How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

araştırma hastaneleri ve üniversite hastaneleri yapıyormuş, genetik test ve pıhtılaşma testlerini. ama nasıl bir yol izleyeceğiz bilmiyorum. o hastanelerdeki kadın doğum bölümünden randevu alıp gidince onlar yönlendirir sanırım. ve hamile kalınca da o hastanelerin riskli gebelik bölümleri takip ediyormuş, hem kadın doğumcu hem perinatolog. özel perinatologlarda var bana önerilen ama kime güveneceğimi nereden baslayacagımı bilemiyorum. sen istanbul’da mısın
Yok canım ben Amasyadayım bende direk perinatoloji bölümüne gitmeyi düşünüyordum ama bilemedim bilgilerimizi paylaşalım

Allah sabır versin kızlar. Çok zor bir durum ben de tam 39.haftamda kaybettim bebeğimi üzerinden tam 5 yıl 5 ay geçti. Zamanla acıyla yaşamayı öğreniyorsunuz. Ben sonraki gebeliğimde çok karışık duygular yaşadım hep yüreğim ağzımdaydı. Çok şükür sağlıkla kucağıma aldım şu anda 4 yaşında.ilk doğduğu zamanlar bir yıla kadar da hep bebeğim aklıma geliyordu.ama çocuğum büyüdükçe hayata daha umutlu bakmaya başladım. Güçlü olun ayakta durun. Nasip olmayınca olmuyor. Allahın takdiri deyip kabullenin. En önemlisi kendinizi suçlamayın.siz elinizden geleni yaptınız bilseniz farklı bir yolu vardı hayatta kalması için onu da yapardınız. Takdir buymuş.sabredin sabredin sabredin. Her karanlığın arkasında aydınlık vardır unutmayın. Gece olmadan sabah olmsz. İnş kucağınıza alacağnz büyüteceğiniz evlatlarınız evlatlarımız olur. Ben çok zor hamile kalmıştım. Aşılama bile yapmıştık tutmamıştı tam tüp bebek tedavisine başlayacakken hamilelipimi öğrenmiştim. Ama sonra kaybettim o bebrğimi. Kara kara düşünüyordum nasıl tekrar hamile olurum diye. Ama mucize gibi benim için 3.ayda hamile olduğumu öğrendim. Şimdi 4 yaşında ilk 6 aydan sonra tekrar çocuk istedik. Defalarca tedaviye başlamak istedim ama hep bahane buldum kendime. Geçen farkettm ki ilk gebelik ilk doğum yaşadığım acı beni korkutuyor.ama şöyle düşün demişti doktorum
Sen bir uçağa bindin uçak kaza yaptı. Bundan sonra bindiğin her uçak kaza yapmaz ama çok çok düşük bir ihtimal tekrar etme ihtimali. İşte senin gebelikte riskin her anneyle aynı fazla riskliyim ilkini kaybettim diye düşünme demişti
Allah sabrınızı arttırsın. çocuğunuzun sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah. herkes bu acı geçmiyor diyor ve bu beni daha da çok korkutuyor. unutmak mümkün olsa, unutmak da istemez ki insan ilk gözağrısını, hasretiyle yandığı günahsız yavrusunu. evlat hiçbir seye benzemiyormuş. anneliği böyle öğrendik malesef

Rabbim sabır versin😥 malesef geçmiyor bu aci ama zamanla hafifliyor sadece.. Elinde geldiği kadar boş kalmamaya çalış, burda kaybedip cok hamile kalıp sağlıkla kavuşan var, onlari oku iyi gelir
sizin ne kadar oldu kaybedeli? aslında hepinizi okudum ama kafam cok karısık karıstırıyorum o yüzden

Sezeryan sonrası hamilelikte bebek sezeryan yarasına yerleşebiliyormuş ondan korkuyorum ben
ah nelerden korktuk hep aynı :( dikiş yerine mi yerleşir, sezeryandan sonra tüpler ya da rahim yapışmış mıdır, tekrar hamile kalabilir miyim, ne zaman kalırım.. ben de bebeğimi 20. haftada kalbinin sol tarafı gelişmediği için kaybettim. bir daha hamile kalamam çok zor olacak herşey gibi geliyordu. Doktorlar rastlantısal dese de genlerimizden oluyor belki de diyip burda yumurta sperm donasyonu sayfalarında geziyordum eşimde ya da benim genimizde birşey varsa nasıl donör buluruz diye onu bile araştırdım, evlat edinme prosedürlerini okuyordum. İnsan en kötüsünü düşünüp o evlada kavuşabilmek için en son çareleri bile araştırabiliyor. Sabırlar diliyorum burdaki arkadaşlarım hepimiz aynı yollardan geçtik ben 11 ay sonra ilk denemeyi yapabildim çok şükür hemen nasip oldu bütün melek annelerine de olacak inşallah. Bizleri meleklerimiz koruduğu için kardeşleri o kadar bekletmiyor göreceksiniz. Yeter ki siz toparlanın. Hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşup uzun ömürler boyu sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip olsun

Back