Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Yok canım ben Amasyadayım bende direk perinatoloji bölümüne gitmeyi düşünüyordum ama bilemedim bilgilerimizi paylaşalım

Allah sabrınızı arttırsın. çocuğunuzun sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah. herkes bu acı geçmiyor diyor ve bu beni daha da çok korkutuyor. unutmak mümkün olsa, unutmak da istemez ki insan ilk gözağrısını, hasretiyle yandığı günahsız yavrusunu. evlat hiçbir seye benzemiyormuş. anneliği böyle öğrendik malesef

Rabbim sabır versin malesef geçmiyor bu aci ama zamanla hafifliyor sadece.. Elinde geldiği kadar boş kalmamaya çalış, burda kaybedip cok hamile kalıp sağlıkla kavuşan var, onlari oku iyi gelir
sizin ne kadar oldu kaybedeli? aslında hepinizi okudum ama kafam cok karısık karıstırıyorum o yüzden

Sezeryan sonrası hamilelikte bebek sezeryan yarasına yerleşebiliyormuş ondan korkuyorum ben

Sezeryan sonrası hamilelikte bebek sezeryan yarasına yerleşebiliyormuş ondan korkuyorum ben
ah nelerden korktuk hep aynı dikiş yerine mi yerleşir, sezeryandan sonra tüpler ya da rahim yapışmış mıdır, tekrar hamile kalabilir miyim, ne zaman kalırım.. ben de bebeğimi 20. haftada kalbinin sol tarafı gelişmediği için kaybettim. bir daha hamile kalamam çok zor olacak herşey gibi geliyordu. Doktorlar rastlantısal dese de genlerimizden oluyor belki de diyip burda yumurta sperm donasyonu sayfalarında geziyordum eşimde ya da benim genimizde birşey varsa nasıl donör buluruz diye onu bile araştırdım, evlat edinme prosedürlerini okuyordum. İnsan en kötüsünü düşünüp o evlada kavuşabilmek için en son çareleri bile araştırabiliyor. Sabırlar diliyorum burdaki arkadaşlarım hepimiz aynı yollardan geçtik ben 11 ay sonra ilk denemeyi yapabildim çok şükür hemen nasip oldu bütün melek annelerine de olacak inşallah. Bizleri meleklerimiz koruduğu için kardeşleri o kadar bekletmiyor göreceksiniz. Yeter ki siz toparlanın. Hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşup uzun ömürler boyu sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…