• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Her namazın ardından hepinize dua ediyorum canım. Kulun başkalarını ettiği dua daha çok kabul olurmuş. O yüzden ben de sizlere dua ediyorum sürekli...
saol canımm. bende hep ediyorum . hamile olan tanıdığım herkese ismiyle dua ediyorum. hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın inşallah

saol canımm. bende hep ediyorum . hamile olan tanıdığım herkese ismiyle dua ediyorum. hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Sağ ol Nihan Teyzesi. :) Rabbim aynı acıyla sınamasın bir daha hiç birimizi. Bir daha evladımızla sınav etmesin bizi inşallah. İnşallah hepimizin yüzünü güldürecek Rabbim bir bir...

Bende allaha sığınıyorum 5dk düşünsem bağırarak Ağlıyorum çok zor çok benim bebeğime de otopsi yapıldı ben bakamadım Kıyamam oğluma çok tatlıyı kapkara saçları vardı 4 kg doğdu tombiş ti hala inanamıyorum gittiğine beşiği boş kaldı kıyafetleri şekerleri herşey kaldı oyuncakları neler almadım ki kuzuma sütüm 3 günde gelmişti 5.günde bebeğim gitti sütüm boşa aktı durdu hala nasıl dayanıyorum bilmiyorum benim Dr um çivi çiviyi Söker dedi hemen bebek yap dedi yoksa bu acın geçmez dedi ama ben aynı şeyi yaşarım diye korkuyorum bide oğluma ihanet olur diye düşünüyorum kara saçlı oğlum ömerim ben onu nasıl unuturum oysa o gelince sevinçten uyuyamamıştık eşimle sabaha kadar beşiği başında izlemiştik ne kadar seviniyor duk bu bizim mi diye inanmıyorduk şimdi herşey yarım hayallerim sevinçlerim allahım bu acıyı kimseye vermesin bize sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin

Bende allaha sığınıyorum 5dk düşünsem bağırarak Ağlıyorum çok zor çok benim bebeğime de otopsi yapıldı ben bakamadım Kıyamam oğluma çok tatlıyı kapkara saçları vardı 4 kg doğdu tombiş ti hala inanamıyorum gittiğine beşiği boş kaldı kıyafetleri şekerleri herşey kaldı oyuncakları neler almadım ki kuzuma sütüm 3 günde gelmişti 5.günde bebeğim gitti sütüm boşa aktı durdu hala nasıl dayanıyorum bilmiyorum benim Dr um çivi çiviyi Söker dedi hemen bebek yap dedi yoksa bu acın geçmez dedi ama ben aynı şeyi yaşarım diye korkuyorum bide oğluma ihanet olur diye düşünüyorum kara saçlı oğlum ömerim ben onu nasıl unuturum oysa o gelince sevinçten uyuyamamıştık eşimle sabaha kadar beşiği başında izlemiştik ne kadar seviniyor duk bu bizim mi diye inanmıyorduk şimdi herşey yarım hayallerim sevinçlerim allahım bu acıyı kimseye vermesin bize sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin
Benim oglumubtarif ettin sanki sim siyah saclar bem beyaz bi ten. Bizde esimle kuvezde kisacik severdik gunde 10 dk doyamadik yavruma toplasan 4 saat surmedi oglumu gordugum emziremedimde sutumu sagip goturdum. Ben cikolatalrini sabunlarini dagittim hastanede kalanida sokakta cocuklara dagitin demustim. Bi kac sabununu kiyafetlerinin arasima koydurtum mis gibi kokuyor kiyafetleri hepsini bi heves yikadim utuledim babasiyla ope koklaya yerlestirdik. Defterler mi tutmadik simdi hic bi sey yapasim yok acaba haksizlik mi ediyorum diyorum dogacak yavruma ama hayal kirikliklari engel oluyor yapmak istediklerime

Eklentiler

• IMG-20150802-WA0018.webp
    IMG-20150802-WA0018.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 75
Benim oglumubtarif ettin sanki sim siyah saclar bem beyaz bi ten. Bizde esimle kuvezde kisacik severdik gunde 10 dk doyamadik yavruma toplasan 4 saat surmedi oglumu gordugum emziremedimde sutumu sagip goturdum. Ben cikolatalrini sabunlarini dagittim hastanede kalanida sokakta cocuklara dagitin demustim. Bi kac sabununu kiyafetlerinin arasima koydurtum mis gibi kokuyor kiyafetleri hepsini bi heves yikadim utuledim babasiyla ope koklaya yerlestirdik. Defterler mi tutmadik simdi hic bi sey yapasim yok acaba haksizlik mi ediyorum diyorum dogacak yavruma ama hayal kirikliklari engel oluyor yapmak istediklerime[/QUOTE
Ya resimi görünce icim ciz etti. Yavrum nekadar güzel bir bebek bu böyle!! Allahim özenerek yaratmis.
Benim kizima cok benzettim, oda böyle pofucuk pofucukdu..
Allah sana sabirlar versin arkadasim. Ikinci bebegini hayirlisiyla size bagislasin

Canım benim okudum yine Ağlıyorum ne zormuş evlat acısı ben oğluma 5 gün bakabildim kuzumun kokusu var sanki evin heryerinde şükür emzirdim ama doyamadım yavruma hiçbişeyini dağutandım

Canım benim okudum yine Ağlıyorum ne zormuş evlat acısı ben oğluma 5 gün bakabildim kuzumun kokusu var sanki evin heryerinde şükür emzirdim ama doyamadım yavruma hiçbişeyini dağutandım
Sadece lokumlarını ve şekerleri ni verdiler arasıra kıyafetlerini kokluyorum hiç ağlaması kulaklarımdan gitmiyor yüzü gözleri canım yavrum benim anneciğim hayallerimi de aldı gitti sevinçlerim yarım kaldı ben bu acıyı nasıl atlatırım psikoloğa gitmeden olmayacak galiba ben hamileyken hep deniz kenarına giderdik orda rahatlardım şimdi oğlumun mezarı deniz manzaralı oldu yavrum minik oğlum elma yanaklı kuzum şimdi yok

Amin canim amin giden gelmiyor insallah icimize dusenleri saglicakla aliriz kucagimiza Allah once tum melek annelerine sonrada isteyen herkese saglikli hayirli omurlu evlatlar nasip etsin

Sadece lokumlarını ve şekerleri ni verdiler arasıra kıyafetlerini kokluyorum hiç ağlaması kulaklarımdan gitmiyor yüzü gözleri canım yavrum benim anneciğim hayallerimi de aldı gitti sevinçlerim yarım kaldı ben bu acıyı nasıl atlatırım psikoloğa gitmeden olmayacak galiba ben hamileyken hep deniz kenarına giderdik orda rahatlardım şimdi oğlumun mezarı deniz manzaralı oldu yavrum minik oğlum elma yanaklı kuzum şimdi yok
Zaman canim zaman her seyin ilaci ne aglama kruzleri gecirdim. Hickira hickura uyudum hickira hickira uyandim. Hala icim sizliyor ama ates ilk gunki gibi yakmiyor zamanla korlanip sonuyir fakat yaniklarin izi kaliyor. Ben kimse acimasin istedim bana dik durdum acim benim kimse anlayamaz esim bile ben gibi yanmadi yanamaz. Biz anneyiz biz 9 ay her gun dogmamus bebeklerimizle konustuk ilk ginden baglandik. Onlar yok olmadi, bize yavrularimizi kim verdiyse onun yaninda. Allah bize sabredesek cok buyuk bir mukafat vericek yavrularimiza sonsuzlukta kavusacagiz. Hic ayrilmiyacagiz bu dunyada cektigimiz acilardan milyon kat mutlu olucagiz insallah. Insallah onlara layik anneler olarak doneriz Rabbimize. Insallah en kusa zamanda seninde kucagin dolar ama once toparlanki yeniden olusacak bi bebek tutunsum hayata

Zaman canim zaman her seyin ilaci ne aglama kruzleri gecirdim. Hickira hickura uyudum hickira hickira uyandim. Hala icim sizliyor ama ates ilk gunki gibi yakmiyor zamanla korlanip sonuyir fakat yaniklarin izi kaliyor. Ben kimse acimasin istedim bana dik durdum acim benim kimse anlayamaz esim bile ben gibi yanmadi yanamaz. Biz anneyiz biz 9 ay her gun dogmamus bebeklerimizle konustuk ilk ginden baglandik. Onlar yok olmadi, bize yavrularimizi kim verdiyse onun yaninda. Allah bize sabredesek cok buyuk bir mukafat vericek yavrularimiza sonsuzlukta kavusacagiz. Hic ayrilmiyacagiz bu dunyada cektigimiz acilardan milyon kat mutlu olucagiz insallah. Insallah onlara layik anneler olarak doneriz Rabbimize. Insallah en kusa zamanda seninde kucagin dolar ama once toparlanki yeniden olusacak bi bebek tutunsum hayata
Teşekkür ederim canım gerçekten beni eşim bile anlamıyor işine gidip geliyor aynı eskisi gibi davranıyor hatta ben ağlayınca kızıyor ele güne karşı kafayı bozacaksın diyor oysa ben sadece yavrumu özlüyorum Yaradan a sığındım dua ediyorum oğlum varken öyle güçlüydüm ki ve hayatımda hiç mutlu olmadığım kadar mutluydum meğer çok kısa sürecekmiş allahım sen yardım et bütün annelere sabır versin bidaha bu acıları yaşatmasın bu döktüğümüz son göz yaşları olsun bundan Sonra mutluluktan ağlamayı hepimize nasip etsin şuan tek isteğim oğluma benzeyen yeni bi bebek sağlıklı uzun ömürlü inşallah hepimize nasip olur

Ben epidural ile sezeryan oldum öyle 6 ay falan demedi hatta ben dikişler ne olacak dedim ne dikişi diye kızdı Dr um izmirde duyulmuş bi Dr ama benimde kafam çok karıştı hatta bana folik asit bile yazdı ama ben cesaret edemiyorum oğlumu da çok özlüyorum allahım güç kuvvet versin yürek acısı hiçbi acıya benzemiyor
Bana da Sübyan dediler ama bende kan pıhtılaşması da çıktı canım. Ama ben yine de hocaya gittim. Hatta İstanbul'dan kalkıp İzmir'e geldim hoca için. Hoca ben daha hiç bir şey anlatmadan sihir sübyanı boğmuş bebeği dedi. Muska verdi ve hamile kaldığında bebek 2,5 aylıkken yine gel dedi. Bu hafta sonu tekrar gidiyorum kısmetse o hocaya. Aynı zamanda da tıbbi tüm kontrollerimi ve tahlillerimi de yaptırıyorum. Ben elimden geleni yapayım da gerisi Rabbim'in takdirine kalmış... İstersen sana hocanın bilgilerini verebilirim. Çok ünlü ve iyi bir hoca. Hiç bir şeyin yoksa "Sende bir şey yok, neden geldin ki sen diyor" birebir şahit oldum buna. Öyle paragöz de değil. Bizden 50 tl almıştı. Adam öyle ünlü ki taaa Van'dan bile gelenler var adama. Dediğim gibi eğer istersen sen de bir git, sana özelden iletişim bilgilerini veririm...
hocanın yanınamı gitmemiz gerekiyor. Benimde 2 kaybım olduğu için banada sübyan olabilir dediler memlekette bi hoca bulmuş kayınvalidem. Annemin ismi vs bilgiler veriyormuşsun gelmene gerek yok dediler . Daha hocadan bi Cvp yok sanırım. Nedir ne değildir böle işler pek bilmem ben

Benim oglumubtarif ettin sanki sim siyah saclar bem beyaz bi ten. Bizde esimle kuvezde kisacik severdik gunde 10 dk doyamadik yavruma toplasan 4 saat surmedi oglumu gordugum emziremedimde sutumu sagip goturdum. Ben cikolatalrini sabunlarini dagittim hastanede kalanida sokakta cocuklara dagitin demustim. Bi kac sabununu kiyafetlerinin arasima koydurtum mis gibi kokuyor kiyafetleri hepsini bi heves yikadim utuledim babasiyla ope koklaya yerlestirdik. Defterler mi tutmadik simdi hic bi sey yapasim yok acaba haksizlik mi ediyorum diyorum dogacak yavruma ama hayal kirikliklari engel oluyor yapmak istediklerime
zelalcimm ne kadar güzel oğlun varmış maşallah.CENNETTE doya doya koklarsın, koklarız inşallah yavrularımızı.

hocanın yanınamı gitmemiz gerekiyor. Benimde 2 kaybım olduğu için banada sübyan olabilir dediler memlekette bi hoca bulmuş kayınvalidem. Annemin ismi vs bilgiler veriyormuşsun gelmene gerek yok dediler . Daha hocadan bi Cvp yok sanırım. Nedir ne değildir böle işler pek bilmem ben

Ben de bilmiyorum ki canım. Benim gittiğim hocaya kendin gitmen gerekiyor. Adam öyleydi ki. Sıra bize geldi bir taraftan kalemiyle dua yazıp bir taraftan olayları anlatıyordu. Seni görür görmez anlıyor herhalde ne olduğunu. Bize de anne isimlerimizi sormuştu. Evvela Rabbim'den her şey, onlar sadece aracı. Ama sebepsiz kayıplarda bence de bir hocaya gitmekte fayda var. Tıbbın bile çaresiz kaldığı yerlerde hocalar iyileştirebiliyor insanları. Sonuçta bizim göremediğimiz varlıkların olduğu Kur'an-ı Kerim'de de geçiyor. Ve bu varlıklar bizlere zarar verebiliyor. O yüzden bence biz bu konuda elimizden geleni yapmalıyız. Ne sadece dini tarafıyla kalmalıyız ne de sadece tıbbi. Ben ikinci bir kayıp daha yaşamamak için mantıklı, mantıksız her şeyi yapmak istiyorum. Bir daha böyle bir kayıp yaşarsam keşke şunu da yapsaydım demek istemiyorum...

Bende gitmedim annem yaptırmış dediğin gibi anne adı falan soruluyormuş yaptır bence ihmal etme hem internetten bak sübyan diye bişey gerçekten varmış bak benim yavrum sapa sağlam doğdu hiçbişeyini yoktu sarılık için yatırdık niye öldüğü bile belli değil ani beşik ölümü diyorlar sarılıktan ölmedi sarılığı düşmüştü taburcu olacağı gün cansız bedenini aldık yavrumun oyy oyy hatırladıkça içim yanıyor zaten hatırlaMadığım bir dakkam bile yok neyse canım kayın Validene söyle işin peşini bırakmasın Dünya dua üstüne inşallah BİDAHA yaşamayız (Aminnnn)

zelalcimm ne kadar güzel oğlun varmış maşallah.CENNETTE doya doya koklarsın, koklarız inşallah yavrularımızı.
Amin canim insallah. Hepimizin yavrulari melek ve cok guzeldi eminim. Herkesin yavrusu kendine en guzel gelir ya bende iglumdan sonra kimsede yok yavrumun guzelligi dedim. Disardaki bebeklere bakardim hic biri oglum kaar guzel degil dedim bi gun esime :( o da inanirmisin bende onun kadar guzel bi bebek gormedim demisti yavrumuz iste gozuzde en guzel... bu resim ilk dogdugu saat kuvezde daha guzellesmisti kuzum

Arkadaslar hepinizin basi sagolsun.okudukca uzuluyorum ve tekrar yasiyorum.ben 1 sene once kaydoldum.acimi paylastim burda.bende 25 haftalik oglumu kaybettim.14 ay once.evet kimse anlamiyo bizi.acisida gecmiyo.ama elden hicbirsey gelmiyo.sadece zamana birakin.evladini kaybetmemis birisinin evlat acisiyla yanan anneyi anlamasini beklemeyin hic.bende cok kizardim omru okadarmis diyen insanlara.herkesin dedigine kizardim.ama acisi hicmi hic gecmiyo.sadece alisiliyo onunla yasamaya

Zelalciğim benim oğluma çok benziyor oğlun görünce ağlamaya başladım ben foto koyamıyırum eşim sakladı bakıp bakıp Ağlıyorum diye arada çok ısrar edince gösteriyor insan diyor ki Allah affetsin nasıl kıydı azrail nasıl canını aldı acaba ben hep düşünüyorum benim koklamaya kıyamadığım yavrum şimdi kara toprak altında o güzel yüzü küçücük ağzı o elleri ayakları allahım sabır ver Yarabbim bu ne büyük bir acı

Zelalciğim benim oğluma çok benziyor oğlun görünce ağlamaya başladım ben foto koyamıyırum eşim sakladı bakıp bakıp Ağlıyorum diye arada çok ısrar edince gösteriyor insan diyor ki Allah affetsin nasıl kıydı azrail nasıl canını aldı acaba ben hep düşünüyorum benim koklamaya kıyamadığım yavrum şimdi kara toprak altında o güzel yüzü küçücük ağzı o elleri ayakları allahım sabır ver Yarabbim bu ne büyük bir acı
orda kavuşucaz inşallah canım, hem de hiç ayrılmamak koşuluyla..Allah öyle büyükkü, evladını kaybedenlere ne büyük bir müjde vermiş.. böyle düşünüp rahatla canım.. acı hiç geçmiyor inanki, düşünmediğim bi günüm yok, kendimi tutmasam hala hergün ağlayacağım, benim 9 ay oldu, senin daha çok yeni..ama dibe batmak istemiyorum artık. düşündükçe çıkamıyo insan içinden çünkü.en güzeli cennette kavuşacağını düşünüp teselli olmak.

Amin canim insallah. Hepimizin yavrulari melek ve cok guzeldi eminim. Herkesin yavrusu kendine en guzel gelir ya bende iglumdan sonra kimsede yok yavrumun guzelligi dedim. Disardaki bebeklere bakardim hic biri oglum kaar guzel degil dedim bi gun esime :KK43: o da inanirmisin bende onun kadar guzel bi bebek gormedim demisti yavrumuz iste gozuzde en guzel... bu resim ilk dogdugu saat kuvezde daha guzellesmisti kuzum
canim bende ayni bunu düşündüm...
benim oğlum hepsinden çok güzeldir dedim..
kuzenimin çocuklari vardir.. ama oğlumu görmedim.. onlardan öle daha güzelmişti..
kiprikleri vardir uzun dediler bana çekmiş ayni.
saçlari kumraldi.. dalgali şekliymiş.. hatta uzun boyluydu (dayılarina çekmiş dedim çünkü dayılarida uzundu)
düşün çok degişik başka bir bebekmiş.. ama çok güzelmişti.
annem gördü eşimle ben göremedim.. unutamazsin dediler bana. göstermediler.
annem dedi ki senin bebegin hepsinden güzeldir dedi.

Back
X