Yok, ilk tedaviden kalan donmus embriyolari cozdurup pgt'ye yolladik bebegi kaybedince, 5 embriyonun hepsi kotu kromozom geldi kullanilamadi. Nedenini kimse anlamadi yasim da daha 33tu o tedavide. Bu haberi aldigimda daha atlatamamistm kaybimin uzuntusunu de, ekstra bi şok oldu bana, kendimi perisan ettm butun gece. O gun de regl olmustm. Esim de sen bukdr uzuluyosn denemeyelm ozaman dedi once. Agladm durdm butun gece ama sonra, eger smdi bidaha denemezsek ilerde pisman oluruz diye dusunup hemen ertesi gun apar topar gittik yeni tedaviye basladk o ay. Daha sezeryan surem dolmamisti zaten ama embriyo dondurulcak ztn diye o ay gittm. Bu sefer 2 tane saglikli geldi donduruldu. 2 saglikli olunca sanki icim daha rahat etti belki ondan kafamda saldm bebek isini. subat reglimle aslnda 6 ay surem doluyodu ama ben nisan reglimle gttm. Esim de asi gelicek once asi ol dyip durdu onu da bekledk snr baktk gelecegi yok asinin da, hadi bu ay koyalm tutarsa yaz ortasina kdr en azindan bulantim gecsin dedik nisan reglisyle gittk benm tuttu ben 8 haftalikken de asi geldi
Ben simdi kan sulandirici igne ve coraspin kullaniyorum. Ilkinde 20. Hafta kontrolunde bu sorun gorunmustu, simdi 20de sorun gorunmedi insallah haftaya gidicem yine bi sikinti yoktur. Sikintinin tup bebekle alakasi yok dediler bana. Umarim sizin de ikincisi problemsiz saglikla gelsim