- 19 Ekim 2020
- 128
- 84
- 13
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cnm büyüse de zaten yine de kendim denerdim sonuçta şuan rahim daha açık hamile kalmak icin. Doktorum 3 5 ay dene olmazsa gel bakarız dedi. Suan impryl kullaniyorum soğan kürü de yaptım vesile olur ins..burcusami İnşallah tez vakıtte gelır meleğinin kardesı canım doktor kontrolunde olmaya calıs zararı olmasın allah korusun
Ins cnm bakakim 3. Ayimiz..Aynen canım düşükten sonra hemen kalınabılıyor dıye duymustum bende inşallah canım hayırlı güzel haberlerini beklıyoruz
merhaba , bende 32 de kaybettim yeni bir gebelikte normal kadın doğuma başlanmalı ama önemli haftalarda ve durumunuz varsa 2 ayda bir perinatologa görünün derim .Benm perinatologum öyle için rahat edecekse öyle yap demişti .. Bide genetik test ,pıhtılaşma vs mutlaka yaptırmalısınızArkadaşlar merhaba kayıp sonrası yeni bir gebelikte sürekli kontrolemi gitmek gerekecek? takip nasıl oluyor bilginiz varmı acaba? Ben 36. Haftada sebepsiz ani bir kayıp yaşadım yeni gebelikte yapabileceğimiz birşey olacakmı merak ediyorum
Ne güzel umut oldunuz bize.. Rabbim bize de nasip etsin ins meleklerimizin kardeslerini..Merhaba Allahin meleklerle sereflendirdigi güzel yürekli anneler. Sizinle aynı imtihanı yaşadım aynı acıyı yaşıyorum. Aynı kor hala yüreğimde yaniyor. Ben evliligimde 15 ay boyunca vajinismusla yasayip sonunda tedavi olmuştum. Aradan 3 ay gectiki rabbim bana evladımi nasip etti. Öyle büyük bir mucize öyle büyük bir mutluluktuki anlatamam. Helede yaşadığım hastalıktan sonra asla anne olamayacagimi düşünürken rabbim bana onu göndermişti. Hamileligim öyle böyle geçiyodu. Bazen zorlandim agrilardan uyuyamadim hatta agladim ama olsun sonunda ona kavuşmak vardi ya geçecekti bunlar. Ama 21 aralik 2019 gecesi kasiklarimda adet sancisi ve afedersiniz ama büyük tuvalet yapma ihtiyaciyla uyandim ve lavaboya gittim. Ihtiyacimi görmek icin ıkınırken suyum gelmiş ama ben anlamadim. O.sirada tansiyonumda bi degisiklik oldu genelde tansiyonum düştüğü icin normal sandim ve yattim sabah kalktigimda bebegimin hareketleri hic yoktu yavrum normalde karnima vurdugumda hep tepki verirdi ama vermemişti. Aslinda anladim ama konduramadım. O çok güzel gelmişti gitmesini yakistiramadim. Sonra annemle hastahaneye gittik ve o aci haberi aldim kalbini yaradana kurban olduğumun kalbi atmiyodu. 36+3 günlüktü doğuma gün sayıyorduk. Ama meger ölüm kucak açmış bize haberimiz yokmus. Kendi isteğimle o gece sezeryana alındım. Evladımi cansız görmek istemedim. Hayallerimde yaşasın cennetteki suretini merak edeyim hayal edeyim istedim. Benim icin dünya durmuştu 4 ay kadar kendime hic gelemedim. Kimseyle konusmak istemedim. Telefonları açmadım insanlarin gerçek yüzlerini görmüş oldum bu sayede. Doktorum 6 ay sonra tekrar hamile kalabilir.demisti esime. Icim.yana yana bu yangını sondurmeyecegini bilerek ama hafifletecegini umarak tekrar evlat sahibi olmak icin cabalamaya basladim. Ve rabbime. Hamd olsun tam 6. Ayda hamile oldugumu öğrendim. Sevindim mi bilmiyorum ama cok korktum ve kaybettigim evladimin atesine sanki benzin döküldü yüreğimdeki yangın daha cok artti o an. Karnimi sevmedim onunla konusmamaya çalıştım oda giderse diye. Kendimi hazırlamaya çalıştım. Bu sürede kendime cok.iyi bir doktor buldum ve takiplerimi hic aksatmadim. Ve rabbime şükür oğlumu kucağıma aldim. Her ne kadar sıkıntılar yasasamda sonu mutlu oldu ve oglum yanimda. Size bunu umut olsun diyr yazıyorum. Ve inanın sizi cok iyi anlıyorum çünkü ben sizim siz bensiniz. Unutmayın Allah insana kaldirabileceginden fazla yük vermez
Elbet nasip edecek ben inanıyorum. Yeterki ümitsiz olmayalim. Rabbim herseyi en güzel vakitte verirNe güzel umut oldunuz bize.. Rabbim bize de nasip etsin ins meleklerimizin kardeslerini..
O kadar iyi anlıyorum ki sizi ayni şeyleri yasadim. Ayni şeyleri hissettim inan ki. Bende ilk oğlumla hep konuşurdum bide ona sarki bile bestelemiştim kendimce onu her soyledigimde hareket ederdi bitanem. Onla gittigim heryer canımı yakiyo simdi ikinci oğluma yeni bisey almadım sayılır hep abisinin kıyafetlerini giydiriyorum. Onları gördükçe icimde acı tatlı karmaşık duygular hissediyorum. Benim oglum abi oldu kardesine esyalarini bıraktı. Ruhen kendinizi iyi hissediyosaniz denemeye baslayin derim. Çünkü tam anlamıyla hic tam hazir olmayacaksınız bence. Bu aci bu korku huc geçmeyecek. Rabbim bütün melek annelerine hayırlı evlatlar nasip etsin biran önce. Cok dua ediyorum hepinize.İyi ki yazdınız sizin sayenızde bız melek anneleri öyle umutla doluyoruz ki bende altı ay olucak kaybedeli yavrumu şimdi dıyorum tekrar hamıle kalsam aynı sızın gibi bende karnıma ne dokunabılırım ne konusabılırım kızımla dokuz ay boyunca neler paylasmıstım neler şarkılar dınletırdım sabahları günaydın derdım hep hep onla konusurdum şimdi o müzikleri duyunca kahroluyorum çok yalnız hıssedıyorum kendımı kolaymı bırlıkte gecen zamanların bosluguyla başa cıkmak o yuzden rabbım tekrardan nasıp ederse ne konusabılırım ne sevebılırım hareketlerını yapamam korkarım kaybedısı cok acı tattım baglanamam evet onun suçu yok ama yapamam ıste bılmıyorum belkı bu dusuncem degısır bizlerde insallah senın gıbı evlatlarımızı sağ salım kucagımıza alırız cok sağol melek annesi iyi ki yazdın
Benim bütün testlerim temiz çıktı, öncesinde 2 sağlıklı gebelik ve doğumda vardı. Burada öyle şeyler okudum ki kafam çok karışık, yani takipten yarım saat sonra bile kaybeden gördük 5 dakika önce yaşıyordu diye bile okuduk.merhaba , bende 32 de kaybettim yeni bir gebelikte normal kadın doğuma başlanmalı ama önemli haftalarda ve durumunuz varsa 2 ayda bir perinatologa görünün derim .Benm perinatologum öyle için rahat edecekse öyle yap demişti .. Bide genetik test ,pıhtılaşma vs mutlaka yaptırmalısınız
Amiin rabbim meleklerinizin kardesiyle yüreğinizdeki acıları hafifletsin. O acı hic geçmeyecek hep duracak. Hatta bi şarkı sözü varya yaprak döker bir yanımız bir yanımız bahar bahçe. Hep bunu mirildanirim kendimce ayni anda iki duyguyu yaşıyorum. Hatta bebegime melegimin ismiyle seslenecek oluyorum sonradan farkediyorum. O esyalari görmek nasil can yakar bilirim ben esyalarini koydugum yere bakıp ağlardım boş olsada bilirdim ordaydi kuzumun eşyaları. Bende tipki sizin gibi 2 yas kıyafetlerini bile almıştım. Ne hayallerle ne heveslerle. Ama rabbim verip cok mutlu etti alıp yaktı kavurdu bizi. Hamd olsun ki beni onun annesi yapmış iyiki o benim evladim iyikim. Hamilelik boyunca hep korkacaksınız evet ağlayacaksınız. Ben doğum icin eşyalarımı çantamı hazırladigimda hüngür hüngür ağladım. Ya tekrar ayni seyi yasarda elim boş dönersem diye. Hatta bebegim 1 hafta yoğun bakımda kaldığında aklima siz geldiniz. Bu sefer onu gördüm kaybedersem ne yaparım dedim. Korktum o korku hic gitmedi. Hala nefes aliyomu diye kontrol ediyorum. Bi kere kaybedince insan daha cok korkuyo. Ama bu korkuya rağmen yaşamak bize.dusen bu korkuya kapılıp kenara cekilirsek hepten zehir olur hayatGulu kokla Amin amin arkadasım inşallah sağol ettiğiin dualar ıcın ınsallah rabbım bızlerıde tez zamanda meleklerımizin kardeslerıne kavusturur kucaklarımızı doldudur Benımde kızımın odasında tüm kıyafetleri oda takımı beşiği kapalı kapı öylece hıc gıremıyorum arada krız gecırıp kapının onunde aglıyorum..Meleğimin kıyafetlerını giydırebılırmıym kardesıde kız olursa bılmıyorum çok zor ona niyet alınmısken hersey ona giydıremeden..ama kardesıyle hayat bulucak esyaları onunda bılıncındeyım bende eğer kız olursa bir parca bıle bısı almayı dusunmuyorum ben cok heves etmıstım esımle ama hep ıcımızde yasamıstık ıkı yaş kıyafetı bıle hazırdı yavrumun magazaların bebek reyonuna atardık ılk kendımızı sımdı magazaya gidip oraya ugramamak oyle acı kı hep o anlarımız gozume gelıyor bos bombos eksık hıssedıyorum o yuzden korkarım Evet hıc bır zaman hazır hıssetmıcem canım hep bi korku var ıcımızde hatta benden çok eşimde o hazır degıl bende baskı yapmak ıstemıyorum bakalım ınsallah rabbım hayırlı zamanda nasıp eder bizlerde senın gıbı ınsallah umut oluruz
Canımm çok sevindim inan uzun zamandır bu kadar mutlu edici bir haber almamıştım Rabbim kurumuş dallarindan vakti gelince nasılda çiçekler açtırıyor degilmi elhamdulillah.İnsallah sagsalim kucağına alacaksın bu sefer onunda haberini vereceksin burdan yine sevinicez bizlerde böyle.Rabbim bizlerede en hayrlı vakitte nasip etsin bizde mutluluğumuzu paylaşalım inşallah canım dualarında unutmaCanım melek annelerim buraya ilk yazdığım günleri hatırlıyorum nasıl acılıydım ,beni anlayabilecek birilerini arıyordum evlat acısıyla yanmış birilerini ..diğerleri anlamıyordu çünkü ..Bidaha nefes alamam sandım yavrumu kaybedince ,tekrar bebek fikri hele ağlama krizlerine sebep olurdu ..
Ama güzel annelerim daha yeni öğrendim hamileyimtam 7 ay oldu bugün yavrumu kaybedeli ve ben şuan onun yattığı yerde minik bir can taşıyorum ..Umudunuzu kaybetmeyin canlarım evet çok zor şeylerdi yaşadığımız her birimizinki farklı farklı ama hep aynı yangın..
Ben 2 ay spora gittim sırf kafam dağılsın diye ,kimseyle görüşmedim ,vitamin takviyelerine başladım ve en önemlisi Rabbime sıgındım ..Eş,anne filan biryere kadar en güzel liman O Bol bol dua edin,bir melek annesinin lafı çok içime işlemişti ,daha yavrumu kaybedeli 1 ay olmuştu ,ağla üzül ama biz çok güzel anneler olacağız bunu unutma demişti ..
Biz çok güzel anneler olacağız hepiniz dualarımdasınız hiç unutmam unutamam sizleri Sizlerde bana dua edin bu sefer sağlıkla hayırla kavuşayım inşallah yavruma
Güzel melek annesi iyiki yazdin Allah razı olsun evladına sana sağlık sıhhat hayrlı ömürler versin..Merhaba Allahin meleklerle sereflendirdigi güzel yürekli anneler. Sizinle aynı imtihanı yaşadım aynı acıyı yaşıyorum. Aynı kor hala yüreğimde yaniyor. Ben evliligimde 15 ay boyunca vajinismusla yasayip sonunda tedavi olmuştum. Aradan 3 ay gectiki rabbim bana evladımi nasip etti. Öyle büyük bir mucize öyle büyük bir mutluluktuki anlatamam. Helede yaşadığım hastalıktan sonra asla anne olamayacagimi düşünürken rabbim bana onu göndermişti. Hamileligim öyle böyle geçiyodu. Bazen zorlandim agrilardan uyuyamadim hatta agladim ama olsun sonunda ona kavuşmak vardi ya geçecekti bunlar. Ama 21 aralik 2019 gecesi kasiklarimda adet sancisi ve afedersiniz ama büyük tuvalet yapma ihtiyaciyla uyandim ve lavaboya gittim. Ihtiyacimi görmek icin ıkınırken suyum gelmiş ama ben anlamadim. O.sirada tansiyonumda bi degisiklik oldu genelde tansiyonum düştüğü icin normal sandim ve yattim sabah kalktigimda bebegimin hareketleri hic yoktu yavrum normalde karnima vurdugumda hep tepki verirdi ama vermemişti. Aslinda anladim ama konduramadım. O çok güzel gelmişti gitmesini yakistiramadim. Sonra annemle hastahaneye gittik ve o aci haberi aldim kalbini yaradana kurban olduğumun kalbi atmiyodu. 36+3 günlüktü doğuma gün sayıyorduk. Ama meger ölüm kucak açmış bize haberimiz yokmus. Kendi isteğimle o gece sezeryana alındım. Evladımi cansız görmek istemedim. Hayallerimde yaşasın cennetteki suretini merak edeyim hayal edeyim istedim. Benim icin dünya durmuştu 4 ay kadar kendime hic gelemedim. Kimseyle konusmak istemedim. Telefonları açmadım insanlarin gerçek yüzlerini görmüş oldum bu sayede. Doktorum 6 ay sonra tekrar hamile kalabilir.demisti esime. Icim.yana yana bu yangını sondurmeyecegini bilerek ama hafifletecegini umarak tekrar evlat sahibi olmak icin cabalamaya basladim. Ve rabbime. Hamd olsun tam 6. Ayda hamile oldugumu öğrendim. Sevindim mi bilmiyorum ama cok korktum ve kaybettigim evladimin atesine sanki benzin döküldü yüreğimdeki yangın daha cok artti o an. Karnimi sevmedim onunla konusmamaya çalıştım oda giderse diye. Kendimi hazırlamaya çalıştım. Bu sürede kendime cok.iyi bir doktor buldum ve takiplerimi hic aksatmadim. Ve rabbime şükür oğlumu kucağıma aldim. Her ne kadar sıkıntılar yasasamda sonu mutlu oldu ve oglum yanimda. Size bunu umut olsun diyr yazıyorum. Ve inanın sizi cok iyi anlıyorum çünkü ben sizim siz bensiniz. Unutmayın Allah insana kaldirabileceginden fazla yük vermez