• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sezeryan ile doğum yapan anneler???

mysever

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
541
7
643
38
İstanbul

doğum yapan arkadaşlar sizin tecrübelerinize ihtiyacım var.ben çarsamba günü allah nasip ederse sezeryanla doğum yapıcam ama hala genel anestezimi epiduralmi die karar veremedim.genel anesteziyle sezeryan olan arkadaslar uyandığınızda çok agrınız oldumu? epidural istiyorum ama cesaretimi toplayamıyorum tecrübüleriniz bana cesaret verir die düşüündüm

canım ben epidural ile sezeryan oldum ama bu konuda hıc bır korkum yoktu zaten..anı dolu dolu yasamak ve bebısımı ılk goren ben olmak ıstıyordum.onun ıcın dogumda uyumak ıstemedım.epıdralden sonra zaten anestezı aldıgım ıcın belden asagısı uyusuktu onun ıcın bır kac saat hıc agrı hıssetmedım.hastaneden cıkıncada ılk 2 gun agrım oldu ondan sonra hıcbır agrım olmadı cok sukurkı.umarım senınkıde oyle olur..sımdıden kolay bır dogum dılerım.allah bır avazda kurtarsın ınsallah..

doğum yapan arkadaşlar sizin tecrübelerinize ihtiyacım var.ben çarsamba günü allah nasip ederse sezeryanla doğum yapıcam ama hala genel anestezimi epiduralmi die karar veremedim.genel anesteziyle sezeryan olan arkadaslar uyandığınızda çok agrınız oldumu? epidural istiyorum ama cesaretimi toplayamıyorum tecrübüleriniz bana cesaret verir die düşüündüm

cnm öncelikle allah hayırlıyla bebişini kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhh:Saruboceq:
acıkcası genel anestezide nasıl uyanacağımı bilmediğim için bağırma sayıklama vs istemedim şahit olmuştum buna .epidural sezeryan oldum dr na güveniyosan iyi bi doğum şekli ya da şöyle söyleyim ben memnun kaldım doğumdan sonra 1 kez ağrı kesici iğne vurdular.bu arada ben cok nazlıyımdır hasta olunca ama Allah güç veriyo inan hiç korkma bebişini düşünnn:emir_bebek:

ben genel anesteziyle sezeryan oldum, aslında ilk başta epidural yada spinal düşünmüştüm, bebişimi ilk gören ilk çığlığını duyan ben olmak istemiştim, ama daha sonra cesaret edemedim, ameliyatın ortasında tansiyonum falan çıkar diye korktum ve bunu doktorla bile konuşmadım, aslında çok da pişman değilim genel anestezi aldığıma, ama ameliyattan sonra uyanırken çok zor oldu benim için, karnım çok acıyoooo diye bağırdığımı hatırlıyıorum, çok üüşüyorum örtünn demişim, annem bağırmadın sadece kesik kesik kounşmaya çalıştın söylediklerin çok da anlaşılmıyodu dedi, yani o an tam olarak ne yaptığımı bilmiyorum, bildiğim tek şey ameliyat yerimin çıldırtacak şekilde acıdığıydı, beni giydirdikten hemen sonra hemşire ağrıkesici yaptı, sonrasında sürekli ağrı kesici yapmaya devam ettiler ama yine de ağrılarım tam olarak geçmedi, yattığım yerde ayak parmağımı bile kıpırdatamadım, akşamına hemşire beni yürütmek için geldiğinde 4 kişi birden beni tuttuğu halde 2 adım zor attım, ölüm gibiydi, karnım yere düşecekmiş gibi hissettim, hastaneden 3. gün çıktık ve ben hala birilerine tutunmadan yürüyemiyodum, ama bir arkadaşım sezeryanın 4. günü çarşıya alışverişe bile çıktığını söyledi, yine benimle aynı hastanede ve benden sadece 2 gün önce sezeryanla doğum yapan bir arkadaşım da aynı şekilde hafif geçirdi, ama bana çok dokundu, galiba bünyeyle alakalı bir durum, ne kadar zor da olsa bebeğim ve benim için hayırlısı buymuş, bebişimin kordonu boynuna dolanmış, benden de 6 tane myom temizlemişler, hakkında hayırlısı olsun, gönlünü ferah tut, bol bol dua et, zor da olsa gelip geçiyo, bebişin yanına kar kalıyo, mis gibi kokluyosun, çok güzel bişey, allah sana da göstersin inşallah

Back