• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

25 kasımda, gebeligimin 36. Haftasında kaybettim bebegimi. 5 ay oldu. Evlat acısı ne kadar zormus! Rabbim kimseye yaşatmasın bu durumu ve inşallah Rabbim kucaklarimizi sağlıklı, ömürlü evlatlarla doldurur. Forumu bir süredir takip ediyordum. Yeniden hamile olanlara sağlıcakla kucaklarina almalarini diliyorum. Hepimiz için dua ediyorum.
Başın saolsun canım bende 24 Kasım da 34 haftalıkken kaybettim bebeğimi aynı zamanda melek olmuş kuzularımız Rabbim aratmadan tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli gönderir inşallah emanetlerini

Allah tekrarindan ve beterinden korusun demekten baska caremiz yok. Insallah yeni hamileliginizde ignelerle saglikla alirsiniz kucaginiza cok oyle cok ki pihtilasma nedeniyle kaybedenler bende test yaptirmak ustedim 4 dr a gittim kaybim dogumdan sonra oldugu icin yapmadilar. Simdi 9 haftalik hamileyim Allaha sukur aratmadan yine nasip etti inan tam anlamiyla sevinemedim buruk bi sevinc kalbim tum melek anneleriyle insallah hepsinim yuzu tek tek guler. Ne ilkiz ne son olucagiz biliyorum. Allah kimseye yasatmasin yasayanada sabir versin.
Çok sevindim adına. Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Mutlu ol, her günün, her an'ın değerini bilerek yaşamak düşer bize.
Umarim benim gibi tüm bebek isteyen melek anneleri de çok beklemeden kavusuruz yavrularimiza.
Yaşadığım bu durumda da bir hayır vardır buna inaniyorum. Bundan sonrası sagligimiza dikkat edip önlem almamız gerekiyor.

Başın saolsun canım bende 24 Kasım da 34 haftalıkken kaybettim bebeğimi aynı zamanda melek olmuş kuzularımız Rabbim aratmadan tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli gönderir inşallah emanetlerini
Senin de başın sağolsun canım. Evet melek olmuşlar aynı zamanda yavrularimiz. Inşallah en yakın zamanda saglikli, ömürlü evlatlarla kucagimiz dolar.

Bugün 42. Gün. Kanamam 23 gün sürmüştü.hala adet olmadım. Hiç bi belirtide yok. Bide idrarımı yaparken yanma değilde Ağrı oluyor. Normal doğum Yaptım acaba bu durumlar normal mi doktora gitsem mi.

Bugün 42. Gün. Kanamam 23 gün sürmüştü.hala adet olmadım. Hiç bi belirtide yok. Bide idrarımı yaparken yanma değilde Ağrı oluyor. Normal doğum Yaptım acaba bu durumlar normal mi doktora gitsem mi.
Canım doktora görün bence. Umarım problem yoktur.

Canım benim kanamam on gun surmustu 55. Gunde adet oldum

Dusunemeyuz tabi birak en yakinimiza hic tanimadigim hamileri bile sokakta gorsem dya ediyorum. ALLAHIM saglicakla kavustur yavrularina diye kimsenin yuregi yanmasin bizim gibi bos konusanlarida umursamayin Heosinin hesabi bi gun sorulur. Allah kimsenin ahini cocuklarindan evlatlarindan cikarmasin. Bu dunyanin birde obur duntasi var insallah biz orda kavuscagiz yavrularimiza o gun bos bos konusanlar bizlere ozenecekler
amin inş.. bende öle düşündüm. ama iyiki de cvp vermemişim.. hamilelik psikoloji geçiriyodur diye geçtim.. sonrada bi dahada görüşmedim.. yüzünüzü görmek istemiyorum dedi.. görmesin.. çok da umrumda mi... takmadim. yinede dua ediyorum.. yegenimin hiç bi günahi yok.. rabbim sağlıkça doğsun inş.. az kaldi.. en azindan halası olarak bende heyecanliyim.

25 kasımda, gebeligimin 36. Haftasında kaybettim bebegimi. 5 ay oldu. Evlat acısı ne kadar zormus! Rabbim kimseye yaşatmasın bu durumu ve inşallah Rabbim kucaklarimizi sağlıklı, ömürlü evlatlarla doldurur. Forumu bir süredir takip ediyordum. Yeniden hamile olanlara sağlıcakla kucaklarina almalarini diliyorum. Hepimiz için dua ediyorum.

Canım başın sağ olsun, Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah. Ben de 36.haftamda kaybetmiştim oğlumu, bende de pıhtılaşma çıktı. Kaderlerimiz aynıymış :( 2 faktörümün biri homozigot diğeri heterozigot çıktı. Şuan gebeliğimin 9. haftasındayım. İğne ve coraspin kullanıyorum. İçimde en ufak bir sevinç, en ufak bir mutluluk yok. Sanırım kaybetme korkusundan bağlanmak istemiyorum. Rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin. Hiç birimizi aynı acıyla sınamasın inşallah...

Canım başın sağ olsun, Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah. Ben de 36.haftamda kaybetmiştim oğlumu, bende de pıhtılaşma çıktı. Kaderlerimiz aynıymış :KK43: 2 faktörümün biri homozigot diğeri heterozigot çıktı. Şuan gebeliğimin 9. haftasındayım. İğne ve coraspin kullanıyorum. İçimde en ufak bir sevinç, en ufak bir mutluluk yok. Sanırım kaybetme korkusundan bağlanmak istemiyorum. Rabbim hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin. Hiç birimizi aynı acıyla sınamasın inşallah...
Sağlıkla alırsın kucağına inşallah.
Pihtilasma sebebiyle bebeğini kaybeden ne kadar anne varmış. Üst üste düşük yapanlar ve bu sebepten dolayı iğne kullanmak zorunda kalanlar sağlıkla kucaklarina almislar çok şükür.
Evlatlarımız melek oldular. Canı veren de alan da Rabbim.
Sebebini bulduk ya, bundan sonra dikkatli olacağız, her an'ın değerini bileceğiz. Içimiz yansa da, yeni bebeklerimize hakettikleri sevgiyi esirgemeyecegiz. Allah'ın izniyle kucağınıza sağ salim alırsınız.

amin inş.. bende öle düşündüm. ama iyiki de cvp vermemişim.. hamilelik psikoloji geçiriyodur diye geçtim.. sonrada bi dahada görüşmedim.. yüzünüzü görmek istemiyorum dedi.. görmesin.. çok da umrumda mi... takmadim. yinede dua ediyorum.. yegenimin hiç bi günahi yok.. rabbim sağlıkça doğsun inş.. az kaldi.. en azindan halası olarak bende heyecanliyim.
senin yengen bi garipmiş sanırım. sen ne tyaptın da yüzünü görmek istemiyormuşş. bi de üstüne bebeğini kaybetmişssin bu yapılır mı.. o çocuk ona emanet, onun değil...

senin yengen bi garipmiş sanırım. sen ne tyaptın da yüzünü görmek istemiyormuşş. bi de üstüne bebeğini kaybetmişssin bu yapılır mı.. o çocuk ona emanet, onun değil...
herşey cuma msji göndermekle başladi.. sadece bi cuma msji.. sonra üst üste iki msj yazdi baya uzun... bende sasirdim ne diyecegimi... cvp vermedim.. çok da üzüldüm bu yaptığına.. yüzünü görmek istemiyormuş.. bebegimi kaybettim kendisi hamile.. surat asiyo bana. bi kere gördüm. ne diyim.. konuşmadim hiç onunlada.. çok tuhaf biri.. taniyamiyorum da tanimak bile istemiyorum.. doğuma gidemiycem abimede dedim bunu.. kusura bakma abi beni görmek istemiyomuş baştan bunu sölemeseydi dedim. bişey demedi. ne diyim. ben yeğenimi görmek isterim onu degil..

Sağlıkla alırsın kucağına inşallah.
Pihtilasma sebebiyle bebeğini kaybeden ne kadar anne varmış. Üst üste düşük yapanlar ve bu sebepten dolayı iğne kullanmak zorunda kalanlar sağlıkla kucaklarina almislar çok şükür.
Evlatlarımız melek oldular. Canı veren de alan da Rabbim.
Sebebini bulduk ya, bundan sonra dikkatli olacağız, her an'ın değerini bileceğiz. Içimiz yansa da, yeni bebeklerimize hakettikleri sevgiyi esirgemeyecegiz. Allah'ın izniyle kucağınıza sağ salim alırsınız.
başın sağolsun canım :( keşke hamile kalmadan önce bu testler yaptırılsa da bunlar yaşanmasa. bende doğuma 2 gün kala kaybettim. sezeryan olsaydım doğmuştu ama normal doğum bekliyordum ama nasip olmadı.. :( allah sabır versin herkeslere. çok zor bir acı evlat acısı..

başın sağolsun canım :KK43: keşke hamile kalmadan önce bu testler yaptırılsa da bunlar yaşanmasa. bende doğuma 2 gün kala kaybettim. sezeryan olsaydım doğmuştu ama normal doğum bekliyordum ama nasip olmadı.. :KK43: allah sabır versin herkeslere. çok zor bir acı evlat acısı..
başın Sağolsun canım.bende 2 gün kala kaybettim . Doğumun nasıl oldu normal mi

Merhaba arkadaşlar bende bebeğimi kaybedeli 2 ay oldu ama hala Ağlıyorum birtürlü yokluğuna alışamadım hergün mezarına gidesim geliyor bu acıyı nasıl atlattın ız psikoloğa gittiniz mi çok zormuş insanın evladını kaybetmesi ilk bebeğim di üstelik 6 yıl sonra doğdu ömerim canım oğlum kokusuna doyamadım yavrumun bir hafta yaşadı 27 şubatta doğdu 5 martta melek oldu annesini bırakıp gitti sarılık için yatırdık hiçbi sağlık sorunu yoktu neden öldüğü bile belli değil

Merhaba arkadaşlar bende bebeğimi kaybedeli 2 ay oldu ama hala Ağlıyorum birtürlü yokluğuna alışamadım hergün mezarına gidesim geliyor bu acıyı nasıl atlattın ız psikoloğa gittiniz mi çok zormuş insanın evladını kaybetmesi ilk bebeğim di üstelik 6 yıl sonra doğdu ömerim canım oğlum kokusuna doyamadım yavrumun bir hafta yaşadı 27 şubatta doğdu 5 martta melek oldu annesini bırakıp gitti sarılık için yatırdık hiçbi sağlık sorunu yoktu neden öldüğü bile belli değil
Başın Sağolsun canım. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize. Bende 14 martta 40 haftalık bebeğimi planlanan sezeryan tarihine iki gün kala kaybettim . Sancılarım başlamıştı hastaneye gittim. Kalp atışları yoktu. Duyup duyabileceğim en kötü cümlelerden biriydi. Kaderde yaşamak varmış yaşandı bitti. Kendi kendimi teselli etmeye çalışıyorum işte. An geliyor annem bile anlamıyor yaşadıklarımı . Başıma gelmeseydi bende anlamıycaktım buraya yazılanları. Güçlü olmak zorundayım . Bende 5 senelik Evliyim. Ikinci kaybım ilki dÜşüktü.rabbim tekrar nasip edecektir inşallah . Sadece vakti gelmemiş. Her nasip vaktini bekler.

Ahhh hemşehrim ve kaderdaşım, başın sağ olsun :( Rabbim sabırlar versin. Ben oğlumu kaybedeli yaklaşık 8 ay olacak. Psikolojik destek aldım. Başka türlü atlatamazdım çünkü... İyi geldi mi diye soruyorsan... Bir nevi... Oğlumun ölümünü kabullendim, ağlama krizlerini atlattım, nefes alamama ve kalp çarpıntılarım geçti ama acı... Acı hiç geçmez, sadece alışırsın. Sadece bu acıyı bu yürekte taşımaya alışırsın o kadar. Şu an 9 haftalık hamileyim ve hala her sabah uyandığımda aklımdaki ilk şey oğlum...

Psikolojik destek al bence. Çünkü ben eğer destek almasaydım eminim ki hastalanır ve başka rahatsızlıklarla da uğraşırdım. Bence bir insanın ruhu iyi olmadan bedeni de iyi olamaz. O sebeple öncelikle iyileştirebildiğimiz kadar ruhumuzu iyileştirmeliyiz. Yalnız destek alırken şuna dikkat etmelisin gideceğin danışman EMDR konusunda sertifikalı olmalı ve sende de bu tekniği kullanmalı. Travmalarda en etkili yöntem bu.

Tekrar Allah sabır versin arkadaşım, Rabbim tekrarını yaşatmasın hiç birimize...

Back
X