Sezeryan Göbeği, dikiş yerinin üstündeki yağ kütlesi

F

forga

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar, bu serzeryan göbeğinden müzdarip olupta kurtulan ya da en azından hafifletebilen var mı?
varsa taktikleri neler.
ben 4,5 senedir kurtulamadım kendisinden mekik yapsam bile dikişlerin üzerindeki yağ tabakası erimiyor
senağlama

evet malesef enımde oyle kılo verdım ama bı turlu gobegım erımıyo yanı dıkısın ustu duruyo.heralde ne yapsak ne etsekte gıtmez o kütle.etı kat kat dıkıyolarya ondan.benımde cok moralım bozuluyo

ayy aynen benim de o kadar kilo verdim ama o kütle halaa orda ya
mekik çekiyorum evet 10 cm kadar inceldi gibi ama yine o kütle var yani yaaa

ASYAA, kadis malesef kaderdaşız
Ya kızlar hiç bu dikişin üstündeki yağ tabakasını yenen yokmu, ölene kadar bunlamı yaşıcaz ya, başa çıkabilen varsa yazsın lütfen
a.s.

korktum

sezeryanla doğum yapmaktan

ben bunu bilmiyordum...

benimki deeee 1 yıl oldu hala sallanıyor orda.bence ömür boyu gitmeyecek.bıngıl bıngıl gezecez.nerdeee genç kızlık vücudum garip bir sey oldum kaydirigubbakcemile3

benimki deeee 1 yıl oldu hala sallanıyor orda.bence ömür boyu gitmeyecek.bıngıl bıngıl gezecez.nerdeee genç kızlık vücudum garip bir sey oldum kaydirigubbakcemile3

benimki bıngıl olsa iyi bence sen mekikle falan düzeltebilirsin biraz, benimki eski tip tuğlalar var ya içi dolu kırmızı tuğlalar sanki ondan var dikişin üstündekaydirigubbakcemile3

selam canım tam girdimki aynı dedim bendede var baştan okuyodumki senin yazıya rastladım ve gülmekten krize girdim Allahta seni güldürsün gerçektende bıngıl bıngıl gezecez bende sezeryan oldum bendede aynı sorun var bana da diyolarki normal olsaydınız böle gezmezdin diyolar ve bende kilo yaptıysam başa çıkamadım bu sene zannedersem tatile çıkamıcam yada havuza giremicem çünki "utanırım senağlamasenağlama of ya o kadar verdiğim halde gene sallanıyor çok üzülüyorum

şimdi genç kız olmak vardı anasını satayım :içelim::içelim:

selam canım tam girdimki aynı dedim bendede var baştan okuyodumki senin yazıya rastladım ve gülmekten krize girdim Allahta seni güldürsün gerçektende bıngıl bıngıl gezecez bende sezeryan oldum bendede aynı sorun var bana da diyolarki normal olsaydınız böle gezmezdin diyolar ve bende kilo yaptıysam başa çıkamadım bu sene zannedersem tatile çıkamıcam yada havuza giremicem çünki "utanırım senağlamasenağlama of ya o kadar verdiğim halde gene sallanıyor çok üzülüyorum
şimdi genç kız olmak vardı anasını satayım :içelim::içelim:
hahahay amin canım hep beraber güleriz insallah.valla vücüdüm cok degişti ben kendimi hala genc kız sanıyodum ammaa degilmişim 54 kiloyum aslında kilolu degilim ama o salak göbek var, ya da biz ona bıngıldak diyelim aramızda şifre:dance: arkadasım beni görünce 'ooo cok zayıflamıssın,bi deri göbek kalmışsın diyor'bozuluyorum ama caktırmıyorum.kader artık gitmez bence bu bizimle yasayacakkafamçokkarıştı

benimki bıngıl olsa iyi bence sen mekikle falan düzeltebilirsin biraz, benimki eski tip tuğlalar var ya içi dolu kırmızı tuğlalar sanki ondan var dikişin üstündekaydirigubbakcemile3
canım senin niye öyle kırmızı mı kilodan mı yoksa yeni mi dogum yaptın acep..aaahh genc kızlık bee

madem işe yaramıyor ben hiç mekikle falan uğraşmıyım o zaman benimki adım attıkça hopluyo sinir oluyorum. keşke tuğla gibim sert daha iyi. hoppalak göbekli birini düğünde fln oynarken seyrettiniz mi çok kötü oluyo. :KK43:

yok yaw, tuğla gibi derken çok sertkaydirigubbakcemile3
kiloluda değilim 165 e 55 kiloyum ama anlamadım valla niye böyle:sm_confused:

aynaya ya baktıkça kendimden iğrendiğim kütleden mi bahsediyorsunuzbenneyaptımkiistersek 50 kiloya düşelim o anasını sattığımın kütlesi erimiyokötükedihüsomekikte çektim stepperde yaptım hatta 2 haftadır yürüyüş yapıyorum ne kilom değişiyo ne de o koca göbek:çok üzgünüm:zamanında salaklık edip 18 kilo almasaydım herhalde bu da bana hatıra kalmazdıbenneyaptımki

yok ya ben hamileyken 8 kilo almıştım ama gene kaldı göbek, bence bu olay ordaki kas ve sinirlerin kesilmesi yüzünden oluyor, dikilse bile orjinali gibi olamıyor tabii. Kaslar orjinal kalamadığı içinde mekik falan eskisi kadar kar etmiyor

arkadaşlar peki estetikli dikişmi sizinkiler.benimkide öyledeee...zayıflayınca görebilirim şimdilik kkoooooccccaamann bir yağ kütlesi tuğlaya,bıngıla razıyım yaani

estetik dikis ama dikişi bosver önemli olan su zavallı göbekler.neydik ne olduk di mi kızlar.aslında dısardan bakınca bende birsey fark edilmiyor ama önemli olan zaten beni mfark etmem de mi.yumusak salak bi göbeğim var iste
napalım değismeyecek

aynaya ya baktıkça kendimden iğrendiğim kütleden mi bahsediyorsunuzbenneyaptımkiistersek 50 kiloya düşelim o anasını sattığımın kütlesi erimiyokötükedihüsomekikte çektim stepperde yaptım hatta 2 haftadır yürüyüş yapıyorum ne kilom değişiyo ne de o koca göbek:çok üzgünüm:zamanında salaklık edip 18 kilo almasaydım herhalde bu da bana hatıra kalmazdıbenneyaptımki

2 sene oldu benimkide duruyor gitmez gitmeyecekte biliyorum.sen 18 kilo almışsın ya ben neyapayım 30 kilo aldım 20sini verdim gerisi ayı postu gibi üzerimde rezil gibi duruyor.
Anasını sattığımın yağları:1ninca:

yaa bende baseni olan bi yapıya sahiptin doğumdan sonra bi şekilde onlar eridi ama bugüne kadar hiç göbekli olmamıştım şimdi ise o bıngıldan bendede varrr onun için doğum öncesi ve sonrası kilomda değişme olmadı ama basen gitti göbek kaldı kalçamın büyük olmasını göbeğimin büyük olmasına tercih ederim daha iyiydi bence ama bi çare olmalı bence çünki sezeeyan olan ama düz görünen insanlarda vardır mutlaka :KK43:(

selamlar. öncelikle yazılarınıza çok güldüm. konunun başlığını görür görmez "ahandaaaa benim derdim" dedim. ben 6 mayıs da sezaryan oldum.

boyum 1.74 kilom da 62 idi. genç kızlık vücudum evlenince boka sardı. şaftım kaydı ve tipimi yitirdim :KK70: neyse hamilileliğin son günlerinde aldığım kilo 25 idi. evet 87 kiloda heybetli bir vücuda sahip oldum. doğumdan itibaren kaybedilen kilolarla şuan 75 kiloya düştüm. ama anlamadığım tek şey karnım balon gibi. göbek denen şey yoktu bende. korkuyorum hiç inmicek diye... ben de bir terslik mi var. herkes zamanla çekilcek diyor. doğru mu bilmiyorum. benim 2 tanıdığım var onlar eski haline geldi. ya ben gelemezsem diye korkuyorum... ve lütfen söyleyin bu şişlik ne zaman bitecek. karnım içi su dolu balon gibi nereye yatsam oraya kayıyor. parmaklarıma yüzüklerim geçmiyor. ayaklarıma ayakkabılarım olmuyor...

lütfen sezaryan olanlar yazsın. ne kadar zaman daha psikolojikmen kötü olcam. ne zaman gideceekkk bu illet kilo ve şişkinlikler... :KK43:

Son düzenleme:
benim kuzenimin eşi 34 kilo aldı. yeminlen duba gibiydi. en geç 1.5 sene sonra eski halinden de daha inceydi. ne göbek var ne kalça. taptaze ve dipdiri. allah'ım onu görünce deliye dönüyorum. ben ne zaman eski halime gelcem diye:KK43:

X