• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ah canım benim ilk kezmi gittin.. Allah yardımcın olsun ne diyim...bizimde şimdilik başucunda ve ayakucunda tahta var mezarlıktan koymuşlardı. yan tarafında kalp şeklinde mezartaşı yaptırmış biri bebeğin adı masal.. bir masal gibi girdin hayatıma bir varmış bir yokmuş gibi yazıyo altında annen yazıyo her gidişimde onu okuyup ağlıyorum :( balkonumda küçük bi gül var onu dikeceğim bende...

çok dokunaklı gerçekten! ben de ilk kez gittim canım. daha da kötü olurum diye götürmüyorlardı. bizim orada da metalden yaptırmışlar. ben de pembe istemiştim o yüzden. bir de üst kısmını dik dik yaptırıcaz içine hayvan falan girip eşelemesin diye. ne kadar derine gömdüklerini bilmiyoruz çünkü. bin yıl düşünsem mezarlığa bebeğim için gideceğim aklıma gelmezdi :19:

çok dokunaklı gerçekten! ben de ilk kez gittim canım. daha da kötü olurum diye götürmüyorlardı. bizim orada da metalden yaptırmışlar. ben de pembe istemiştim o yüzden. bir de üst kısmını dik dik yaptırıcaz içine hayvan falan girip eşelemesin diye. ne kadar derine gömdüklerini bilmiyoruz çünkü. bin yıl düşünsem mezarlığa bebeğim için gideceğim aklıma gelmezdi :19:

ben ilk kez defnedildiğinin ertesi gün gitmiştim... bizim ordada hayvan barınağı var ve hayvanları salıp duruyorlar köpek falan çok var birşeyler yapmak lazım dediğin gibi of offf....her akşam eve giderken mezarlığın yanından geçiyoruz yolumuzun üstü çünkü.....

ben ilk kez defnedildiğinin ertesi gün gitmiştim... bizim ordada hayvan barınağı var ve hayvanları salıp duruyorlar köpek falan çok var birşeyler yapmak lazım dediğin gibi of offf....her akşam eve giderken mezarlığın yanından geçiyoruz yolumuzun üstü çünkü.....

canım bizim mezar şehrin diğer ucunda. biz de metalden yaptırmayı mantıklı bulduk. demircilerin işleri kışın az olduğundan hem kısa sürede hem de uygun fiyata yapıyorlar.
ben hep kızımın adının ceylin olmasını istemiştim. anlamı cennete götüren vesile demek. benim ismimin anlamı da cennetle alakalı olduğundan! ama eşime adını sen koy diye söz verdiğimden söylemiyordum. eşim de melek mi olsa dedi. ama ölünce tam da adının anlamını taşıdığından ben koydum adını... ben mi koydum, allah mı koydurdu, allah içime malum mu etti orası muallak artık. siz ne koydunuz canım?

canım bizim mezar şehrin diğer ucunda. biz de metalden yaptırmayı mantıklı bulduk. demircilerin işleri kışın az olduğundan hem kısa sürede hem de uygun fiyata yapıyorlar.
ben hep kızımın adının ceylin olmasını istemiştim. anlamı cennete götüren vesile demek. benim ismimin anlamı da cennetle alakalı olduğundan! ama eşime adını sen koy diye söz verdiğimden söylemiyordum. eşim de melek mi olsa dedi. ama ölünce tam da adının anlamını taşıdığından ben koydum adını... ben mi koydum, allah mı koydurdu, allah içime malum mu etti orası muallak artık. siz ne koydunuz canım?

ben karrasızdım biraz ayça isminde takılmıştım eşimde hep ipek istiyordu..ipek ayça oldu...
kayınpederimde başındaki tahtaya melek yazmış..

ben karrasızdım biraz ayça isminde takılmıştım eşimde hep ipek istiyordu..ipek ayça oldu...
kayınpederimde başındaki tahtaya melek yazmış..

ipek ayça çok güzel bir isimmiş:) ipek de benim beğendiğim isimlerden biriydi.
kuzum ben yemek yemeye gidiyorum. kib. sonra görüşürüz:34:

afiyet olsun.. gelecekmisin ona göre bekleyeyim

kuzu gidemiyorum ki geleyim:)) yapıştım siteye bağımlılar gibi!! yok canım gideyim kahvaltı yapayım. kociş işe gitti bugün evi temizleyeyim. akşam 7 gibi bi de kocamı uyutunca 11 gibi girmeye çalışırım:34: öpüüyorum canım

kuzu gidemiyorum ki geleyim:)) yapıştım siteye bağımlılar gibi!! yok canım gideyim kahvaltı yapayım. kociş işe gitti bugün evi temizleyeyim. akşam 7 gibi bi de kocamı uyutunca 11 gibi girmeye çalışırım:34: öpüüyorum canım

görüşürüz canım

ruh halimiz kolay toparlanmaz tabiyki ama senin destekçilerin çokmuş ne güzel rahat bi hamilelik süreci geçirirsin inş ...(benim tek destekçim olursa eğer eşim olcak inş)

insallah canim iyi bi este herseyden üstün bence..... rabbim hayirlisiyla kucagini dollursun...

Nasılsınız? Yazdılarınızı okudum .işlerim yoğun giremiyordum kaç gündür. Bende bu gün platese başlıyorum. Biraz şekillenmek isityorum . Karnım çok kötü , ve sarkık. Doğum öncesinden 5 kilo var üstümde ama doğum önceside kilolu kalmıştım. Bakalım inş. Veririm.

Kızlar kız kardeşimin hamile haberini aldık.ilk bebeği. Sanki aileden biri giti biri geliyor gibi olduk. Herkeste bir duygu karmaşası yaşandı. çok ağladım haberi alınca. Inş.dedim kızı olur, aldığım herşey öylece kaldı çünkü. Belkide onun nasibi olur dedim. Dünden beri ağlıyorum. Yine fenayım....

Kızlar kız kardeşimin hamile haberini aldık.ilk bebeği. Sanki aileden biri giti biri geliyor gibi olduk. Herkeste bir duygu karmaşası yaşandı. çok ağladım haberi alınca. Inş.dedim kızı olur, aldığım herşey öylece kaldı çünkü. Belkide onun nasibi olur dedim. Dünden beri ağlıyorum. Yine fenayım....

ah canım benim üzülme ağlama sen kötü olmuşsundur ama kardeşine belli etmemeye çalış üzülmesin seninde bir kızın olur belki tekrar oda sana dua etsin hamilelerin duası kabul olur derler :)
platese başlamışsın hayırlı olsun bende ebru şallının cd sini almıştım karın bölgesini çalıştıran güzel hareketler var ama dikişlerin iyileşmeden zorlama kendini

canim kiyamam. aldiklarini verme sakla rabbim yine nasip eder kendi kizina giydirirsin.... birini aldiysa birinide yine veren rabbimdir....

aysem sen kaç yasindaydin melekannesiyle benim çok bekleme vaktimiz yok malesef :))

canim 33 yasindayim.. ama burda 40 yasinda arkadasim dogum yapti... yani 43 olan bile var... yasi kafaniza takmayin inanin 45 le bile dogum yapan var...

35 yaşındayım bekleme hamile kalma vs en erken 37 olur..gerçi tam karar vermiş değiliz bebek için ama hevesleniyorum sizi gördükçe

inan bana burda 35 ten sonra bebek yapiyolar... 6 ay bekle sonra allah nasip eder insallah.. kucagimiza bir bebek almadan bu aci cok zor diner.....

Back