How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Sanki hamile kalsam, sağlıkla doğsa kaybettiğim bebeğime kavuşacağım gibi hissediyorum. Bu hamileliğimi sağlıkla tamamlardam sanki öncekini tamamlamış gibi olacağım. Siz de böyle hissettiniz mi😔

Sanki hamile kalsam, sağlıkla doğsa kaybettiğim bebeğime kavuşacağım gibi hissediyorum. Bu hamileliğimi sağlıkla tamamlardam sanki öncekini tamamlamış gibi olacağım. Siz de böyle hissettiniz mi😔
Merhaba cnm ne kdr oldu senin kaybedeli? Başlarda ben de öyle hissediyordum ama zamanla o his kayboluyor. Hamileyim şuan ve bambaşka bir his bambaşka bir bebek. Ölen bebeğimin yeri bambaşka o mezarlıkta, şanssız bir bebişti. O benim meleğim.. Bu bebeğime ayrı bir sevgim var, annelik çok garipmiş gerçekten. Allah inşallah bu yavruma uzun ömürler verir. Zaten kaybettiğim kızdı benim bu erkek. Allah sabır versin hepimize

Ben hiç öyle hissetmiyorum cnm benim melek kizim İlk gözagrimdi.. Ama şöyle bi korku var benim içimde de aynı şeyleri yaşama korkusu.. Benimde ilk bebeğim kizdi şimdiki erkek

normal kadın doğumcuya gidip genetik test yaptırmak istediğimizi mi soylüyoruz
Benim ileri hafta kaybım 4. Gebeliğimdi. Ben testlerimi zaten 2. Gebeliğimin sonlanmasıyla yaptırmıştım. Doktorum üniversite hastanesinde öğretim üyesiydi aynı zamanda o trombofili paneli diye istemde bulunmuştu.

Merhaba anneler ben de melek annesi oldum artık ilk bebeğim 7 haftalıkken kalbı durmuştu ve kürtajdan 3 ay sonra tekrardan hamıle kaldım oğlum olacaktı 23 gün önce 38 haftalıkken oğlumu karnımda kalbı durmuş oğlumun 😔 sezeryan oldum ve doktorumun dediğine göre bebeğim cok saglıklıymış ne kordon dolanması ne kaka yapması ne başka bir şey doktorum dogal ölüm dedi genetık test istedi bu süreçte naptınız anneler tekrardan ne zaman hamile kaldınız bir daha aynısını yaşadınız mı 😔
benimde 28 gün oldu 38 haftalıkken kalbi durdu, hiç bir seyi yok dediler. cok zor cok

Aynı şeyi hissettim gerçekten olaydan sonraki ilk 3 ay böyle hissettim sanki bir sihirli değnekle tekrar hamile kalacam sanıyordum onun boşluğu karnımdaki ve hiç evime getirmediğim halde evdeki boşluğu anlatamam yaşamdaki telaşem bitmiş gibiydim 6 ay oldu hala evdeki o büyük boşluğu dolmuyo çok şükür bir oğlum var çok bekledik oğlumla onun da hayalleri yarım kaldı benimde eşime hiç gelmiyorum bile adam bizi üzmemek için normalde kızacağı şeylere bile kızmıyor beni Buda çok üzüyor hala fabrika ayarlarımıza dönemedik ama Allah büyük hepimize bol bol sabır versin atlatacaz gelecekse nir bebek o başka bir bebek olacak hayırlı sağlıklı sıhhatli nasip ederse gelsin kolumuz kucağımız boş kalmadan büyütüp okutup evlendirelim torunlarımızı görelim inşallah (eksik dilek dilemeyin başıma geldi ondan biliyom)

Genetik merkezine baktirmistik sizinde mi sebep bulunamadı ben simdi 28 haftalik hamileyim ama dediginiz givi korku hic gitmiyor
28 gün önce 38 haftalıktı kalbi durdu, sebep bulamadıklarını soylediler. olaydan iki gün önce doktordaydım agrım vardı, doktor alıstırma sancısı dedi ve beni hiç nst ye bağlamadı. bebek 52 cm 3.200 kg dı. doğum sancısıydı belkide. gitti yavrum ihmalden gitti belki de.

28 gün önce 38 haftalıktı kalbi durdu, sebep bulamadıklarını soylediler. olaydan iki gün önce doktordaydım agrım vardı, doktor alıstırma sancısı dedi ve beni hiç nst ye bağlamadı. bebek 52 cm 3.200 kg dı. doğum sancısıydı belkide. gitti yavrum ihmalden gitti belki de.
Bende 37 de kaybettim canim acını cok iyi anliyorum henüz cok yenisin benimde sebep bulamadilar nasip kısmet dedi doktor😔

Bende 37 de kaybettim canim acını cok iyi anliyorum henüz cok yenisin benimde sebep bulamadilar nasip kısmet dedi doktor😔
Benim doktorumda takdiri ilahi demişti 100 de yüz ihmal olmasa kendileri de neden olduğunu araştırmak istemezlermi aman üstü kapansın diye uğraştı benim doktorum otopsiye göndermemek için en zor anımda karar vermemi bekledi benden en duygusal anımda oysaki otopsi bizim gibi büyük bebeklerde sadece kordondan örnek alınarak yapılıyormuş neyse Allah büyük hamile kalan anne adaylarına sağlıklı doğumlar nasip etsin rabbim dualarım sizinle hayırlısıyla alın kucağınıza her biriniz inşallah 🙏🏻

Üzme kendini diycem üzmeden duramazsın acını içine atma yasını yaşa ama kendini de hırpalama seni dinlemeyen insana anlatma seni anlayacak kişiler bu olayı yaşayan kişiler ben herzaman destek olmaya hazırım süreç kolay olmadı ama toparlanmak zorundaydım hala bak 6 ay geçti unutamıyorum ama zaman hafifletiyor inan yer değişikliği çok iyi geliyor suçlu arıyorsun şimdi bak kimse suçlu değil hele sen hiç değilsin aklından geçen herşeyi noktası virgülüne tahmin edebiliyorum duaya sığın inan ben dualarla ayakta kaldım komik gelecek ama instegramı hergün karışma ilk çıkacak dua benim duam diye açtım ve karışma çıkan ilk duayı hergün okudum içim rahatlıyordu inan be burda hergün birilerinin hayat hikayesini okumaya başladım oda iyi geldi birde bu topiği baştan sona sohbetlerini okumaya başladım sanki kitap okur gibi çok iyi geldi halada devam ediyorum her gün yeni birileri katılmış ne acı önceden sadece ben kendim sanırdım bunu yaşayan ama değilmişim hep dua ederdim inşallah son olurum diye olmuyorum rabbim hepimizi iyi insan iyi doktorlarla karşılaştırsın hayırlı evlatlar nasip etsin instegramda çıkan ayetler den biri de şuydu “Vakti geldiğinde rabbin gönlündekini verecek “hala daha çıkar ben çok inanıyorum sende inancını kaybetme olanda bir olmayanda bin hayır ara demiş 🤲🤲🤲

Eylülde kaybettim haziranda hamile olduğumu öğrendim cok şükür
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin uzun ömürlü olsun Allah’a kul vatana millete hayırlı olsun güzel günlerini görmek nasip etsin.Doktor kontrolündemi hamile kaldın yoksa kendi kararınlamı bu benim için önemli çünkü bende düşünüyorum ama dikişlerden korkuyorum

Benim doktorumda takdiri ilahi demişti 100 de yüz ihmal olmasa kendileri de neden olduğunu araştırmak istemezlermi aman üstü kapansın diye uğraştı benim doktorum otopsiye göndermemek için en zor anımda karar vermemi bekledi benden en duygusal anımda oysaki otopsi bizim gibi büyük bebeklerde sadece kordondan örnek alınarak yapılıyormuş neyse Allah büyük hamile kalan anne adaylarına sağlıklı doğumlar nasip etsin rabbim dualarım sizinle hayırlısıyla alın kucağınıza her biriniz inşallah 🙏🏻
Bana da bebegin organlarına bakilacak ama genelde sonucta birşey cikmiyor falan diye psikolojik baski yaptilar anneler olarak da istemiyoruz tabi dokunmalarini biliyorlar Rabbim cennette kavustursun bizleri

Bana da bebegin organlarına bakilacak ama genelde sonucta birşey cikmiyor falan diye psikolojik baski yaptilar anneler olarak da istemiyoruz tabi dokunmalarini biliyorlar Rabbim cennette kavustursun bizleri
Tabiki bizler duygusalız hala daha sorsan istemem ama şöyle olması daha doğru değilmi “otopsiye gönderelim ilerde bebek düşünürsen sana ışık olur zaten kordondan alınan kanla öğreniliyor “böyle dense bile göndertmeyiz ama baskı şeklinde olunca insanın kafası karışıyor niye bu psikolojik baskıyı uyguluyorsun ki demi doktor yön göstermeli birde ben 13 yıl oldu ilk doğumum sezeryan normal doğum yapabilirdim yaşım gelmiş 38 e niye sezeryana alıyor normal doğuma alsana yok psikolojimi düşünmüş müş böyle daha kötü oldum şimdi istemeye korkuyorum dikişlerden normal olsa bir derece en azından korkmam ama sezeryan başka aman velhasıl Allah büyük göndermezdim ama eşime ve bana en duygusal anımımızda yaptı konuşmayı bana ihmali ortadan kaldırmak gibi geldi ihmali düşündüren en büyük sebeplerden biride bu

Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin uzun ömürlü olsun Allah’a kul vatana millete hayırlı olsun güzel günlerini görmek nasip etsin.Doktor kontrolündemi hamile kaldın yoksa kendi kararınlamı bu benim için önemli çünkü bende düşünüyorum ama dikişlerden korkuyorum
Amin insallah amin darısı tüm isteyen özellikle melek annelerinin başına.. Doktorum korunma vermedi bana, 20 haftadan küçük olduğu için kurtaj şeklinde oldu. Bi kac takviye yle kaldım hamile cok şükür

Back