Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

başın sağolsun seni çok iyi anlıyorum bende nisanda yavrum melek oldu üç ay olacak Allah kimseye evlat acısı vermesin bende şiddetli bir kanamayla hastaneye gitti bebeğim eşinden ayrılmış sağlıklı bir doğum oldugunu sanıyordum taki ameliyattan uyanana kadar herşey nasip nasibimizde bu olayı yasamak varmiş ilk ay nefes alamıyordum o kadar sıkılmış bunlmış ve sürekli ağlamaklıydım sagolsun eşim ailem cok yardımcı oldu onlar omasa atlatamazdım ben iyi olayım diye gözmün üçine baktılar o zamanalr üzülme herşey olacagına varır bunda da bir hayır var dediler dedim siz ne diyorsunuz ben yavrumu kaybettim.Ama zamanla alışıyorsun üç ay oldu şu bir haftadır Allaha şükürler olsun bir ferahlık geldi bana hamile görmeye dayanamazdım hemen suratım düserdi ama artık bişey olmuyor sadece dua ediyorum kendime gördüğüm hamilelere rabbimin izniyle yeniden hamile lacagım diyorum saglıkla yavrumu kucagıma alacagım diyorum Allah büyük nimetleri sonsuz yaşamaya mecburuz benim gözümün içine bakan beş yaşında bir evladım daha var şükür Alahım ona sağlık sıhhat versin acısını göstermesin

Sezeryandan sonra kısa sürede hamile kalan var mı?
4. Ay ve sonrası mesela?
Bütün sayfaları okumaya vaktim yok
Rabbim hepimizin sabrını artırsın.

Sezeryandan sonra kısa sürede hamile kalan var mı?
4. Ay ve sonrası mesela?
Bütün sayfaları okumaya vaktim yok
Rabbim hepimizin sabrını artırsın.
Kızlar ben 8 nisanda bebegini 33.haftada kaybettim ve doğum yaptığım dr 6 ay dedi bana 2.ayımda kont gittim ve ben bekleyemiyorum kucağı dolu olan insan bekler boş olan her gün aglar dedim ve tmm 4 adet sonrasi bırak dedi ve bu ay korunmayı bıraktım 8 günüm var regli günüme hayirlisi

Rabbim sabır versin canım bende 39 haftalık Doğum yaptım 3 gün yaşadı meleğim.
24-28 Temmuz arası 4. Adetimi bekliyorum..
Bu sırada vitaminlerime baktırıp bir sıkıntı yoksa korunmayı bırakmayı düşünüyorum. İnşallah gönlümüze göre olur sonuçlar Beklemek çok zor bu psikoloji çok zor..

Bende aynısını yaptım önce değerlere baktım sonra gebeliğe izin verdim

Bende Nisa’nda kaybettim yavrumu.
Banada 1 sene dedi
Benim güzel kızım da 15 nisanda doğdu 29 nisanda melek oldu çok zor sabretmesi acısına dayanması bir sene nasıl dayanılır tabii ki Rabbim ol diyince olur ama 1 sene hiçbir şey yapmadan nasıl beklenir ki benim tüp bebekti bir de

Bu arada 10 gün önce gitmemde doktor benden de kan tahlili istedi sonuçlar normal dedi ama işte rahim yırtılması vs diyerek bir sene bekleyeceksin dedi

Bende zor kavuşmuştum yavruma.
12 nisanda doğdu 15 Nisanda melek oldu..
2 hafta sonra kontrole gideceğim bende bakalım neler duyacağım

Bende kendimi bu doktorun görüşüyle rahatlatıyorum. Hamileliğimide kendisinin videolarıyla geçirmiştim.
Canım bende 6 haziranda sezeryan oldum, karnımda kaybettim bebeğimi. Temmuzun 6 sında adet oldum. Ekime kadar adetlerim düzenli giderse ekimdeki adetimden sonra korunmayı bırakıcam. Ekimde 4. Ayım bitmiş oluyor.

Canım bende 6 haziranda sezeryan oldum, karnımda kaybettim bebeğimi. Temmuzun 6 sında adet oldum. Ekime kadar adetlerim düzenli giderse ekimdeki adetimden sonra korunmayı bırakıcam. Ekimde 4. Ayım bitmiş oluyor.
3. Adetimde normal düzenine döndü sayılır benim. İnşallah seninde öyle olur hemencik toparlanırsın.

Allah acini dindirsin cnm allah birdaha yasatmasin bize ve 1 yil beklemene gerek yok 6.aydan sonra başla dr bana 6 ay dedi ben bekleyemem dedim 3 aya indirdik demekki olabiliyor

Bende zor kavuşmuştum yavruma.
12 nisanda doğdu 15 Nisanda melek oldu..
2 hafta sonra kontrole gideceğim bende bakalım neler duyacağım
İnşallah güzel haberler alırsın canım 6 ay sonra hamile kalan çok darısı bize bak arkadaşa 3 ay sonra da izin vermiş

Uzun zamandır girememiştim foruma. Dün meleğimin doğumgünüydü aklıma geldi o zamanlar hissettiklerim yaşadıklarım bir bakayım dedim. Bir sürü yeni arkadaş gelmiş keşke hiç çoğalmasa buralar herbirimizin sebebi yaşadığı farklı ama sonuç aynı acı aynı. OkuyorumdA kurulan cümleler , kendimizi ifade ediş şekillerimiz bile aynı. O kadar kalabalıkta hissettiğimiz yalnızlık aynı...
Dün kuzumun doğumgünüydü . Yaşadığımı onca acıya rağmen iyi ki gelmiş. İyi ki görmüşşm ben onu iyi ki sevmişim. Dokunduğumdaki his mıh gibi aynı hatıramda saklı.
Şükürler olsun rabbime yavrum var kucağımda. Belki hergün şükrediyorum.
Meleğim olsaydı 3 yaşında olacaktı.
Gözümün önünde olmasada gönlümde büyüttüğüm benim minik yavrum iyi ki doğdun

Ben de çok merak ediyorum. 2 hafta önce dekolman yüzünden ben de bebeğimi kaybettim

Ben de çok merak ediyorum. 2 hafta önce dekolman yüzünden ben de bebeğimi kaybettim
Canım doktora üç ay sonra gidebildim üç ay geçmiş korunmayı bırak dedi ama cesaret edemedim altı ayın dolmasını bekliyorum beşinci ayın içindeyim Rabbime sığınacaz başka çaremiz yok malesef rabbim sabrımızı artırsın nasıl oldu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…