorum o zaman.
sen de öyle yap, onlar için her şeye değer..
annelik süper :))) ama sezeryan felaket(
Allahtan oğlum kucağımda , onun için herşeye değer ama bugün 5.günüm hala çok ağrım var , tuvalete çıkamadım , gazımı çıkaramadım , oturup kalkamıyorum , herşeyin doğalı en güzeli... oğlum için herşeye değer ama keşke normal doğurabilseydim yavrumu , şu anda daha enerjik olur , herşeyine kendim yapardım , emzirmek dışında hiçbirşey yapamıyorum şu anda
canım merhaba, ikimizin hastanesi ve doktoru aynıydı hatırlarsan.sende kavuşmuşsun yavruna ne güzel!!!allah analı babalı sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah.bana doktorum 7 kasımda suni sancı ile normal doğum yaptırmaya çalıştı ama yeteri kadar açılma gerçekleşmedi, bebeğim yoruldu ve acıyı çektikten sonra sezeryana alındım, o anlardaki duygu karışıklığımı anlatmam mümkün değil :1no2: ama çok şükür kavuştuk yavrularımıza. senin ne zaman oldu doğumun? keşke en başından sezeryan olsaydım diye düşünüyorum şimdi. çok şükür çok ağrım olmadı benim, ilk günler zordu ve insan çok korkuyor sonuçta ameliyat ama çok şükür, zor tarafı geçti. o yüzden hiç üzülme bence normal doğum yapamadım diye, onda da eskisi gibi olmuyor daha zor bile kalkıyorsun. sen kendine dikkat et herşey zamanla düzeliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?