• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canım sen izmirdemisin EMDR Nedir hangi Dr gittin önerebileceğin Dr varmı izmirde bende nefes alamıyorum doğum izni deyim 1 ayım var işe başlamak için hiç birşey yapmak gelmiyor içimden işe bile gitmek istemiyorum bebeğimi çok beklemiş tim çok istemiştim bunu iş yerindekiler de biliyor utanıyorum kendimi bomboş dayak yemiş gibi hissediyorum dışarı çıkmak istemiyorum hep gözüme bebekler çarpıyor oğlumu parka götürecektim markete gidecektik gezecektik onunla her dakka konuşuyordum :KK1: Oba öyle alışmışım ki allahım yatıyorum kalkıyorum aklımda ne yapacağım bilmiyorum çooook mutsuzum çok kimse anlamıyor

Ahhh hemşehrim ve kaderdaşım, başın sağ olsun :KK43: Rabbim sabırlar versin. Ben oğlumu kaybedeli yaklaşık 8 ay olacak. Psikolojik destek aldım. Başka türlü atlatamazdım çünkü... İyi geldi mi diye soruyorsan... Bir nevi... Oğlumun ölümünü kabullendim, ağlama krizlerini atlattım, nefes alamama ve kalp çarpıntılarım geçti ama acı... Acı hiç geçmez, sadece alışırsın. Sadece bu acıyı bu yürekte taşımaya alışırsın o kadar. Şu an 9 haftalık hamileyim ve hala her sabah uyandığımda aklımdaki ilk şey oğlum...

Psikolojik destek al bence. Çünkü ben eğer destek almasaydım eminim ki hastalanır ve başka rahatsızlıklarla da uğraşırdım. Bence bir insanın ruhu iyi olmadan bedeni de iyi olamaz. O sebeple öncelikle iyileştirebildiğimiz kadar ruhumuzu iyileştirmeliyiz. Yalnız destek alırken şuna dikkat etmelisin gideceğin danışman EMDR konusunda sertifikalı olmalı ve sende de bu tekniği kullanmalı. Travmalarda en etkili yöntem bu.

Tekrar Allah sabır versin arkadaşım, Rabbim tekrarını yaşatmasın hiç birimize...
Bu arada bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah ve ömürlü olur inşallah allahta sana çok sabır versin

Bu arada bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah ve ömürlü olur inşallah allahta sana çok sabır versin

Sağol canım. Ben İzmirliyim ama İstanbul da oturuyorum. EMDR bir terapi çeşidi. Psikiyatri bölümüne gitme, ilaç kullanma bence. Psikolojik terapi al. İlaç senin beynini uyutmaktan başka bir işe yaramaz. Ben benim danismanimi tevsiyeediyorum.Com dan bulmuştum. Sen de oradan izmir de olan ve bu tekniği kullanan psikologlar bulabilirsin.

Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun. Ben de aynı sürekli onunla konuşur, ona ninniler söyleyip masallar anlatıyordum. O kadar alismistim ki oğluma. Onsuz kalınca bir anda boşluğa düştüm :( hissettiğin herşeyi ben de yaşadım. Daha çok yeni yaşadıkların. Zaman geçtikçe sadece alisiyosun bu acıya o kadar. Ama asla eskisi gibi mutlu olamiyorsun. Benim anneannem de 2.5 yaşındaki oğlunu kaybetmiş, onun da kucağına alabildiği ilk evladiymis. 85 yaşında anneannem hala konusu açıldığında Mustafam der ağlar. Biz de öyle olacağız işte. Kaç yıl geçerse geçsin unutmayacağız evlatlarimizi. Her dokundugumuzda kanayacak yaramiz...

Merhaba arkadaşlar bende bebeğimi kaybedeli 2 ay oldu ama hala Ağlıyorum birtürlü yokluğuna alışamadım hergün mezarına gidesim geliyor bu acıyı nasıl atlattın ız psikoloğa gittiniz mi çok zormuş insanın evladını kaybetmesi ilk bebeğim di üstelik 6 yıl sonra doğdu ömerim canım oğlum kokusuna doyamadım yavrumun bir hafta yaşadı 27 şubatta doğdu 5 martta melek oldu annesini bırakıp gitti sarılık için yatırdık hiçbi sağlık sorunu yoktu neden öldüğü bile belli değil
Canim ne desek bos, Allah sabrini artirsin. Ben Piskologa vs gitmedim. ALLAH a sigindim. oglumun cennette cok mutlu oldugunu dusundum hep. Mezarina gitmiyorum gidince kotu oluyorum. Orda oglumun vucut elbisesi var ama o cennette ozgur ve cok mutlu oyle dusunuyorum. Bi gun kavuscagimin hayaliyle yasiyorum. Sabredip teslim olmazsak Allah a yasayamayiz. Acin hic gecmiycek her gun aklinda olucak oglun ama Allah sabrini vericek sen yeter ki isyan etme. Canim sende benim gibi dogumdan sonra kaybetmisin. Benim oglumda cok saglikliydi 3.5 kilo dogdu ama dogumda su yuttugunu soylediler. Yanimdaydi ilk uc saat sonra kuveze aldilar enfeksiyon kapmis cigerdeki suyu atamayinca dr iyi durumu 1 hafta kuvezde antibiyotik tedavisi olup cikicak diyordu ama olmadi tedavi bitmeden melek oldu oglum :( Yogun bakim dr uda cok saskin eger ben sucluysam cezami cekekerim hemsire hatasi varsa o ceksin cezasini bebegin durumu iyiydi demis. savci cagirmisti hastanede oldugu icin otopsiye ailemi ikna etmisler ilk cocugu kalitsal bi sey varsa ikinci cocukra onlem alsinlar deyince razi olmus ailem ve esimle konusup otopsi istemisler ve sonuc hic bi sey yok sadece akcigerde enfeksiyon :( bu da cigerindeki suyu atamamasindan. Kusmetimde olsaydi copluktede dogursam yasardi yavrum. Malasef kaderimiz boyleymis 9 ay oldu ama aklimdan ciktugi gun yok cok sukur mevlam aratmada yeniden nasio etti 10 hafralik hamileyim. Fakat ilk heycan yok. Icim buruk kaybetme kirkusundan baglanamiyorum icimdeki cana Allah insalkah bu defa bana vermistir. Bu duntada saglikli hayirli omurlu olyr insallah. Isteyen tum melek annelerine Allah yeniden anne olmati nasip etsin. Malesef ne ilkiz ne son olucagiz :(

Canim ne desek bos, Allah sabrini artirsin. Ben Piskologa vs gitmedim. ALLAH a sigindim. oglumun cennette cok mutlu oldugunu dusundum hep. Mezarina gitmiyorum gidince kotu oluyorum. Orda oglumun vucut elbisesi var ama o cennette ozgur ve cok mutlu oyle dusunuyorum. Bi gun kavuscagimin hayaliyle yasiyorum. Sabredip teslim olmazsak Allah a yasayamayiz. Acin hic gecmiycek her gun aklinda olucak oglun ama Allah sabrini vericek sen yeter ki isyan etme. Canim sende benim gibi dogumdan sonra kaybetmisin. Benim oglumda cok saglikliydi 3.5 kilo dogdu ama dogumda su yuttugunu soylediler. Yanimdaydi ilk uc saat sonra kuveze aldilar enfeksiyon kapmis cigerdeki suyu atamayinca dr iyi durumu 1 hafta kuvezde antibiyotik tedavisi olup cikicak diyordu ama olmadi tedavi bitmeden melek oldu oglum :KK43: Yogun bakim dr uda cok saskin eger ben sucluysam cezami cekekerim hemsire hatasi varsa o ceksin cezasini bebegin durumu iyiydi demis. savci cagirmisti hastanede oldugu icin otopsiye ailemi ikna etmisler ilk cocugu kalitsal bi sey varsa ikinci cocukra onlem alsinlar deyince razi olmus ailem ve esimle konusup otopsi istemisler ve sonuc hic bi sey yok sadece akcigerde enfeksiyon :KK43: bu da cigerindeki suyu atamamasindan. Kusmetimde olsaydi copluktede dogursam yasardi yavrum. Malasef kaderimiz boyleymis 9 ay oldu ama aklimdan ciktugi gun yok cok sukur mevlam aratmada yeniden nasio etti 10 hafralik hamileyim. Fakat ilk heycan yok. Icim buruk kaybetme kirkusundan baglanamiyorum icimdeki cana Allah insalkah bu defa bana vermistir. Bu duntada saglikli hayirli omurlu olyr insallah. Isteyen tum melek annelerine Allah yeniden anne olmati nasip etsin. Malesef ne ilkiz ne son olucagiz :KK43:
Bende allaha sığınıyorum 5dk düşünsem bağırarak Ağlıyorum çok zor çok benim bebeğime de otopsi yapıldı ben bakamadım Kıyamam oğluma çok tatlıyı kapkara saçları vardı 4 kg doğdu tombiş ti hala inanamıyorum gittiğine beşiği boş kaldı kıyafetleri şekerleri herşey kaldı oyuncakları neler almadım ki kuzuma sütüm 3 günde gelmişti 5.günde bebeğim gitti sütüm boşa aktı durdu hala nasıl dayanıyorum bilmiyorum benim Dr um çivi çiviyi Söker dedi hemen bebek yap dedi yoksa bu acın geçmez dedi ama ben aynı şeyi yaşarım diye korkuyorum bide oğluma ihanet olur diye düşünüyorum kara saçlı oğlum ömerim ben onu nasıl unuturum oysa o gelince sevinçten uyuyamamıştık eşimle sabaha kadar beşiği başında izlemiştik ne kadar seviniyor duk bu bizim mi diye inanmıyorduk şimdi herşey yarım hayallerim sevinçlerim allahım bu acıyı kimseye vermesin bize sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin

Merhaba arkadaşlar bende bebeğimi kaybedeli 2 ay oldu ama hala Ağlıyorum birtürlü yokluğuna alışamadım hergün mezarına gidesim geliyor bu acıyı nasıl atlattın ız psikoloğa gittiniz mi çok zormuş insanın evladını kaybetmesi ilk bebeğim di üstelik 6 yıl sonra doğdu ömerim canım oğlum kokusuna doyamadım yavrumun bir hafta yaşadı 27 şubatta doğdu 5 martta melek oldu annesini bırakıp gitti sarılık için yatırdık hiçbi sağlık sorunu yoktu neden öldüğü bile belli değil
Arkadaşım çok üzgünüm ne desem ne söylesem acını hafifletmez hepimizin acısı aynı çünkü ve hiç bir sey geçirmiyor. Okurken içim sızladı tutamadım kendimi :( bende Oğlumu 20kasımda kaybettim. 5gün Yaşadı ve hiç bir sağlık problemi yoktu. 3buçk kilo doğmuştu 39.haftada... Ve bende sarılık için yatırmıştım.hiç bir sebep bulunamadı :( Allah'ım Tekrarını yaşatmasın uzun Ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin Meleğin şefaatçin olsun insallah .çok üzgünüm

25 kasımda, gebeligimin 36. Haftasında kaybettim bebegimi. 5 ay oldu. Evlat acısı ne kadar zormus! Rabbim kimseye yaşatmasın bu durumu ve inşallah Rabbim kucaklarimizi sağlıklı, ömürlü evlatlarla doldurur. Forumu bir süredir takip ediyordum. Yeniden hamile olanlara sağlıcakla kucaklarina almalarini diliyorum. Hepimiz için dua ediyorum.
Canım Rabbim Sabır versin . Oyle zor ki Tekrarını yasatmasın Allah . Dualarımdasınız hep.içimizdeki acı hiç dinmeyecek ama yeniden nasip etsin hayırlı Ömürlü evlatlar. En azıdan acımız hafifler diye düşünüyorum

Bugün 42. Gün. Kanamam 23 gün sürmüştü.hala adet olmadım. Hiç bi belirtide yok. Bide idrarımı yaparken yanma değilde Ağrı oluyor. Normal doğum Yaptım acaba bu durumlar normal mi doktora gitsem mi.
Bende normal doğum Yaptım canım ve dedğin şey 3ay boyunca bendede oldu 4.ay gibi tamamn geçti o ağrı

Bende allaha sığınıyorum 5dk düşünsem bağırarak Ağlıyorum çok zor çok benim bebeğime de otopsi yapıldı ben bakamadım Kıyamam oğluma çok tatlıyı kapkara saçları vardı 4 kg doğdu tombiş ti hala inanamıyorum gittiğine beşiği boş kaldı kıyafetleri şekerleri herşey kaldı oyuncakları neler almadım ki kuzuma sütüm 3 günde gelmişti 5.günde bebeğim gitti sütüm boşa aktı durdu hala nasıl dayanıyorum bilmiyorum benim Dr um çivi çiviyi Söker dedi hemen bebek yap dedi yoksa bu acın geçmez dedi ama ben aynı şeyi yaşarım diye korkuyorum bide oğluma ihanet olur diye düşünüyorum kara saçlı oğlum ömerim ben onu nasıl unuturum oysa o gelince sevinçten uyuyamamıştık eşimle sabaha kadar beşiği başında izlemiştik ne kadar seviniyor duk bu bizim mi diye inanmıyorduk şimdi herşey yarım hayallerim sevinçlerim allahım bu acıyı kimseye vermesin bize sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin
Doktorunuz kaç ay sonra korunmayı bırakın dedi bide doğum şekliniz neydi

Doktorunuz kaç ay sonra korunmayı bırakın dedi bide doğum şekliniz neydi
Ben epidural ile sezeryan oldum öyle 6 ay falan demedi hatta ben dikişler ne olacak dedim ne dikişi diye kızdı Dr um izmirde duyulmuş bi Dr ama benimde kafam çok karıştı hatta bana folik asit bile yazdı ama ben cesaret edemiyorum oğlumu da çok özlüyorum allahım güç kuvvet versin yürek acısı hiçbi acıya benzemiyor

Magnezyum konusunu internetten araştır bence canım, işe yarayabilir. Bir de sen kan pıhtılaşması testi yaptırmış mıydın? Yanlış bilmiyorsam kan pıhtılaşması da erken doğum nedenlerinden biri. Madem rahim ağzı yetmezliği görünmüyor o zaman dr.un bebeği besleyen damarlardaki kan akışını kontrol etsin her gittiğinde. Rabbim bu defa sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Tüm melek annelerinin yüzünü güldürsün inşallah...
Amin canım inşaallah. Rabbim tüm melek annelerin yüzünü güldürsün.Kan pıhtılaşmadan hiç şüphelenmedi drum nedense. Magnezyumu araştırıcam bende. 1 ay sonra perinatolog ile ayrıntılı ultrason randevum var o bana belki sebep yada önlem için birşeyler söyler. İlgin için çok teşekkür ederim canım. Rabbim hepimizin kucağını sağlıklı bebeklerle doldursun

Ah canm ah yazdıklarını okurken içim parçalandı aynı duyguları yaşıyoruz hepimiz de...yaşadıklarımız çok zor çok Rabbim ins aynı acılarla sınamasın bizi(amin).
Hamileymissin cok sevindim Rabbim bebegini sana seni de bebegine bagslasin sagsalim kucağına alirsin ins.
Rabbim insallah bütün melek annelerine yeniden anne olmayı nasip etsin
Amin canım Allah razı olsun. Rabbim en kısa zamanda hepimizin kucaklarını sağlıklı bebeklerle doldursun amin

başın sağolsun canım. okurken ağladım :( hepimiz aynı şeyi yaşadık maalesef. sadece neden farklı ama sonuç evlat acısı :( bende doğuma 2 gün kala kaybettim. çok çok çok zor bir durum. çalışıyorum demişsin. iş iyi geliyor. şimdi işe gitmek istemiyorsun biliyorum bende aynı şeyleri yaşadım. ağlayarak gittim işe. herkes acıyan gözlerle sana bakıyor filan. ama onlar unutuyor herkes unutuyor da bi sen unutmuyorsun zaten. kimse anlamaz bizi. sadece biz birbirimizi anlarız. yeri geliyo ne annen ne eşin anlıyor.. geçti artık düşünme diyebiliyorlar. ne kolay dimi söylemekkk.. giden bizim kanımız canımız oysa ki.. unutmak mı hayır hiç unutamayacağız. inşallah bu dünyada da sevebileceğimiz uzun öçmürlü yeni evlatlarımzı olur. ama benim sana tavsiyem bi de sezeryan olmuşsun biraz bekle derim. en azından 3 ay geçsin derim. dikişlerin için olmasa da vücudun için, kolay değil, doğum yaptık hepimiz.. benim 9 ay oldu. korunmayı bıraktık ama bişi yok henüz. bakalım kısmet.. ALLAH neyi hayırlı verirse o olsun inşallah...

Canım sen izmirdemisin EMDR Nedir hangi Dr gittin önerebileceğin Dr varmı izmirde bende nefes alamıyorum doğum izni deyim 1 ayım var işe başlamak için hiç birşey yapmak gelmiyor içimden işe bile gitmek istemiyorum bebeğimi çok beklemiş tim çok istemiştim bunu iş yerindekiler de biliyor utanıyorum kendimi bomboş dayak yemiş gibi hissediyorum dışarı çıkmak istemiyorum hep gözüme bebekler çarpıyor oğlumu parka götürecektim markete gidecektik gezecektik onunla her dakka konuşuyordum :KK1: Oba öyle alışmışım ki allahım yatıyorum kalkıyorum aklımda ne yapacağım bilmiyorum çooook mutsuzum çok kimse anlamıyor
canım bu yaşadıkların çok normal. benimde kalbim sıkışıyordu sürekli. nefes alamıyorum. ağlamaktan krizlerden, vücut isyan ediyor.. benim hala bebekler gözüme çarpıyor. bakamıyorum. sanki herkes hamile. tv de bile herkes hamile dizilerde bile.. zamanla bu acıyla yaşamaya alışıyorsun. ama hep aklımda demişsin ya işte o kolay kolay geçmez... ama ALLAH ım öyle büyükkü sabrını veriyor. acı ilk günkü gibi olmuyor yoksa dayanamazdı vücut zaten.

S sernur3535 başin saolsun arkadaşim benim yorumlari tek tek okudum ağladim:KK43: bende kaybettim... 9 ay olucak 30 nisanda. 31 haftalıktı. doğmasina çok az zaman kala kaybettim.. işe başladim kimse anlamiyor ki beni.. oğlumu defalarca anlatsam anlamiyor hımm öle mi aaa vs sözler sölüyor o sözler de beni çok üzüyo sanki seviniyor onlar bense üzülüyorum.. çok zor..oğluma hamileyken çok neşeli capcanli biriydim... çok mutlu bir insandim..herşey oğlumu kaybetmekle başladi.. sonra burdakileri okudum testleri yaptır dediler.. bi sorun vardir dediler.. bende gittim az pirtilaşmam çikti hipertansiyon preeklempsi... hepsi çikti bende.. oğlum 31 haftaya kadar zor dayandi.. o gün akşam kaybetmeden önce çok hareket ediyordu. bilemedim keşke hastaneye gitseydim kurtarabilirdim.. aklimizda gelmedik cahiliz işte:KK43: demekki rabbim alacakti. biz bilmiyorduk..
acile gittik kum döküyo dediler hamile olduğumu anlamadi doktor sinirleniyorum aklima gelince sora bi daha gittik. başka doktoru çagirdik.. (kendi doktorum) utrasona bakti kalp atişi duymuyor.. hareketde etmiyodu.. ÖLMÜŞ dediği o anda başima kaynar suyu döküldüğü hatirliyorum.. ameliyathaneye girerken ağladim.. hatta doğum sirasindada ağladim bebegim yaşayacak dedim içime öle geçmişti:KK43: sabaha kadar ağladim. gözlerim çok sismişti.. göremiyodum. sonra bi daha rüyamda göremedim oğlumu en son bi kere gördüm rüyamda. çok güzel bi bebekti.. o rüyanin etkisinin unutamiyorum.. o oğlum muydu dedim.. hala etkisindeyim işde.. mesela piknige giderken bi yere giderken eşime diyorum keşke oğlumda olsaydi bebek arabasiyla gezerdik.. hep iç geçiiryorum.. herkes unuttu.. ben bunu hep diyorum oğlum olsaydi.. hımmm diyolar üzülüyorum işde:KK43:

Acımı paylaştığınız için teşekkür ederim Rabbim güç kuvvet versin bende o kadar ağladım ki benim bebeğimde hiç ruyama gelmiyor onu çok özlüyorum telefonla arayanlara bile cevap versim gelmiyor konuşsam sesin iyi geliyor diyorlar o zaman bile ağlayasım geliyor doğum öncesi son ana kadar çalıştım ki oğlumla sonra daha fazla vakit geçireyim ama şimdi evde zaman hiç geçmiyor oğlum yaşasaydı yarın tam 2 aylık olacaktı canım yavrum kimbilir ne tatlı olurdu belki agucuk bile yapardı oğlumu denize götürüp mayo alacaktım şimdi toprağın altında olduğunu düşünmek insanı kahrediyor yağmur yağsa Ağlıyorum oğlum Islandı diye soğuk olsa Ağlıyorum üşüdü diye sıcak olsa Ağlıyorum yandı diye biliyorum ruhu cennette ama aklımdan o güzel yüzü hiç gitmiyor yavrumun bu nasıl bir acı allahım bunca yıl hasretle bekle sonunda oldu de hayal kur ve ellerin boş kalsın hergün dua ediyorum Rabbim kimseyi evlat Hasretiyle acısıyla yakmasın bütün bebeğini kaybeden annelerin kucaklarını doldurSun (AMİN) Bu arada benim kuran öğrendiğim hocam var 1001 fatiha oku dedi dileklerin kabul olur dedi yapmak isteyeniz olursa bide bana ailedekiler hep nazardan diyor hocaya gidip okut diyorlar hatta bi kadın sübyan havasi diye bişey dedi özellikle erkek bebeklere musallat olurmuş öldürmek için internete bi bakın insan ölüm nedeni olmayınca herşeyden kuşkulanıyor

Canim Allah dogacak yavrunu korusun ve sana bagislasin. Bende senin gibi kaybimdan 8 ay sonra hamile kaldim. Oglumu kaybetigimde bende 4 aylik hamile olucam. Inan sevinemedim hamileligime oglumda cok mutluydum ayaklarim yere basmiyordu ama simdi tuhaf bi durgunluk icindeyim. Insallah Allah dogacak yavrularimizi bize bagislar. Hayirli saglikli omurlu olurlar insallah. Bende cok soruyorum kendime acaba haksizlikmi yapiyorum dogacak yavruma ama elimde degil oglum her an aklimda hamilelikteki belirtilerim farkli bu defa belki cinsiyetleri farklidir diyorum kiz ya da erkek farketmez saglikli olsunlarda
Amin canım cümlemizinki bağışlasın. İnşaallah sağlıkla kucaklarımıza aldığımızda buarada sevinçlerimizi de konuşuruz. Asla bebeklerimizi unutmayacağız ama yaşadıklarımızdan yeni gelen bebeklerimiz sorumlu değiller kimse sorumlu değil aslında. Rabbimin emanetiydi istediğini yanına aldı istediğini emanet ettirdi.
Valla ben de ilk acaba cinsiyeti farklı diye düşünmüştüm aslında başlı başına farklı belirtilerim olmadı ama bu dönemde niyeyse midem daha hassastı. İkili taramada farklı 16. haftada farklı dediler ben ayrıntılıya girene kadar emin olamayacağım galiba. Sağlıklı olup zamanında doğsunlar kucaklarımıza alalımda yeter. Ama seni anlayabiliyorum insan kaybettiği bebeğiyle aynı olsun cinsiyeti istiyor sanki o gelirse aynısı olacak gibi. Rabbim kalbinden geçeni versin canım.

Acımı paylaştığınız için teşekkür ederim Rabbim güç kuvvet versin bende o kadar ağladım ki benim bebeğimde hiç ruyama gelmiyor onu çok özlüyorum telefonla arayanlara bile cevap versim gelmiyor konuşsam sesin iyi geliyor diyorlar o zaman bile ağlayasım geliyor doğum öncesi son ana kadar çalıştım ki oğlumla sonra daha fazla vakit geçireyim ama şimdi evde zaman hiç geçmiyor oğlum yaşasaydı yarın tam 2 aylık olacaktı canım yavrum kimbilir ne tatlı olurdu belki agucuk bile yapardı oğlumu denize götürüp mayo alacaktım şimdi toprağın altında olduğunu düşünmek insanı kahrediyor yağmur yağsa Ağlıyorum oğlum Islandı diye soğuk olsa Ağlıyorum üşüdü diye sıcak olsa Ağlıyorum yandı diye biliyorum ruhu cennette ama aklımdan o güzel yüzü hiç gitmiyor yavrumun bu nasıl bir acı allahım bunca yıl hasretle bekle sonunda oldu de hayal kur ve ellerin boş kalsın hergün dua ediyorum Rabbim kimseyi evlat Hasretiyle acısıyla yakmasın bütün bebeğini kaybeden annelerin kucaklarını doldurSun (AMİN) Bu arada benim kuran öğrendiğim hocam var 1001 fatiha oku dedi dileklerin kabul olur dedi yapmak isteyeniz olursa bide bana ailedekiler hep nazardan diyor hocaya gidip okut diyorlar hatta bi kadın sübyan havasi diye bişey dedi özellikle erkek bebeklere musallat olurmuş öldürmek için internete bi bakın insan ölüm nedeni olmayınca herşeyden kuşkulanıyor

Bana da Sübyan dediler ama bende kan pıhtılaşması da çıktı canım. Ama ben yine de hocaya gittim. Hatta İstanbul'dan kalkıp İzmir'e geldim hoca için. Hoca ben daha hiç bir şey anlatmadan sihir sübyanı boğmuş bebeği dedi. Muska verdi ve hamile kaldığında bebek 2,5 aylıkken yine gel dedi. Bu hafta sonu tekrar gidiyorum kısmetse o hocaya. Aynı zamanda da tıbbi tüm kontrollerimi ve tahlillerimi de yaptırıyorum. Ben elimden geleni yapayım da gerisi Rabbim'in takdirine kalmış... İstersen sana hocanın bilgilerini verebilirim. Çok ünlü ve iyi bir hoca. Hiç bir şeyin yoksa "Sende bir şey yok, neden geldin ki sen diyor" birebir şahit oldum buna. Öyle paragöz de değil. Bizden 50 tl almıştı. Adam öyle ünlü ki taaa Van'dan bile gelenler var adama. Dediğim gibi eğer istersen sen de bir git, sana özelden iletişim bilgilerini veririm...

Bana da Sübyan dediler ama bende kan pıhtılaşması da çıktı canım. Ama ben yine de hocaya gittim. Hatta İstanbul'dan kalkıp İzmir'e geldim hoca için. Hoca ben daha hiç bir şey anlatmadan sihir sübyanı boğmuş bebeği dedi. Muska verdi ve hamile kaldığında bebek 2,5 aylıkken yine gel dedi. Bu hafta sonu tekrar gidiyorum kısmetse o hocaya. Aynı zamanda da tıbbi tüm kontrollerimi ve tahlillerimi de yaptırıyorum. Ben elimden geleni yapayım da gerisi Rabbim'in takdirine kalmış... İstersen sana hocanın bilgilerini verebilirim. Çok ünlü ve iyi bir hoca. Hiç bir şeyin yoksa "Sende bir şey yok, neden geldin ki sen diyor" birebir şahit oldum buna. Öyle paragöz de değil. Bizden 50 tl almıştı. Adam öyle ünlü ki taaa Van'dan bile gelenler var adama. Dediğim gibi eğer istersen sen de bir git, sana özelden iletişim bilgilerini veririm...
Canım teşekkür ederim annem gitmiş kara sübtan demiş hoca yazdırmİş şimdi takıyorum bide bebek doğunca kulağına ezan okunur okunmaz yapılacak demiş keşke bilseydik baştan giderdik ah ah bilemedik şimdi bi tane daha gitsem sıkıntı olur mu ki bilemedim bu sefer inşallah aynı şeyleri yaşamayız Korkmamak elde değil bak sen de hamilesin duan kabul olur bol bol dua et ben ne zaman duaya başlasam ağlamaktan gözlerim görmüyor çok üzülüyorum çok

Canım teşekkür ederim annem gitmiş kara sübtan demiş hoca yazdırmİş şimdi takıyorum bide bebek doğunca kulağına ezan okunur okunmaz yapılacak demiş keşke bilseydik baştan giderdik ah ah bilemedik şimdi bi tane daha gitsem sıkıntı olur mu ki bilemedim bu sefer inşallah aynı şeyleri yaşamayız Korkmamak elde değil bak sen de hamilesin duan kabul olur bol bol dua et ben ne zaman duaya başlasam ağlamaktan gözlerim görmüyor çok üzülüyorum çok

Her namazın ardından hepinize dua ediyorum canım. Kulun başkalarını ettiği dua daha çok kabul olurmuş. O yüzden ben de sizlere dua ediyorum sürekli...

Back
X