Sezeryan göbeği geçer mi ?

Alyamenar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2018
45
29
3
34
Hanımlarr , sezeryanle doğumun ardından 9 ay geçti. Eski kiloma döndüm ama hala göbeğim var. Ve hamilelik çizgisi de duruyor. Mekik çekiyorum alt karnımı çalıştıran hareketler yapıyorum ama sıkılaşma yok Sezeryan göbeği geçmez mi !! ?? Doğru mu yani hep böyle mi kalıcak doğumdan sonra kendimi hiç beğenmiyorum böyle hisseden var mı ?

Benim 3. Sezeryanla 2.5 aylık oğlum var ilk iki oğlumda sezeryanla dünyaya geldi 2. Doğumun üzerinden 15 yıl geçti bende hiç göbek kalmamıştı hatta bende ki göbek mankenlerde yoktu o zaman daha gençtim inşallah yine gecer yani bunun sezeryanla ilgisi yok göbek kalmiyor gecer canım gecer

3 çocuğunuz da sezeryanle dünyaya geldi demek maşallah Rabbim bağışlasın. Göbekten öte şu an başka bir şeye de mutlu oldum sezeryanle doğumla 3 kez anne olunabiliyormuş. Ay çok sevindim. Bir de çocuklarınızın arasında ne kadar var ?? İkinci ve üçüncü sezeryanlerde ilkine göre sorun yaşadınız mı ??

Benim 9 ay oldu doğum yapali. Ilk zamanlara nazaran göbeğim daha toplanik duruyor. Ama işte obkdr yumuşak ki. Hani bingil bingil derler ya öyle. Sıkılaşması lazim. Benim de bunun için squat egzersiz vs.. yapmam lazim.. ://

Eskisi gibi olmaz diyorlar bunu tecrübe edenler. Valla aynen benimki de öyle. Kasa çevirmek lazım ama deride ki deformasyonu nasıl halledicez

geçer canım ben de kalmadı kızım 8 yasında ama ben kızımın birinci yaşında dar bir siyah elbiseyi gönül rahatlığı ile giyebilmiştim

Ay hadi inşallah .. iki ay sonra oluyor yani benim için kızımın bir yaşı

Eskisi gibi olmaz diyorlar bunu tecrübe edenler. Valla aynen benimki de öyle. Kasa çevirmek lazım ama deride ki deformasyonu nasıl halledicez
Aynen öyle. Çatlaklarımda çok aynı zmanda. Bu yüzden ikisi de baskın olduğundan derim aşırı incelmiş durumda. Nasıl sıkılaşacaksa artık..

Kisiden kisiye degisyor galiba bir tanidigim var 3 . Sezeryan oldu ve son sezeryani uzerinden 6 yil gecti feci bir gobegi var ve korseyle bile toparlayamiyor. Goruntu baya kotu

Aynen öyle. Çatlaklarımda çok aynı zmanda. Bu yüzden ikisi de baskın olduğundan derim aşırı incelmiş durumda. Nasıl sıkılaşacaksa artık..
Benim de sıkıntım göbekten çok çatlaklardan dolayı oluşan o sönmüş balon görüntüsü. Zamanla geçer herhalde vücudun toparlanma süresi var sanırım. Yani düşünüyorum da karın egzersizi falan deriyi nasıl toparlar ki keşke spor hocası da bu postu okusada bizi bilgilendirse

Sezeryanden çıkar çıkmaz korse takmışlardı bana dikişlere gelmyecek şekilde. Bunu soran çok kişi oluyor. Takmak faydalı çabuk toparlanıyor karın ama tabi dümdüz karna sahip olunmuyor o bazı korse reklamlarında söylendiği gibi. Rahim içindekilerin çabuk atılmasını sağlıyor yani aklınızda bulunsun. Korse gibi çıtçıtlı sert değilde sargı bezi gibi genişçe bir şeydi .

Çok teşekkür ederim oğlum bir tanesi 16 diğeri 15 son olarakta 2.5 aylık olmak üzere 3 erkek evladım var sezeyanlarda hiç sorun yaşamadım hatta son yaptığım doğum muhteşemdi bu zamana kadar ne kilom ne göbeğim oldu bundada verirmiyim bilmiyorum ama çok samimi söylüyorum artık kilolar umrumda bile değil

Benim de dokuz aylik bebegim, eski kiloma dondum sayılır ama benimde karnım yumusacik. Sezeryan doğum yaptim

Aynı durumdayiz sanırım benimde dokuz ay oldu. Kendi kiloma döndüm fakat az da olsa göbek var bende eritme egzersizleri yapıyorum umarım sonuç alırız. Günde kaç mekik cekiyorsun

Merhaba arkadaşlar benim de bu 3. Gebeliğim(sezaryen) inşaallah,benim de göbeğim yok gibi tabiki eskisi gibi olmuyo acaba doğumun peşinden sıkılaştırıcı kullansak işe yarar mı ?

Merhaba arkadaşlar benim de bu 3. Gebeliğim(sezaryen) inşaallah,benim de göbeğim yok gibi tabiki eskisi gibi olmuyo acaba doğumun peşinden sıkılaştırıcı kullansak işe yarar mı ?

Sıkılaştırıcı korse gibi birşey mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…