Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Benim doktorum bir sene dedi hatta iki dedi ben şaşırınca bir senede olabilir dedi ben 4.ay dolunca kornmayi düşünmüyorum zaten hemen olmuyor bizim

Ben de 4 bucuk ay önce oğlumu 38 haftalıkken kaybettim hanımlar karnımda kalbi durdu ve hiç bir sebebi yok maalesef ne kordon dolanması ne kaka yapması ne plesantayla ilgili bir şey oğlum cok saglıklıydı 3055 gr 49 cm dogdu genetik test yapıldı temiz cıktı pıhtılaşma da cıkmadı rabbimin takdiri böyleymiş ben de sezeryan oldum 2 ay daha korunup 6 ayımdan sonra korunmayı bırakcam Allah bize sabrlar versin

Ben Mayıs 2 de sezaryen oldum oğlum 35 hastalıkken karnımda kalbi durdu bizim de hiç bi sorun yoktu doktorum 6 ay bekle sonra hemen hamike kalmaya çalış dedi. Benim tüp bebek olduğu için 6 ay beklemesem olur mu dedim o da açıkçası bizim doktor olarak en az 6 ay demek zorundayız ama sen bana gelip hocam benim kırkım çıktı ama ben kazayla hamile kaldım desen o çocuğu alacak halimiz yok dedi hiç de bişey olmaz sen Allah’a bırak dedi bende öyle yaptım korunmuyorum

Sezeryandan sonra 4.5.6 ayında çok hamile kalan sıkıntı cekmeden doğum yapan kişiler var bu sayfada olsun çevremizde olsun demekki olabiliyo onemli olan inanin bir an önce olması değil geç de olsa sağlıkla kucagimiza alabilmemiz bu sefer.tekrar aynisini yasamamak tek temennimiz kaderde ne varsa onu yaşıyoruz bizler acı bı tecrubeyle öğrendik bizimle hamilelik geçiren tanidiklarimiz arkadaşlarımız doğum yapti geneli sağlıkla kucaklarına aldılar ama bizler alamadık boyunlarimiz bükük kaldı sevinclerimiz yarım halyalllerimiz yarım kaldi...Rabbim ayni acıyı tekrar yaşatmasın meleklerimizin kardeşlerini sağlıklı bı şekilde en hayrlı vakitte kucaklarimiza alalım geç olsun gerekirse ama sonu güzel olsun inşallah birbirimize dua edelim duanın gücüne inanalım inşallah bütün melek anneleri en guzel zamanda evlatlarını kucaklarına alırlar acilarimiza ilaç olurlar bunun başka ilacı şifası yok Muş cunku ...

Şuan kaç haftalıksniz bebegin kilosu nedir kaç hafta gerilik var

Ah kızlar Allah sabırlar versin. Hepinizi çok iyi anlıyorum. Ben de bebeğimi 39.haftamda doğum anında kaybettim. Çok zor gerçekten çok zor. Benim 9 ay hiçbir sorun sıkıntı yoktu. Sadece 7.ayımda gebelik kolestazı(ciğer enzimleriyle alakalı) onu yaşadım. Biz de genetik çevremde bu şekilde doğan en az 40 çocuk var. Üstelik benimki çok çok hafifdi. Ablamın daha yüksek seviyede 4 çocuğu oldu. Tamamen nasip işte dr kontrole sürekli gidiyordum yine kontrole gitmştm hastanede sancm başladı dr sezaryana aldı. Girdim çıktım bebeğim yok. O anı anlatmak bile zor.

Basiniz sag olsun sizin de
Kizlar nasil bas ettiniz bu aciyla? Edebildibiz mi ya da? Bende suan her sey karanlik. Hayatta hicbir seye karsi umudum yok. Her sey hep kotu olacak gibi bir karamsarliktayim.. ayni seyleri yasadiniz mi?

Kizlar nasil bas ettiniz bu aciyla? Edebildibiz mi ya da? Bende suan her sey karanlik. Hayatta hicbir seye karsi umudum yok. Her sey hep kotu olacak gibi bir karamsarliktayim.. ayni seyleri yasadiniz mi?

Allah inancim olmasa iki sene ust uste topraga evlat vermek insani delirtiyor. Yokluk hissi oyle buyuk oyle aci ki dunya duruyor, hicbir sey dusunemez oluyorsun. Sukrettigin aldigin nefesi bile unutuyorsun. Yaradana siginip zamana birakmaktan baska bir sey gelmiyor elden. Hayatta genel karamsarlik degilde yeniden hamilelik konusunda bende 2. Kayiptan sonra olustu. 3. Kez hamile kalmaya krkuyorum ya yine kaybedersem diye...

Rabbim yuzumuzu guldursun insallah

Basiniz sagolsun, o kadar haklisiniz ki
Sebebi belli miydi kayiplarin?

Ben profesyonel destek alıyorum ve bu durum kucağıma bebeğimi sağlıklı bir şekilde alana kadar devam edecek.

Basiniz sagolsun, o kadar haklisiniz ki
Sebebi belli miydi kayiplarin?
Erken dogumu neyin tetikledigi bulunamadi, ilkinde patolojiye gonderildi sonuc yok. Ikincide prena test yapildi bebektede sorun yok. Rahim filmime kadar bakildi. Neyin tetikledigi bulunamiyor.bir sekilde dogum basliyor...

Ben de yeni başladım psikoloğa bir kere gittim daha, 15te 1 gidicem şimdilik.

Hamilesiniz galiba şuan Allah tamamına erdirsin inşallah..
Teşekkür ederim sağolun.
Bu kayıp olayı bizde çok çabuk üstü kapanıyor kimisi inanca sığınarak atlatmaya çalışıyor. Ancak gelişmiş ülkelerde uzun süre destek görüyor kadınlar.

Teşekkür ederim sağolun.
Bu kayıp olayı bizde çok çabuk üstü kapanıyor kimisi inanca sığınarak atlatmaya çalışıyor. Ancak gelişmiş ülkelerde uzun süre destek görüyor kadınlar.

Bir yere demir atmadan siginmadan umudu olmuyor insanin.

Erken dogumu neyin tetikledigi bulunamadi, ilkinde patolojiye gonderildi sonuc yok. Ikincide prena test yapildi bebektede sorun yok. Rahim filmime kadar bakildi. Neyin tetikledigi bulunamiyor.bir sekilde dogum basliyor...
Serklaj atılmasına ramen mi doğum başlıyor?
Kusura bakma üzmek istemem ama belki bir umut vardır sizin için diye.. Bizde de sebep belli değil. Plasenta yetersiz kalmış dedi doktorlar. Kısmet diyorlar, şans olmuş diyorlar.. Ben de ikinci kez hamile kalırsam nasıl olur diye düşünmüyor değilim. Ama bir yandan da bir an önce yeniden hamile kalayım ki yeniden bir umudum olsun diyorum. Karmakarışık psikolojim. Çok zor çok... Bu şekilde genel hayat mücadelesi de çok zor geliyor. İş güç, aile dertleri. Hem uğraşasım gelmiyor hem de uğraşmak zorundayım çünkü hayat devam ediyor malesef..

Teşekkür ederim sağolun.
İstanbulda mısınız? Benim gittiğim psikologtan pek emin değilim daha 1 kere gittiğim için eğer memnun kalmazsam sizinkinden memnunsanız ismini alayım diyecektim ben İstanbuldaym. Daha 1 kere gittim ama bu kayıp hakkında pek konuşmadık aileden eşimden fln konuşuldu daha çok.

Hayır ben Ankara da yaşıyorum. Biz çok yol katettik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…