merhaba herkese benim de acım çok taze bugün 15. Gün
6 senelik evliyim 4 aşılama yapıldı tutmadı 2
tüp bebek yapıldı ikincisi tutmuştu oğlum olacaktı herşey yolunda gidiyordu bi gün sabah uyandığımda hareket hissedemedim doktora gittik doktor geldi maalesef kalbi durmuş ölmüş yavrunuz dedi. Eşim de bende oradaki hemşirelerde ağlamaktan öldük doktorum hikayemizi bildiği için o da kahroldu. Normal doğum yapma şansım vardı ama ben hemen sezaryen istedim. Normal olursa sabah a karşı anca doğar dedi sezaryen olursa 10 dk sonra almış oluruz dedi. Sezaryen dedim belki hemen alınırsa kalp masajı falan yapılırsa yaşama şansı olur diye.. hafta sonu ve sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen doktorum hemen çocuk doktoru ve anestezi doktorlarını çağırdı müdahale için bir ekip çağırdı ameliyathaneye. Bu herşry 10 dk içinde oldu bebeğim çıkar çıkmaz o ekibin hepsi uzun süre kalp masajı yaptı ilaçlar yaptı yavruma ama dönmedi
hamilelikte 10 kilo aldım bugün 15. Gün 10 kiloyu da vermişim göbeğim hiç yok karnım dümdüz çok çok zor herşey anlatamam içimdeki duyguları
doktor suyu plesantası falan herşey çok iyiydi dedi ptopsi isterseniz yapılır dedi biz istemedik. Sezaryenden 4 gün sonra genetik testler puhtılaşma testlerini yaptırdık sonuç bekliyoruz. Şimdi tek merak ettiğim şey sezaryen sonrası dikişler için ne kadar beklemek gerekiyor benim içimdeki acıyı tarif edemem belki yeniden hamile kalırsam hafifler çok istiyorum
internette en az 6 ay diyorlar ama 6 ay beklemezsek bişey olur mu acaba çünkü benim tek tüpüm de yok