- 19 Mayıs 2020
- 248
- 237
- 33
- 31
Benim tam netleşsin inşallah bütün duygularımı yazmak için sabırısızım zaten, buradan sayfalarca okuyup günlerce teselli buldum, ne günlerdi... Bende netleşince yazacağım ki okuyan birisine ilaç olur belki.
Eve kucağı boş dönmek ne demek cok iyi biliyorum. Ama yinede sizi anlayamam sizin acınız benimkindende cok büyük kucaginiza alip emzirip kaybetmek benim yasadigimdan cok cok daha zor. Ama rabbim ne buyuruyo her zorlugun arkasinda bir kolaylik vardır. Doguma günler kala şeytan bana onuda kaybedeceksin diye devamli fisildayip yüreğimi yakmaya çalışırken hep o ayeti tekrar ettim. Fe inne meal usri yüsraa. Inne meal usri yüsraa. Nasil ferahlatti yüreğimi anlatamam. Korkum gecti onu okudukca rabbime teslim oldum bu evladimi alsada en azından abisinin yanina gider birlikte olurlar bana sadece ölümü beklemek düşer diye düşündüm. Ama hamd olsun rabbim umduklarimiza nail etti bizi. Ve sizleride edecek inanıyorum. Sadece bu acıları yaşarken bi tarafimiz hep bahar bahce olmaya elverişli olsun. Korku umudumuzu yok etmesinGulu kokla Tıpkı o şarkı gibi gercekten bir yanın siyahtanda karayken bir yanı umutla dolmus bembeyaz sayfa..Ne zaman diner bu acı bir tek ona kavuşunca..Evet doğuma giderken bile inanamıcam o cantayı hazırlamak bana mutluluk vermıcek ki ben boş pusetini onu koyamadan getırmıs bi anne olarak kucagıma almıs emzırmıs koklamıs bı anne olarak hiç inanamıcam ona kavustum bitti dıyemıcem hep korku olucak nasıl başa cıkıcam bılmıyorum bu korkularla ama üstüne gitmek geri durmaktan daha iyi biliyorum..Yoğun bakıma sıkıntılı bi durum olmadıgı sürece vermıcem versemde o ameliyatlı halımle yanı basında durcam hıc ayrılmıcam..Sımsıkı sarıl yavruna melek yavrunun biricik kardesıne rabbim ona çok uzun ömürler versin hayırlı bir evlat olsun size bağıslasın annesi
Duana cook amiiiin. Inanin sizde benim dualarimdasiniz hep evladima her baktığımda yüreği yanan annelere dua ediyorum.Gulu kokla Tıpkı o şarkı gibi gercekten bir yanın siyahtanda karayken bir yanı umutla dolmus bembeyaz sayfa..Ne zaman diner bu acı bir tek ona kavuşunca..Evet doğuma giderken bile inanamıcam o cantayı hazırlamak bana mutluluk vermıcek ki ben boş pusetini onu koyamadan getırmıs bi anne olarak kucagıma almıs emzırmıs koklamıs bı anne olarak hiç inanamıcam ona kavustum bitti dıyemıcem hep korku olucak nasıl başa cıkıcam bılmıyorum bu korkularla ama üstüne gitmek geri durmaktan daha iyi biliyorum..Yoğun bakıma sıkıntılı bi durum olmadıgı sürece vermıcem versemde o ameliyatlı halımle yanı basında durcam hıc ayrılmıcam..Sımsıkı sarıl yavruna melek yavrunun biricik kardesıne rabbim ona çok uzun ömürler versin hayırlı bir evlat olsun size bağıslasın annesi
Amin rabbim sizlerdende razi olsun. Bende bebegimi kaybettigim zamanlarda sessizce girip bun sayfalari okudum dediğiniz gibi hem tek olmadigimi hemde bi bebek sahibi olabileceğimi görüp umutlandım. Iyiki müslümanız ki bu tevekkukleri yapabiliyoruz.Güzel melek annesi iyiki yazdin Allah razı olsun evladına sana sağlık sıhhat hayrlı ömürler versin..
Bizler buraya yeniden anne olmuş melek anneleri yazınca çok mutlu oluyoruz ümidimiz artıyor tek bizim başımızda değil yalnız değiliz diye teselli ediyoruz kendimizi bu bile o kadar iyi geliyorki...bizler hep aynı aciyi yaşadık yaşıyoruz tabi zaman ilaç oldu mu elbette ilk zamanlar ki halimi düşündükçe kendime açıyorum ne zor günlerdi ama Nisan'da bir sene olacak bebeğimi kaybedeli artık tamamen kabullendim sinir krizlerim geçti sayılır yüreğimde bir ferahlık var hakkımda bunun hayrlı olacağını kabullendim benim için en önemlisi buydu zaten bu sayfada bizlere iyi geldi şimdi aramızda tekrar anne olanlar var olacaklar var mutlu oluyoruz seviniyoruz onları gördükçe umut doluyoruz Rabbim kimseye kaldiramiyacgi yük vermiyor evet bizleri evlatlarımızı o kadar sevmişki demekki bizi sabredersek cennetle müjdelemis hep bu açıdan düşünüyorum çok şükür elhamdullih iyiki inancliyiz yoksa halimiz ne olurdu bilmiyorum...
Rabbim en hayırlı vakitte sizede cok sağlıklı bi hamilelik ve evlat nasip etsinKızlar sayfaya ilk üye olduğum zamanlardaki arkadaşlar vardı( ben üye olalı çok oldu 10 ay olmuştur,) konuştuğumuz şimdi baktım çoğu yeniden hamile çok sevindim keşke onlardanda yazan olsa ne durumdalar iyilermi neler hissediyolar :)
Galiba bı ben kalmisim eskilerden inşallah Rabbim banada nasip eder dualarınızı beklerim
Keske yazsa herkes bize de umut olsa.Kızlar sayfaya ilk üye olduğum zamanlardaki arkadaşlar vardı( ben üye olalı çok oldu 10 ay olmuştur,) konuştuğumuz şimdi baktım çoğu yeniden hamile çok sevindim keşke onlardanda yazan olsa ne durumdalar iyilermi neler hissediyolar :)
Galiba bı ben kalmisim eskilerden inşallah Rabbim banada nasip eder dualarınızı beklerim
Sendende canim. Insaallah o bekleyişin içindeyken okuyup sagsalim kucağına aldigin haberinide burdan okuruz en kısa zamandaGulu kokla Allah razı olsun canım senden
Amin canım inşallahRabbim en hayırlı vakitte sizede cok sağlıklı bi hamilelik ve evlat nasip etsin
stres yapsanda yapmasanda nasibinde varsa olacak. plan yapmakla olmuyor malesef ... kendini biraz rahat bırak ve inan. en kısa zamanda güzel haberler alırsın inşallahKızlar ben 11 ay oldu kızımı kaybedeli.Maalesef 5.denememiz de sonuçsuz kaldı.Doktora gideceğim bu ay. Elimdeki çocuğu toprağa gömdük.Şimdi hamile kalamıyorum.Stres yapma diyorlar kolay mı bizim durumumuz normal değil ki.
İnşstres yapsanda yapmasanda nasibinde varsa olacak. plan yapmakla olmuyor malesef ... kendini biraz rahat bırak ve inan. en kısa zamanda güzel haberler alırsın inşallah
Ah canım ah güzel melek annem,çok duygulandım yaşadıklarım gözümün önünden şerit gibi geçti..Bugün oğlumun yıldönümü bir sene oldu koca bir sene...neler aldı götürdü bu bı sene benden...
İnsanın evladının ölüm yıldönümü ile doğum günü aynı gün olunca normal dusunemiyor galiba.Nasil olur bir insan aynı gün hem doğar hem nasıl ölür?hiç aklıma gelmezdi kaderin bana bunu acı bı şekilde ogretecegi..öğrendim oğlum ölümün bize bu kadar yakın olduğunu öğrendim acı ama gerçek olduğunu yüregı yaktığını öğrendim..
Sen gittiğinden beri annem eskisi gibi değil eski gülüşleri yok hep biseyler eksik yüzünde kalbinde ruhunda bedeninde..sen gideli eskisi gibi tadı yok bazı şeylerin herşeyi bütün hayalleri senin üzerine kurmusum ben meğer...nereden bilebilirdim ki oğlum kavuşamadan ayrılacağım senden..o minik kıyafetlerini üzerinde görmeyi hayal ede ede yıkadım utuledim dolabına yerleştirdim bu kadar mı tatlı olur Allah'ım bı kıyafet dedim oğlum içine girince nasıl da yakışacak bunlara dedim...ama olmadı sen gittin oğlum...
Boynumuz bükük kaldı hayallerimiz yarım...
Biliyorum cennettesin en güzel yerdesin en güzele emanetsin ama işte annen seni çok ozledi kuzum...keşke bı kere gorebilseydim yüzünü keşke bı kere öpüp koklayabilseydim bakabilseydim o melek yüzüne...yapamadım istemedim ama çok pişmanım oğlum beni affet...o kadar güçlü olamadigim için beni affett...
Babanın haykırışları gitmiyor kulağımdan gitmiyor o aglayislari babanneni arayıp anne benim oğlum ölmüş deyip haykirmasi gitmiyor kulağımdan oğlum...baban o soğuk bedenini nasıl aldida mezara koydu oğlum elinde bı saatlik yolda nasıl götürdü seni nasıl dokundu nasıl dayandı...ben bunları dusune düşüne yoruldum oğlum...
Cennetten bana gülümsüyorsun bunları dusunme annecim ben çok iyiyim diyorsun biliyorum...anne yüreği oğlum işte kor gibi yanıyor..
Tesellisi yokmuş yavrum bunun teselli etmiyor hicbisey beni...seni rüyamda görürsem belki bı nebze iyi oluyorum ruyalarima gel orda seveyim orda kokluyayim ciğerimin köşesi...
Seni çok seviyorum...
Yüreği yaralı sana hasret Annen...
Cok zor bi aci cnm.. Ne guzel demişsin her anımizda bi burukluk var hic tam mutlu olamıyoruz kiBugün oğlumun yıldönümü bir sene oldu koca bir sene...neler aldı götürdü bu bı sene benden...
İnsanın evladının ölüm yıldönümü ile doğum günü aynı gün olunca normal dusunemiyor galiba.Nasil olur bir insan aynı gün hem doğar hem nasıl ölür?hiç aklıma gelmezdi kaderin bana bunu acı bı şekilde ogretecegi..öğrendim oğlum ölümün bize bu kadar yakın olduğunu öğrendim acı ama gerçek olduğunu yüregı yaktığını öğrendim..
Sen gittiğinden beri annem eskisi gibi değil eski gülüşleri yok hep biseyler eksik yüzünde kalbinde ruhunda bedeninde..sen gideli eskisi gibi tadı yok bazı şeylerin herşeyi bütün hayalleri senin üzerine kurmusum ben meğer...nereden bilebilirdim ki oğlum kavuşamadan ayrılacağım senden..o minik kıyafetlerini üzerinde görmeyi hayal ede ede yıkadım utuledim dolabına yerleştirdim bu kadar mı tatlı olur Allah'ım bı kıyafet dedim oğlum içine girince nasıl da yakışacak bunlara dedim...ama olmadı sen gittin oğlum...
Boynumuz bükük kaldı hayallerimiz yarım...
Biliyorum cennettesin en güzel yerdesin en güzele emanetsin ama işte annen seni çok ozledi kuzum...keşke bı kere gorebilseydim yüzünü keşke bı kere öpüp koklayabilseydim bakabilseydim o melek yüzüne...yapamadım istemedim ama çok pişmanım oğlum beni affet...o kadar güçlü olamadigim için beni affett...
Babanın haykırışları gitmiyor kulağımdan gitmiyor o aglayislari babanneni arayıp anne benim oğlum ölmüş deyip haykirmasi gitmiyor kulağımdan oğlum...baban o soğuk bedenini nasıl aldida mezara koydu oğlum elinde bı saatlik yolda nasıl götürdü seni nasıl dokundu nasıl dayandı...ben bunları dusune düşüne yoruldum oğlum...
Cennetten bana gülümsüyorsun bunları dusunme annecim ben çok iyiyim diyorsun biliyorum...anne yüreği oğlum işte kor gibi yanıyor..
Tesellisi yokmuş yavrum bunun teselli etmiyor hicbisey beni...seni rüyamda görürsem belki bı nebze iyi oluyorum ruyalarima gel orda seveyim orda kokluyayim ciğerimin köşesi...
Seni çok seviyorum...
Yüreği yaralı sana hasret Annen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?