• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

"Ahmetinannesi011 Canımm güzel kalpli melek annesi🥺 Dik dur bugun daha da dik dur olur mu çok zor çok zor biliyorum kalbım sızladı ağlayarak okudum.. Ama bızım bu dünyada sunamayacıgımız güzellikleri rabbım sımdı cennetinde sunuyor yavrularımıza sabretcez arkadasım ebedıyette hep bugunü onlarla sonsuza kadar gecırmek ıcın sabretcez.Bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine rabbim biz melek annelerine yavrularımızın kardeslerini nasip etsin kucaklarımızı boş bırakmasın bizi ayağa kaldırıcak teselli bulucağımız sağlıklı bir evlat nasip etsin🤲🏻

16 Şubat'ta 33+1 de oğlumun kalbi durdu, sezaryenle alındı. Hiç bir sorun yoktu 5 gün öncesinde doktora gitmistim. İlk defa o zaman gördüm yüzünü.. Bir kızım var çok heyecanlıydi kardeşi olacağı için. Ona her gün günaydın der, karnimda onunla konuşur. Ona mektuplar yazardı. Bir mektubunda " Seni çok seveceğim kardeşim" demisti... Rabbim nasip etmedi.. Bugün 2 ay oldu onu kaybedeli.. Hayalimiz bugünlerde onu kucağımıza alıp sevmekti.. ama olmadı... Rabbim kızıma sağlıklı, hayırlı bir kardeş nasip etsin diye dua ediyorum.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun dün benim için çok zor bı gündü ama bugün daha iyiyim elhamdülillah dualarınız için sağolun İnşallah en yakın hayrlı vakitte kardeş haberi verebilirim size bizde çok istiyoruz Rabbim neylerse güzel eyler herşey Rabbimin takdirinde olan bişey biz sadece dua edebiliyoruz..umarım birgün herşey çok güzel olur🙏

16 Şubat'ta 33+1 de oğlumun kalbi durdu, sezaryenle alındı. Hiç bir sorun yoktu 5 gün öncesinde doktora gitmistim. İlk defa o zaman gördüm yüzünü.. Bir kızım var çok heyecanlıydi kardeşi olacağı için. Ona her gün günaydın der, karnimda onunla konuşur. Ona mektuplar yazardı. Bir mektubunda " Seni çok seveceğim kardeşim" demisti... Rabbim nasip etmedi.. Bugün 2 ay oldu onu kaybedeli.. Hayalimiz bugünlerde onu kucağımıza alıp sevmekti.. ama olmadı... Rabbim kızıma sağlıklı, hayırlı bir kardeş nasip etsin diye dua ediyorum.
Başınız sağolsun,Rabbim sabrlar versin açınız çok taze inşallah çabuk toparlanabilirsiniz hepimiz aynı durumları malesef yasadik ve bı şekilde hayatta kalmaya kaldgmz yerden devam etmeye calisiyoruz sizi çok iyi anlıyorum yaraniz çok derin ve acı hele o ilk aylar...Nasıl geçti bizlere sorun..buralarda yanimza yoldaş derrttas aradık birbrmze ilaç olduk inşallah sizde kendnzi yanlız hissetmeyin hepimiz aynısıni yaşadık Rabbim bidaha yaşatmasın en hayrlı vakitte kardeşlerini gondrsin Allah'a emanet olun🙏

Basin sagolsun cennet annesi.. Cok zordur ilk günler cok zor 😥rabbim sabır versin ins.. O suan cok iyi cennette seni bekliyor tek tesellimiz bu değil mi zaten bi gun kavusucaz.. Hamileliginde vitamin ek ilaçlar kullandin mi?

Basin sagolsun cennet annesi.. Cok zordur ilk günler cok zor 😥rabbim sabır versin ins.. O suan cok iyi cennette seni bekliyor tek tesellimiz bu değil mi zaten bi gun kavusucaz.. Hamileliginde vitamin ek ilaçlar kullandin mi?
Allah razı olsun tek tesellim o zaten.. Doktorum İmom omega ve feramat yazmıştı. Düzenli kullaniyordum.

Başınız sağolsun,Rabbim sabrlar versin açınız çok taze inşallah çabuk toparlanabilirsiniz hepimiz aynı durumları malesef yasadik ve bı şekilde hayatta kalmaya kaldgmz yerden devam etmeye calisiyoruz sizi çok iyi anlıyorum yaraniz çok derin ve acı hele o ilk aylar...Nasıl geçti bizlere sorun..buralarda yanimza yoldaş derrttas aradık birbrmze ilaç olduk inşallah sizde kendnzi yanlız hissetmeyin hepimiz aynısıni yaşadık Rabbim bidaha yaşatmasın en hayrlı vakitte kardeşlerini gondrsin Allah'a emanet olun🙏
Amin inşallah 🌹

Allah sabır versin. Benim de bir kuzum var çok şükür. Ben de 4 martta erken doğumla bebeğimi kaybettim. Bana doktor en az 6 ay bekleyin dedi. Size ay söyledi mi?

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun dün benim için çok zor bı gündü ama bugün daha iyiyim elhamdülillah dualarınız için sağolun İnşallah en yakın hayrlı vakitte kardeş haberi verebilirim size bizde çok istiyoruz Rabbim neylerse güzel eyler herşey Rabbimin takdirinde olan bişey biz sadece dua edebiliyoruz..umarım birgün herşey çok güzel olur🙏
Ben de bakamadım melek kuzularımın yüzüne...
Pişmanım çok sarılıp opmedigim icin.
1 ay oldu icim cayır cayır yanıyor bu nasıl acı böyle

Ben de bakamadım melek kuzularımın yüzüne...
Pişmanım çok sarılıp opmedigim icin.
1 ay oldu icim cayır cayır yanıyor bu nasıl acı böyle
Malesef geçmiyor sadece bu acıyla yaşamayı öğreniyoruz.. Benim 7 ay oldu kizim gideli hala agliyorum😥

Başınız sağolsun genel olarak en az 6 ay yeterli diyolar benim doktorum bir sene dedi
Tekrar olmasından korkuyorum zaten. Plasenta ayrılmasıydı, ölümden döndüm. Bilmiyorum belki dört ay sonra fikrim değişir mi. Şu an evlatlık edinmeyi düşünüyorum ama ona da yapabilir miyiz bilmiyorum

Tekrar olmasından korkuyorum zaten. Plasenta ayrılmasıydı, ölümden döndüm. Bilmiyorum belki dört ay sonra fikrim değişir mi. Şu an evlatlık edinmeyi düşünüyorum ama ona da yapabilir miyiz bilmiyorum
Bende de önceden sezaryen olmadigim halde aşağı yerleşmişti.total previa idi. Tekrarlar mi acaba bem de çok korkuyorum.ben de ölümden döndüm çok zordu ameliyat çok kan kaybettim

Bende de önceden sezaryen olmadigim halde aşağı yerleşmişti.total previa idi. Tekrarlar mi acaba bem de çok korkuyorum.ben de ölümden döndüm çok zordu ameliyat çok kan kaybettim
İnşallah hiçbir şey olmaz, rüya gibi güzel bir hamilelik geçirirsiniz 🤲 Benim tüp bebekti. 200’den fazla iğne vuruldum, sabrettim kavuşacağız diye. Hiçbir sorun yokken plasenta ve damarlar parçalanmış 😔 6 saat yaşadı yavrum melek oldu. Ameliyat iki saat sürdü, içeride organlarım birbirine yapışmış, onları açtılar. Yani benim için tekrar düşünmek hayati tehlike. Plasenta ayrılması sonraki gebelikte tekrarlayabilirmiş. Ama bildiğim kadarıyla sizin aynı olma ihtimali çok düşük. Allah sağlıkla yine nasip etsin inşallah 🤲

Keşke bebeği ölen annelere insanlar daha ince dusunup davransalar mesela napıyosun diye sordugunda bebegimi emziriyorum demeseler sütlerinin azlığını çokluğunu anlatmasalar uyku düzeninden bahsetmeseler ek gıdasını en ince detayına kadar izah etmeseler ne gerek varki bunlara karşındaki insan kanadı kırık bı kus zaten senin o bahsettigin güzel seylerden mahrum kalmış içinde kalmış yaşamamış ne diye yarasına tuş basarsinki ne diye acimasicza düşüncesizce davranırsinki napıyosun sorusuna ev işi yapiyorum diyemiyomusun veya sutunun bereketini bebeği olan başka bir arkadaşına anlatamiyomusun ek gidasindan banane ne yapiyimmki ben bu bilgilerle içimde kalmis bir sızı bunlar benim hiç mi Allahtan korkmuyousun azcik düşünceler bebeğini kaybetti fazla bahsetmiyim dieyebilrler ama çok zor böyle düşünen ne komşu ne arkadaş var hepsi aynı herkes cahil geçinip yarani desiyor havanı atiyolar napiyolar anlamadimki Allah herkesin kalbine göre versin kimiside gerçekten çok ince davraniyor Allah onlardan razı olsun Rabbim biz melek annelerini iyi insanlarla karşılaştırsın diğer türlüsü çok zor

Ahmetinannesi011 öyle zor ki bu düşüncesiz insanların bulunduğu bir ortamda bu acımızı yaşamak öyle taze tutuyorlarki sağolsunlar sabrım öyle zorlanıyor ki yeri gelıyor dığer ınsanlar değil ablam bile anlamıyor benı daha geçen atmıs oğlu için bu sene doğum günü konsepti şöyle yapıcam şunları aldım ıkı yaşına giricek bende tam atmadan evvel kızımın mezarından cıkmıstım mesajı gorunce yıkıldım ya dıyorum hayat ne acımasızsın bir benım halıme bak bir ablamın hayallerine ne ettim ben bunları yaşıcak dıyemeden edemıyorum çok zorlanıyorum böyle ınsanlardan öyle soğudum uzaklastım ki çünkü biliyorım bırsey olucak konu acılcak canımı yakıcaklar bu acıyla yaşamak çok zor..

Ahmetinannesi011 öyle zor ki bu düşüncesiz insanların bulunduğu bir ortamda bu acımızı yaşamak öyle taze tutuyorlarki sağolsunlar sabrım öyle zorlanıyor ki yeri gelıyor dığer ınsanlar değil ablam bile anlamıyor benı daha geçen atmıs oğlu için bu sene doğum günü konsepti şöyle yapıcam şunları aldım ıkı yaşına giricek bende tam atmadan evvel kızımın mezarından cıkmıstım mesajı gorunce yıkıldım ya dıyorum hayat ne acımasızsın bir benım halıme bak bir ablamın hayallerine ne ettim ben bunları yaşıcak dıyemeden edemıyorum çok zorlanıyorum böyle ınsanlardan öyle soğudum uzaklastım ki çünkü biliyorım bırsey olucak konu acılcak canımı yakıcaklar bu acıyla yaşamak çok zor..
Hani bı taraftan diyorum tabiki insanlar bizim bebeklerimiz oldu diye sevinçlerini yasamaiyacaklarmi tabi ki yaşıyacaklar ama daha samimi olduğumuz insanlar bence daha dikkat etmeli diye düşünüyorum mesela benim bı arkadaşım var evlerimiz yakın oğlumla hemen hemen aynılardi kız sürekli yanımda çocuğunu şap şup opuyo bağrına basiyo anneden diye diye seviyor bak anlıyorum hepimiz cocugumuzu böyle sevicez zaten ben sevmeyin demiyorum ama ben gidince yapsan mesela o sevgi gösterisini hani daha iyi olmazmi bunaliyorum böyle şeyleri görünce sanki böyle göze sokar gibi karşıdaki ne yaşamış hiç kimsenin umru değil ne biliyim ben mi çok hassaslstim insanlar mı çok anlayissiz bilemedim...

Ahmetinannesi011 Tabi ki bizimde olsa severdık oyle ama biz acısı olanın yanında yapmazdık o yuzden ben boyle ınsanlara kin beslıyorum ıster ıstemez kalbi güzel olan incitemez düşünür hassas yaklasır..Komsumun kızı benle dogum yaptı baska sehırde yasıyordu vermıs kızını komsuma o bakıyor kızıda calısıyor kılometrelerce uzak sırf calısmak ıcın durumlarıda iyi halbuki o bebek daha miniciık sen nasıl bırakırsın nasıl kokusundan ayrı kalırsın yani goruyorum aklım ermıyor nasıl ayrı durabılıyor sonra kendıme bakıyorum ben kıvranıyorum yoklugunda o varlıgında görmemeye razı komsu teyzede gel hıc gelmıyorsun der gorunce benı ben gelirmıyım hic kızım gelır aklıma sesını duyuyorum eve kadar gelıyor kahroluyorum o yuzden sende o arkadasınla karsılasmamaya calıs canım gercekten cok zor tam bu kadar olucaktı demek

Ahmetinannesi011 Tabi ki bizimde olsa severdık oyle ama biz acısı olanın yanında yapmazdık o yuzden ben boyle ınsanlara kin beslıyorum ıster ıstemez kalbi güzel olan incitemez düşünür hassas yaklasır..Komsumun kızı benle dogum yaptı baska sehırde yasıyordu vermıs kızını komsuma o bakıyor kızıda calısıyor kılometrelerce uzak sırf calısmak ıcın durumlarıda iyi halbuki o bebek daha miniciık sen nasıl bırakırsın nasıl kokusundan ayrı kalırsın yani goruyorum aklım ermıyor nasıl ayrı durabılıyor sonra kendıme bakıyorum ben kıvranıyorum yoklugunda o varlıgında görmemeye razı komsu teyzede gel hıc gelmıyorsun der gorunce benı ben gelirmıyım hic kızım gelır aklıma sesını duyuyorum eve kadar gelıyor kahroluyorum o yuzden sende o arkadasınla karsılasmamaya calıs canım gercekten cok zor tam bu kadar olucaktı demek
Hep aynı şeyler canım...
Ben evliliğimin ilk bir yılını bebek bebek diye geçirdim çok fazla istiyordum takıntı haline getirmiştim neyse bı sene geçti yok bı buçuk sene geçti yok doktora gidiyorum net bişey demiyolar birsuru vitamin yazıp gönderiyorlar en son bı doktor rahim filmi ve sperm testi istedi rahim filmini çektirmedim ama sperm testini yaptırdık doktor ileri hızlı hareketin sınırda olduğunu diger değerlerin iyi olduğunu söyledi endişe edilecek bi durum yok vitaminleri Kullanin dedi eşim bı kaç kez kullandı bıraktı istikrarsız ilaç konusunda bizim bebegimiz olacak sen kafanı yorma diye beni motive ediyordu hep daha sonra ikinci senemiz evlilik yıldönümüz geldi bebek yok en son ümidimi kestim çünkü bı doktor iki yıl deneyin olmasa çaresine bakarız demişti eşimde sürekli ikinci yılımızda kesin olacak ben eminim diyodu ve artık kafamdan attım tedavi için doktor arıyordum Ekim için randevu almak istedim eşim izin vermedi bekle bu ay olmasa öyle gideriz söz dedi dediği gibide oldu eylulde hamile olduğumu ogrendik o nasıl bı sevincdir bı taraftan da suna seviniyoruz tedavi ile ugrasqmayacaktik kendiliğinden olmuştu nasıl güzel bı mucizeydi çok sevincliydik ama işte sevincimiz 8 ay sürdü..o hevesle bekledgmz bebegimmz melek oldu...
Ve aradan koca bir sene geçti biz şimdi yine aynı yola girdik yine yeni umutlar yine olacakmi olmayackmi soruları yine bı tedirginlik...ister istemez iki sene olmayınca yine mi olamaycak acaba diyoruz caktirmiyoruz ama biliyorum ikimizdede bu var..bu ay umutluydum biraz ama az önce adet oldum malesef galiba biseyi çok istemekle olmuyor hiç düşünmemek en iyisi o bahsettiğim insanlqrla da mecbur bı şekilde karsilasip görüsuyorum onunla karışma bununla karışma çok asosyal bişey oldum onun bebeği var bu hamile derken etrafımda kimse kalmıyor işin acı kısmı kimsede seni anlamıyor ben çocuğum olmuyor yok moduna girmiştim ama oldu Rabbim verdi tekrar aldı şimdi yine istiyorum Rabbimden verirse güzel olur vermesse de kader kısmet tedavi gerekirse onuda yaparız bı müddet kafamdan silmeye çalışacağım inşallah sizlerde en kısa vakitte bebeklerinize kavuşursunuz dilerim bu acıyı bidaha yaşamayız

Back