• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Kızlar bişey sorucam ben 2 Mayıs da sezaryen oldum benim kırkım bugün mü çıkmış oluyo yarın mi ameliyat olduğum günü de sayacak mıyım yardımcı olur musunuz. Bi de kırkımı nasıl cıkarıcam sadece gusül alsam yeterli mi

Off bu acı tecrübeyi ne yazık ki ben de yaşadım.ama benim bebeğim daha 22.haftasının içindeydi.engel durumu vardı kalp atışı yavaştı ve beni zehirleyeceğini söyleyerek aldılar.Burda keşke bekleseydin keşke doğursaydın diyenler eminim olacaktır o çok bilenler her yerde var ama benim durumum öyle birşey değildi mecburen sezaryen oldum 3 ay oldu.Bu benim ilk kaybım değil ama karnımda en fazla duran hareketlerini hissettiğim tek bebeğimdi 5.kaybımdı.psikolojik olarak yeni toparlıyorum kendimi.genetik testleri normal hiç bir sorun yok.ben de pıhtılaşma var ama iğne ilac kullanıyordum bu konuda bi sıkıntı yoktu yine de bebeğimin organları gelişmedi.nasip işte.şimdi tekrar istiyorum ama korkuyorum ya yine aynısı olursa diye Allah hepimize nasip etsin tez zamanda inş

Kızlar bişey sorucam ben 2 Mayıs da sezaryen oldum benim kırkım bugün mü çıkmış oluyo yarın mi ameliyat olduğum günü de sayacak mıyım yardımcı olur musunuz. Bi de kırkımı nasıl cıkarıcam sadece gusül alsam yeterli mi
Canım evet bugun gusul alman lazım bana kaynanam ekstra 40 kaşık su kaynatıp başımdan dökmemi istemişti 😔

Benim 40 cikmadi hâla ağlıyorum .40 ciksa diyorum zaman gecmiyo.iyiyim diyorum herkese..icim kan agliyo..
Yok hanı bebeğe de 40 ucurtması yaparlar ya bebeğim yanımda yok diye ağladım 😔zaten bu gözyaşlarımız dinmiyor ki Allah yardımcımız olsun

Benim 40 cikmadi hâla ağlıyorum .40 ciksa diyorum zaman gecmiyo.iyiyim diyorum herkese..icim kan agliyo..
Böyle olmasi çok normal 2 ay hergün aralıksız agladim simdi 9 ay oldu arada bi dolunca gidip tulumuyla ultrason resmini öpüp kokluyorum çok zor ama şu an da bulunduklari yeri düşünüyorum çok mutlular hz. Ibrahim ve eşi sare annemiz bakıyormuş onlara ve ins cennet kapısında bekleyecekler bizleri ellerinde 1 tas su ile

Ahmetinannesi011 Ahmetinannesi011 ah çok iyi anlıyorum bende seni 😔 Kendine biraz zaman ver herkesin acıyı yaşama şekli, sindirmesi, üstesinden gelmesi bir değil aynı değil.. İyi olmaya çalış ama zorunda hissetme
Evlat acısı bu..
Bak annesi ölene öksüz,
Babası ölene yetim,
Kocası ölene dul demişler.
Ama evladı ölene birşey diyememişler. Bu acıya isim bulamamışlar🙏

Bu arada evet şükür hamileyim🙏 Çok dalgalanma yaşadım bende. İlk zamanlar Doğum yaptığım gibi o kadar çok istiyordum ki anlatamamm. 40 çıkınca korunmayacaktım hatta. Sonra 40’ım çıktı afedersin eşimle İlk ilişkiyi denerken aklıma oğlum geldi.. Yapamam dedim sonra kesinlikle çocuk istemediğime karar verdim aynı acıyı yaşayamazdım. 1-2 ay böyle devam etti sonra yeniden istemeye başladım. 😔 Dalgalı ruh halleri :)
Sonra Doğumdan sonraki 7. Ayda hamile kaldım. Hamilelik iyi geldi diye düşünüyorum 😌 İyi ki çok ertelememişim.
Ama mutlaka gerekli testleri yaptırıp doktor onayıyla hamile kalmalısınız. Ben 2 kadın doğum doktoru ve bir de vitamin takviyeleri için dahiliye doktorunun onayından geçtim. Önlemlerimi aldım.
Merhaba sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Kan sulandırıcı kullaniyor musunuz bu gebelikte?

Böyle olmasi çok normal 2 ay hergün aralıksız agladim simdi 9 ay oldu arada bi dolunca gidip tulumuyla ultrason resmini öpüp kokluyorum çok zor ama şu an da bulunduklari yeri düşünüyorum çok mutlular hz. Ibrahim ve eşi sare annemiz bakıyormuş onlara ve ins cennet kapısında bekleyecekler bizleri ellerinde 1 tas su ile
İnsaallah cennete alicaklar bizi.. cennet anneleriyiz biz

Aynı şeyi bizde 2016 ekim ayında yaşadık ilk evlilik yildonumumuzde acil doguma alındım ben 26 haftalık canlı dogurdum ama 2 gun sonra vefat etti 3.5 yil oldu acılar baki kalmıyor Allahin izni ile
Merhaba bende 27 haftalık doğum yaptım suyunuz mu geldi neden acil doğuma alındınız

Merhaba benim bebeğim 26 haftalık doğdu 4 gün yaşadı. Suyum geldi çünkü... Sezeryan oldum bende ve Jmerde Cenk Bey yaptı ameliyatımı. Ama ona ilk kez o gün gittim. Benim doktorumda doruktaydı ve ayrılmış bize haber vermeden. Bende kime gitsem diye araştırırken bu olay oldu. Tavsiye üzerine Cenk Beye gittik o gün...
Merhaba olayın üstünden çok geçmiş bende 26+6 da erken doğum yaptım sizin doğum sebebiniz nedir

Amin🙏🏼 Gerçekten çok ama çok üzücü. Ben o gün ameliyat sonrası yatarken bildirim gelmiş olcak ki eşim uygulamaların hepsini silmiş hamilelikle ilgili olanları o yüzden sonradan yazılanları görmedim hiç allah ona da sabır versin haftaya ilk defa mezarına gidicem nasıl dayanıcam bilmiyorum ameliyathanede onu ilk ve son kez öptüm hala dudaklarımdan o mis gibi teninin yumuşaklığı gitmiyo sanki nereye baksam onu görüyorum o kadar da güzelmiş ki bazen normal doğum denemediğim için kendimi çok suçluyorum o zaman bekleme süresi daha kısa pluyomuş ikinci çocuk için. Ama o zaman da keşke sezaryen olsaydım hemen müdahale ettirseydim derdim ömür boyu vicdan azabı çekerdim sanırım 😞 bi de kafası büyükmüş doktor sezaryen yerimi kestikten sonra ekstra eliyle biraz daha yırtmak zorunda kaldı kafası çıkmadığı için ve çıkarırken çok zorlandılar bütün kaburgalarıma bastırdılar normal doğum da zor olurdu belki
Merhaba neden bebeğinizi kaybettiniz benim de erken doğum oldu 27. Hafta sa nedeni belirsiz

Back