• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Allah sabır versin en kısa zamanda meleginizin kardeşini alın kucağıniza. Bu durum tamamen sizin kendinizi ne kadar hazır hissettiğinize bağlı. Doktorlar farklı goruslerde. 6ay ,1sene,2sene bekleyin diyor ama buna psikolojik olarak hazır olduğunuz anda bence fizyolojik olarak da hazır oluyorsunuz.ben normal doğum yapmış olmama rağmen doktorum en az 1 sene geçsin demişti ama ben beklemedm. Sezeryan doğum yapıp 2 ay sonra ve 4ay sonra yeniden gebe kalan iki tanıdığım var. Sağlıkla kucaklarina aldılar bebeklerini.siz en azından sebebini biliyorsunuz.tedbirlerinizi alıp gerisini Allah'a bırakın. En büyük yardımcımiz o
AMİN İNŞALLAH bende cok korunmayı düşününmüyorum RABBİM bilir ne zaman olacagını hayırlısını versin inşallah Allaha teslim olucaz hayırlısıyla verecek inşallah

BENDE BEBEGIMI 8 NISANDA KAYBETTIM CNM KARNIMDA KALP DURMASI SONUCU SEBEBI BELLI DEGIL
basın sagolsun aynı ayda kaybetmişiz bebeklerimizi en kötüsüde sebebinin belli olmaması benim bebeğim plasentadan ayrıldı oksijensiz kaldi üç gün anca dayandı yvrum melek oldu bu durum 200 hamilede bir olurmuş rabbim bana nasip etti napalım Allah büyük bzilerinde olacak inşallah mulu haberlerimizi paylaşıcaz

Aynen nasip canım çok zor hala kızım için ağlıyorum ama bir yanım da yeniden istiyor yeni bir bebek yeni bir umut olacak çivi çiviyi söker misali bu acının başka telafis yok rabbim bekletmeden yüzümüzü güldürür inşallah
amin inşallah bende aynı duyguları yasıyorum insanın aklından bir an olsun cıkmaz mı cıkmıyor işte uyandıgımda direk aklıma geliyor önce rüya sanıyorum sonra bakıyorum ki gerçek yreğim hüzün dolu

amin inşallah bende aynı duyguları yasıyorum insanın aklından bir an olsun cıkmaz mı cıkmıyor işte uyandıgımda direk aklıma geliyor önce rüya sanıyorum sonra bakıyorum ki gerçek yreğim hüzün dolu
İsyan etmek asla istemiyorum ciğerim yanıyor Nasıl baş edeceğimi şaşırdım bu acıyla öyle zor ki daha bozamadık odasını aldığımız her şey duruyor çok zor bir imtihan allah muvaffak etsin hepimizi

Ne güzel yazmışsın ama insanoğluyuz işte, Allahım isyan etmekten korusun bize sabır versin. Bugün bende küçücük bir karınca gördüm dedim bu da canlı işte yürüyor besleniyor cm bile değil mm boyu ama yaşıyor.. Benim bir evladım var çok şükür, kardeşinin nasibi yokmuş dünyada diye ona daha çok şükrettim doğduğundan beri bu kadar bilincinde değilmişim mucizemin. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin..
çok şükür benimde bir evladı var kardeşinin nasibi yokmuş gün sayıyordu biliyormusun şu kadar kaldı kardeşimin dğmasına bu kadar kaldı diye sezeryandan sonra eve geldim kucagım boş yavrumu görmeye gittim üç gün sonra vefat etti meleğim oğlum anne kardeşim daha ne zaman getircez hastaneden dedi kalbime biri bıçak sapladı sanki yüreğim yandı hala yanıyor Allahım bize yeniden hayırlı bir hamilelik saglıklı sıhhatlı kucagımıza almamızı nasip edecek evlatlar versin inşallah

İsyan etmek asla istemiyorum ciğerim yanıyor Nasıl baş edeceğimi şaşırdım bu acıyla öyle zor ki daha bozamadık odasını aldığımız her şey duruyor çok zor bir imtihan allah muvaffak etsin hepimizi
amin inşşalah bozma sakın odasını kardeşini gönderecek inşallah Rabbim

Çok duygulandım yazdıklarına, o odayı hayal etmek bile çok zor Allah yardımcın olsun sabır versin inşallah dua et bol bol. Doğup o odada yattıktan sonra kaybetmen daha acı olurdu öyle düşün ben bazen öyle düşünüyorum koklayıp emzirip günler aylar sonra kaybetmek daha beter olurdu Allah evlatlarımızla sınamaz inş bir daha, dayanmak çok zor..

çok şükür benimde bir evladı var kardeşinin nasibi yokmuş gün sayıyordu biliyormusun şu kadar kaldı kardeşimin dğmasına bu kadar kaldı diye sezeryandan sonra eve geldim kucagım boş yavrumu görmeye gittim üç gün sonra vefat etti meleğim oğlum anne kardeşim daha ne zaman getircez hastaneden dedi kalbime biri bıçak sapladı sanki yüreğim yandı hala yanıyor Allahım bize yeniden hayırlı bir hamilelik saglıklı sıhhatlı kucagımıza almamızı nasip edecek evlatlar versin inşallah
Benimki de sürekli soruyordu ama evde hep ağladığım için anladı, daha sonra olur yine kardeşin dedik ama ismi belli olduğu için sürekli onu soruyordu eşim bayramda mezarına götürdü ben gidemedim, kardeş hevesi kursağında kaldı çocuğun üstelik daha doğuma çok vardı ama sırf onun için istiyorum hemen olsun bir daha diyorum Allah nasip eder inş

Benimki de sürekli soruyordu ama evde hep ağladığım için anladı, daha sonra olur yine kardeşin dedik ama ismi belli olduğu için sürekli onu soruyordu eşim bayramda mezarına götürdü ben gidemedim, kardeş hevesi kursağında kaldı çocuğun üstelik daha doğuma çok vardı ama sırf onun için istiyorum hemen olsun bir daha diyorum Allah nasip eder inş
benim oğlum 35 haftalıktı herseyi tamdı vücut olarak bu olay basımıza gelmese sapasağlamdı bizde bayramda gittik ilk defa oğlumuda götürdük mezarını görünce bi tuhaf oldu daha bes yasında ama herseyin farkında oğlum birisi mezarda diğeri yanımdaydı o an cok kötüydü bende hem bizim hem oglum için yeniden cok istiyorum nasip bakalım

benim oğlum 35 haftalıktı herseyi tamdı vücut olarak bu olay basımıza gelmese sapasağlamdı bizde bayramda gittik ilk defa oğlumuda götürdük mezarını görünce bi tuhaf oldu daha bes yasında ama herseyin farkında oğlum birisi mezarda diğeri yanımdaydı o an cok kötüydü bende hem bizim hem oglum için yeniden cok istiyorum nasip bakalım
İnşallah çocuklarımıza kardeş nasip eder Allah, çok korkuyorum yanlız kalmasından bizden sonra ne yapar diyorum hiç bir arkadaş kardeş gibi olmaz tek kalmaz inş.

İnşallah çocuklarımıza kardeş nasip eder Allah, çok korkuyorum yanlız kalmasından bizden sonra ne yapar diyorum hiç bir arkadaş kardeş gibi olmaz tek kalmaz inş.
Amin inşallah canım benim olayimin tekrarlama riski olduğunu söylüyor doktor olabilirde olmayadabilir diyor nasip bende ondan çok korkuyorum ama bu şekilde sağlıklı doğum yapan bir sürü arkadasimiz var burda sizin nesi vardı bebeğinizin tekrarlama riski var mı sizinde

Amin inşallah canım benim olayimin tekrarlama riski olduğunu söylüyor doktor olabilirde olmayadabilir diyor nasip bende ondan çok korkuyorum ama bu şekilde sağlıklı doğum yapan bir sürü arkadasimiz var burda sizin nesi vardı bebeğinizin tekrarlama riski var mı sizinde
Benimkinin kalbinin bir tarafı gelişmemişti cnm genetik olabilir diye bir dahaki hamilelikte de fetal eko çekilecek ama tekrarlama olayı yüzde 2 filan yani az, inş olmaz tabi bir daha sezaryen olmak istemem bu şekilde..

Benimkinin kalbinin bir tarafı gelişmemişti cnm genetik olabilir diye bir dahaki hamilelikte de fetal eko çekilecek ama tekrarlama olayı yüzde 2 filan yani az, inş olmaz tabi bir daha sezaryen olmak istemem bu şekilde..
İnşallah hiç birimiz yasamayiz böyle bir olay tekrar gebelik düşünüyor musunuz bana daha iki ay oldu sezeryana vakit geçmiyor sanki

İnşallah hiç birimiz yasamayiz böyle bir olay tekrar gebelik düşünüyor musunuz bana daha iki ay oldu sezeryana vakit geçmiyor sanki
Evet çok istiyoruz hemde bu ay ilk defa denedik çünkü 5,5 ay oldu ama olmadı ilk ay bakalım nasip artık Allah bilir zamanını

Evet çok istiyoruz hemde bu ay ilk defa denedik çünkü 5,5 ay oldu ama olmadı ilk ay bakalım nasip artık Allah bilir zamanını
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bende istiyorum ama korkuyorum işte mutlu haberlerimizide veririz inşallah

Çok duygulandım yazdıklarına, o odayı hayal etmek bile çok zor Allah yardımcın olsun sabır versin inşallah dua et bol bol. Doğup o odada yattıktan sonra kaybetmen daha acı olurdu öyle düşün ben bazen öyle düşünüyorum koklayıp emzirip günler aylar sonra kaybetmek daha beter olurdu Allah evlatlarımızla sınamaz inş bir daha, dayanmak çok zor..
Aynen o odada bi kez olsa dayanamazdım bu eve bile giremezdim yavrumun dünyası bu kadarmış o en güzel yerde çok mutlu şükürler olsun rabbim kardeşlerini nasip eder hayırlısıyla inşallah allah sizlerin de yavrusuna hayırlısıyla kardeşler nasip etsin bizlere de dayanma gücü versin

35+5 günlük kaybettim bende yavrumu... o kadar rahat güzel bir hamilelik yaşadım ki hiç bir problemimiz yoktu 12.haftamızda öğrendik bir oğlumuz olacağını daha evlenmeden hep bir oğlum olsun isterdim rabbim gönlüme göre vermişti 2 li taramamızda hiç problem yoktu ne midem bulandı ne iştahsızlık yaşadım 10 kilo almıştım hamileliğim boyunca yalnızca 32. haftamda ayaklarım şişmeye başlamıştı özellikle sağ ayağım daha fazla şişerdi 1 gün önce anneannesi ve babaannesiyle odasını kurduk eşyalarını tek tek hazırladık güzelce yerleştirdik hastane çantamızda hazırdı çok mutluydum mutluluğum oraya kadarmış sabaha karşı 5 te suyumun gelmesiyle uyandım ve suyum rengini görünce bişeylerin ters gittiğini anladım ama yavruma kötü bişey olduğunu konduramadım çok sakindim her şey bi saat içinde oldu hastaneye gitmem ameliyata alınmam ve yavrumun cansız bedenini görmem dünya üzerime yıkıldı 1 ayı geçti ben ben değilim hiçbir sebep yok stres yapıp kakasını yuttuğu için kurtulamadı Allah’ın takdiri dedi doktor ama ben günlerce sebep aradım kendimi suçladım nasıl hissetmedim kötü olduğunu diye ben Doğum yaptım ama herkes bana başın sağolsun dedi desinler hiç istemedim ben Doğum yaptım neden bu başın sağolsunlar ?? Ağlamadığım tek bir gün yok göğsümde kocaman bir ağrı karnımda kocaman bir boşluk dikiş izime bakmaya cesaretim bile yok etrafıma iyi görünmeye çalışmaktan yoruldum sanki gün geçtikçe daha dibe çöküyorum nasıl dayanılır bu acıya bilmiyorum oğlum gözümün önünden bir an olsun gitmiyor ne aldığım nefes nefes ne yediğim yemek yemek benim için her şeyim yarım kaldı ilk günler defalarca aynı soruyu sordum kendime ben şimdi anne miyim oğlum nerde diye.. arayış içindeyken bu formu buldum ilk sayfasından sonuna kadar okudum buradaki yazılanlardı benim hissettiklerim bazılarıyla ağladım bazılarında umut buldum yüreği yanan her anne aynı hissi yaşıyormuş demek ki dedim düşenin halinden düşen anlarmış gerçekten buraya yazıp yazmamak konusunda çok kararsızdım ama beni kimse anlamıyor anlamalarını beklemiyorum zaten herkes artık kendine bak toparlan diyor ama gel de söz geçir kahroluyorum her gün sanki hiç iyi olamayacağım bundan sonra.. allah kimseye evlat acısı yaşatmasın Allah bizlere meleklerimizin kardeşlerini göndersin tüm melek annelerine sabır versin...

Back